Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:01:02
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja bih jakio volela, ali ne smem nista da kazem, posto se meni uvek izjalovi plan za vidjanje s vama...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:01:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako će me dovesti ova JMPM i ja ću da dođem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:05:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ako će me dovesti ova JMPM i ja ću da dođem Naravno,cekaj me kod kolima !Ako zelis da svrljas sa nama peskice vrlo rado cemo te odvesti na zeljenu destinaciju !Mmmmm,kako ovo zvuci,kao da te vodim na Havaje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 18:07:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma "peške - trans"... Idemoooo , idemoooooo
< Poruku je uredio BubaMira -- 14.7.2010 18:08:15 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:19:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiii,onda mozemo da se druzimo i preeeeeeee !Ko je za jutarnji sokic u Zmaj Jovinoj sutra?Ali jutarnje mislim na 8h .Jer mi vec u 7.30h izadjemo napolje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:25:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih , ženo , ali mi žao da budim konobare
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:32:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Pre koje jutro sam pila kafu SAMA u Šeherezadi, jer sam stigla pred Cotton u 9 a oni otvaraju u 10.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Gdi beše Šeherezada ( osim na Fox -u ) ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:40:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Iz Dunavse uđeš u Jovinu, pa tu... ali sa druge strane ulice (desne, kada ideš ka gradskoj kući).
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 19:57:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasho,Bubo,zelite li ?Ima ih budnih,jeste da su uslogirani tako rano,al' sta da se radi,to im pos'o !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 20:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ajd' što su oni ušlogirani , neg' sam i ja ... za mene je to zora rana Imaš li ti , MamicO , neki termin za sokić koji je , recimo , DOCKAN ? Uostalom , ja od petka radim svaki dan od 6:30 do 15 , pa svakako nećem moći pre podne ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 20:32:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Termin kasnije je popodne posle 17h !Eto ako je to dovoljno dockan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 20:36:04
|
|
|
|
Anoniman
|
E , to već možeeee ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:24:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda odgovara surta posle 17h u centru grada Novog Sada ?Saljem ti PP
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Pridružiću vam se ako budem mogla da dišem od vrućine...ako bude kao danas, onda ću neki drugi put Javite mi samo mesto okupljanja
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:48:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde , Neđo , ne se prenemagaj . Naći ćemo kafanu s' ventilator .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:52:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Aj dogovorite se gde se ide, pa ću vam se javiti...dolazi mi najdraži, mili moj i ljubljeni svekar sutra, naravno, ne može danas da mi kaže u koje vreme, jer je to, pobogu, tek sutra , kaže javiće mi se sat vremena pre nego što dođe, pošto, je l'''', čovek ima obaveza, a ja sam domaćica pa ću svakako biti kod kuće. Ups, pogrešna tema
< Poruku je uredio Nedja -- 14.7.2010 21:53:10 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:55:08
|
|
|
|
Anoniman
|
E , jesi luda ... Pa to ti je još jedan razlog više da NE budeš kod kuće . Može on i sam da si skuva kafu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:57:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh...da je to tako lako...donosi neke piliće, pa mu treba zamrzivač, a ne dam da sam čeprka Posle će da me pita, a što vi deco ne jedete tu švarglu što sam vam doneo, i te papke 'ebali ga papci, i pilići više, i zamrzivač. A Neša mi je svakako kod mame sutra popodne, baš bi mi prijalo da prošetam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 21:59:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ti javi svekru da ti je nestalo papaka pa da mora i to pod obavezno da ti nabavi i donese . Neće doći do 11 .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:00:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Šalu na stranu, stvarno bih volela da dođem, javite gde ćete biti, možda i stignem, makar na kratko
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:01:51
|
|
|
|
lothroniell
|
Buba imas pp.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:09:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Neđo , dođi malo na ovo privatno prozorče da ti rečem dvije
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 22:13:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Vičem te sa terase, ne čuješ
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 23:21:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi ste lude! U 17h ćete na onaj vreli beton???
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?