|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu
14.7.2010 18:01:02   
lothroniell
Ja bih jakio volela, ali ne smem nista da kazem, posto se meni uvek izjalovi plan za vidjanje s vama... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Nella79)
Direktna veza do poruke: 1501
14.7.2010 18:01:08   
Anoniman
Ako će me dovesti ova JMPM i ja ću da dođem user posted image

(odgovor članu Nella79)
  Direktna veza do poruke: 1502
14.7.2010 18:05:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ako će me dovesti ova JMPM i ja ću da dođem user posted image
Naravno,cekaj me kod kolima user posted image !Ako zelis da svrljas sa nama peskice vrlo rado cemo te odvesti na zeljenu destinaciju user posted image !Mmmmm,kako ovo zvuci,kao da te vodim na Havaje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1503
14.7.2010 18:07:38   
Anoniman
Ma "peške - trans"... user posted image user posted image Idemoooo , idemoooooo user posted image user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 14.7.2010 18:08:15 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1504
14.7.2010 19:19:47   
Anoniman
Jupiiiiiiiiiiiiiiii,onda mozemo da se druzimo i preeeeeeee user posted image user posted image user posted image !Ko je za jutarnji sokic u Zmaj Jovinoj sutra?Ali jutarnje mislim na 8h user posted image .Jer mi vec u 7.30h izadjemo napolje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1505
14.7.2010 19:25:58   
Anoniman
Ja bih , ženo , ali mi žao da budim konobare user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1506
14.7.2010 19:32:28   
Anoniman
user posted image

Pre koje jutro sam pila kafu SAMA u Šeherezadi, jer sam stigla pred Cotton u 9 a oni otvaraju u 10. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1507
14.7.2010 19:35:39   
Anoniman
Gdi beše Šeherezada ( osim na Fox -u ) ? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1508
14.7.2010 19:40:42   
Anoniman
Iz Dunavse uđeš u Jovinu, pa tu... ali sa druge strane ulice (desne, kada ideš ka gradskoj kući). 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1509
14.7.2010 19:57:42   
Anoniman
Tasho,Bubo,zelite li user posted image ?Ima ih budnih,jeste da su uslogirani tako rano,al' sta da se radi,to im pos'o user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1510
14.7.2010 20:02:56   
Anoniman
Ma ajd' što su oni ušlogirani , neg' sam i ja ... za mene je to zora rana user posted image Imaš li ti , MamicO , neki termin za sokić koji je , recimo , DOCKAN ? user posted image Uostalom , ja od petka radim svaki dan od 6:30 do 15 , pa svakako nećem moći pre podne ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1511
14.7.2010 20:32:42   
Anoniman
Termin kasnije je popodne posle 17h user posted image !Eto ako je to dovoljno dockan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1512
14.7.2010 20:36:04   
Anoniman
E , to već možeeee ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1513
14.7.2010 21:24:00   
Anoniman
Onda odgovara surta posle 17h u centru grada Novog Sada user posted image ?Saljem ti PP user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1514
14.7.2010 21:25:33   
Anoniman
Pridružiću vam se ako budem mogla da dišem od vrućine...ako bude kao danas, onda ću neki drugi putuser posted image Javite mi samo mesto okupljanjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1515
14.7.2010 21:48:15   
Anoniman
Ajde , Neđo , ne se prenemagaj user posted image . Naći ćemo kafanu s' ventilator user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1516
14.7.2010 21:52:36   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Aj dogovorite se gde se ide, pa ću vam se javiti...dolazi mi najdraži, mili moj i ljubljeni svekar sutra, naravno, ne može danas da mi kaže u koje vreme, jer je to, pobogu, tek sutrauser posted image , kaže javiće mi se sat vremena pre nego što dođe, pošto, je l'''', čovek ima obaveza, a ja sam domaćica pa ću svakako biti kod kuće. Ups, pogrešna temauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nedja -- 14.7.2010 21:53:10 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1517
14.7.2010 21:55:08   
Anoniman
E , jesi luda ... Pa to ti je još jedan razlog više da NE budeš kod kuće user posted image . Može on i sam da si skuva kafu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1518
14.7.2010 21:57:05   
Anoniman
Eh...da je to tako lako...donosi neke piliće, pa mu treba zamrzivač, a ne dam da sam čeprkauser posted image Posle će da me pita, a što vi deco ne jedete tu švarglu što sam vam doneo, i te papkeuser posted image user posted image user posted image   'ebali ga papci, i pilići više, i zamrzivač.
A Neša mi je svakako kod mame  sutra popodne, baš bi mi prijalo da prošetamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1519
14.7.2010 21:59:08   
Anoniman
Pa ti javi svekru da ti je nestalo papaka pa da mora i to pod obavezno da ti nabavi i donese user posted image . Neće doći do 11 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1520
14.7.2010 22:00:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Šalu na stranu, stvarno bih volela da dođem, javite gde ćete biti, možda i stignem, makar na kratkouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1521
14.7.2010 22:01:51   
lothroniell
Buba imas pp.user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1522
14.7.2010 22:09:49   
Anoniman
Neđo , dođi malo na ovo privatno prozorče da ti rečem dvije user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 1523
14.7.2010 22:13:22   
Anoniman
Vičem te sa terase, ne čuješuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1524
14.7.2010 23:21:02   
Anoniman
Vi ste lude! U 17h ćete na onaj vreli beton??? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here