Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 16:17:53
|
|
|
|
lanajelena
|
necu vise ni da gledam slike svaki put sve vise zalim sto nisam bila... sve pohvale Tashi super izgleda,mada ni ostale zenske ne zaostaju a Novosadjanku ako jos jednom cujem da je debela ima da je prebacim preko kolena i da je bijem po goloj guzi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 19:21:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Super su slike (sve osim onih na kojima sam ja, ne da nisam fotogenična, nego sam fotodegenerična), a Neni treba dati medalju! Stvarno svaka čast, sa dvoje dece spakovati se u kola i doći na kafu u Novi Sad. Respect! Potpisujem! IZVORNA PORUKA: lanajelena sve pohvale Tashi super izgleda, Hvala. Kaliopi, na putu kući sam shvatila da ti nisam rekla nešto što sam želela, napisaću ti večeras u pp.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 19:22:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Inače, ja sam možda luda, ali meni Viking i Dunja imaju istu mimiku.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 19:23:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Inače, ja sam možda luda, ali meni Viking i Dunja imaju istu mimiku. hahahahaha a išle smo zajedno u osnovnu školu, isto odeljenje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 19:24:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto izgovarate neke reči, usne vam se isto kreću.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 22:06:03
|
|
|
|
Snelle
|
Divne fotkice stvarno, sve ste mile i nasmejane, vidi se da vam je bilo lepo i da ste uživale u druženju! Jedva čekam da i ja švrljnem u Novi Sad i da vas sve upoznam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 22:09:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Tashke Inače, ja sam možda luda, ali meni Viking i Dunja imaju istu mimiku. hahahahaha a išle smo zajedno u osnovnu školu, isto odeljenje nisi luda i ja sam ovo primetila... pa ja tek sad vidim da je i KALI bila...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Volela bih sve da upoznam ali KALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII jos da je bila i gagana pa da se ubijem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 22:10:49
|
|
|
|
Anoniman
|
zene divne ste.,..blago vama.. bas divne... sve.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 22:13:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI zene divne ste.,..blago vama.. bas divne... sve.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 22:16:21
|
|
|
|
Anoniman
|
JMPM...videla sam te, videla sam te..utata...divna mamo jedna!!!! kad god te vidim vidim Stefijev osmeh... ima da ga maznem i da ga pojedem koliko je medeno to dete...pa to je cudo... njegova slika treba da stoji u temi Delimo pozitivnu energiju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 22:18:03
|
|
|
|
Anoniman
|
He,he,he...neces verovati ali to mi govore i ljudi na ulici...on sve doziva i smeje se.Neverovatno je pozitivno dete!Nadam se da cu i tebe nekom prilikom upoznati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.7.2010 22:23:42
|
|
|
|
Anoniman
|
ocigledno je stefi takav...veseljak i to se vidi... samo neka takav ostane, da ovom svetu da lepotu... a upoznacemo se...sigurno. ja kazem da neka velika zurka mora da se napravi za RR...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.7.2010 0:01:13
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI ludo moja ... Nadam se uskoro ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.7.2010 10:03:53
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena necu vise ni da gledam slike svaki put sve vise zalim sto nisam bila... sve pohvale Tashi super izgleda,mada ni ostale zenske ne zaostaju a Novosadjanku ako jos jednom cujem da je debela ima da je prebacim preko kolena i da je bijem po goloj guzi Koznim bicem ili.... Ljubim te
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 13.7.2010 12:30:21
|
|
|
|
lanajelena
|
o tome nisam razmisljala
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 13:14:04
|
|
|
|
Mari86
|
Evo ovako na vreme da vas obavestim da sam ja za kafu 31.07 ako neko zeli... da se dogovorimo pa da se upoznamo mozda vam je daleko 31
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 13:16:38
|
|
|
|
ksenija81
|
evo i ovde se prijavljujem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 13:18:29
|
|
|
|
Mari86
|
ksenija
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 13:25:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam ZA samo podseti jos na vreme,ipak sam ja majka u godinama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 13:26:09
|
|
|
|
Mari86
|
naravno da cu podsetiti kada se priblizi datum
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 13:55:19
|
|
|
|
Mari86
|
ajde devojkeeeee ko je jos za
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 15:19:46
|
|
|
|
lanajelena
|
hocu...hocu .ovog puta ne propustam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 15:59:11
|
|
|
|
simke
|
Ja sam za
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 17:25:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Ja sam za Otkud to ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 14.7.2010 17:59:13
|
|
|
|
Nella79
|
Racunajte i na mene! Prosli put su me zeznuli kumovi, al sad cu svima da javim da sam zauzeta!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?