|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
23.1.2015 23:08:40   
choopa choops
Kod nas bile reklame i vijesti, sad je tek Dunja pjevala...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2226
23.1.2015 23:10:13   
bubulence
pa zmija!
a jesi cula kako je mala otpevala Someone like you? pre par godina, ima na youtube. moja Ema je opsednuta tom pesmom

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2227
23.1.2015 23:12:27   
*boka*
A gde smo pogresile Lesi? Ovo je tema na kojoj caskamo na razne teme, ja ni ne znam da postoji tema o zvezdicama user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2228
23.1.2015 23:17:39   
lesica
Ma jok, ne misim na to, no inače... i ja se doduše raspišem ( kad se raspišem user posted image )
Ali trudiću se da se uozbiljim i da sve lepo usmerim user posted image

Nego, ajd nek mi neko šibne na pp onaj Chupin predlog za temu sa linkovima, da to sutra prekosutra sredim, samo smislizte da li bi nam bilo zgodnije da bude u prvom postu ove teme, ili kao posebna tema.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2229
23.1.2015 23:29:21   
choopa choops
E, a da znaš da sam pomislila što razglabamo ovdje, išla da vidim ima li tema, vidim nema, rekoh da nastavimo mi ovdje, neće niko primjetit user posted image

Kad ono baš ti noćas da dođeš user posted image

Evo ga predlog, ja sam to zamislila da stoji kao ljepljiva u PDF Trudnoća

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Boko možda.

sad mi pade na pamet...Zašto nema neka tema koja bi stajala kao ljepljiva u kojoj se ne bi komentarisalo već samo stajao raspored i link na temu o tome, tipa
Važniji pregledi u trudnoci
1.Prvi ultrazvuk - radi se tad i tad---->link na temu
2.Double test- radi se tad i tad---->link na temu
3Triple tets- radi se tad i tad---->link na temu
4.Soft markeri - radi se tad i tad---->link na temu
5. EUZ 1,2,3 radi se tad i tad---->link na temu
6. AC radi se tad i tad---->link na temu

I tako dalje...Ili to već imamo? user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2230
23.1.2015 23:32:16   
choopa choops
Nego što se tiče PZ, Možda kod vas ide unaprijed (zapravo ide sigurno), ali nadam se da će proć ova druga. Ovaj mali mi je totalno bezveze. A ne znam je l' ste primijetile kako neka djeca sa recimo 12god, izgledaju kao da imaju 20g, a neka kao da imaju 8g. Kakva razlika :-))))

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2231
23.1.2015 23:44:34   
bubulence
e Cupo i meni taj mali ne peva dovoljno dobro, sada sam zaboravila kako se zove a nisam kod tv-a. mislim da nije trebao da dodje ni do ovog kruga...
svi ostali su odlicni..
sada mi mm kaze da ujutro idemo da kupimo Emi nove patofne za vrtic, neki set sto je snimila, i na pijacu i kod devera na kafu... on covek zaboravlja da sam trudna a ja veceras jedva hodam koliko me boli stomak...

Direktna veza do poruke: 2232
24.1.2015 0:02:02   
choopa choops
Kad je tebi sledeća kontrola? Sigurno sam već pitala, ali kad sam senilna user posted image

Ja idem ili u pon ili uto, sve zavisi kad će mi biti rezultati krvi i urina. I jedva čekam, jer evo već par noć me Veselinka boli, imam osjećaj da je krenulo otvaranje. A da ne pričam što sat/dva prije svakog sledećeg Utrogestana osjećam da mi se stomak opet počeo stiskat. Mada nadam se da nije ništa, i da je neka lažna uzbuna. I opet se nadam da će mi reć da mogu malo slobodnije od ponedeljka...Vidjećemo.

Donijela danas svekrvi kuma sir sa Zlatibora, evo njupam sad sa dvopekom. Njam, njam user posted image Kad ne mogu te vaše torte, bar nešto da pojedem user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2233
24.1.2015 0:11:54   
bubulence
nemam vise kontrole, do termina radim ctg jednom nedeljno, a ako premasim termin onda valjda svaki drugi dan...
a iskreno, bas me neka frka uhvatila od porodjaja a to uopste ne lici na mene. Em nisam frkisa, em sam se sa Emom lako porodila...

Direktna veza do poruke: 2234
24.1.2015 0:23:52   
choopa choops
Hm ja se nisam baš sigurna, ali čini mi se da sam imala kontrole i u zadnjem mjesecu? +ctg Ili su to samo bili pregledi ctg bez UZ-a?

Normalno je da se bojiš drugog porođaja više. I ja sam user posted image A isto mi nije bio težak prvi porođaj, niti sam ja neka osjetljivica bila. Razmišljam kako će tek ovaj put da mi bude user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2235
24.1.2015 1:33:24   
Trcosava
Samo da vidim kojo radite? Mi smo još u bolnici, čekam nedelju, tad izlazi lmo kući. Ništa ne spavam u bolnici, nit preko dana, kamo li preko noći. Sad sisa na jedno 3 sata, ako na obe visi po 20 min od o
i to nije efektivno sisanje

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 2236
24.1.2015 1:45:29   
Azra_
Šteta, da si se bar u porodilištu naspavala! Drži se... Još malo pa kući sa bebom. Presladak je. Kako ćeri bez tebe?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2237
24.1.2015 1:47:15   
choopa choops
Đe si Trco kućo stara? user posted image

Ako ti je lakše ima nas još koji ne spavamo :-)))

kakav je miš mali? Sluša li te ili ti njega slušaš? user posted image Nisam tte razumjela ovo za dojenje, ali ako na obe sise bude po 20 min, to je OK. Zapravo i na jednoj je 20min Ok. Nemam ti pojma davno je to bilo,bolje da pitaš NM.

Šta se dešavalo na porođaju? Što ti nisu dali epi? Kažeš vriskala si kao Damjanov zelenko? vidim ja da ću morat da unesem neke disciplinske mjere ovdje. Niko me ne sluša! Jesam li ja rekla da mora da se diše i mantra i izigrava zen, nema vriske na porođaju? user posted image

Da se pohvalim sad sam izdepilirala noge šećernom pastom, jupi jej. A taman sam mislila zakazat u salon, ali ne ide mi se tamo. Ne znam šta ću sa čekinjama na preponama. Ne usuđujem se da depiliram, moraću opet brijačem da se iskasapim da mi Veselinka bude lijepa na pregledu...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2238
24.1.2015 2:32:07   
Trcosava
Azra, ne znam koga više čeka, da li mene ili batu.

Čupo jeste ok, ali neće da sisa, lenjivac zaspi i nema šanse da ga probudim da sisa jos.onda ga nosam da podrigne, zaspi tako kod mene i čim ga spustim u krevetac dere se.
Ovako je dobar. Naravno upravo se dere. Epi nisam dobila jer prvo jw morao hitno na neku operaciju, posle već bili kasno, dr nije stigla ni da mi da nešto za bolove, tj ona htela, ali babica rekla da neće stići da ima efekta
I tako se ja porodi' bez. Bila sam kul dok nisam skontala da nema ništa od epija. E tad sam pustila glascinu.

Direktna veza do poruke: 2239
24.1.2015 6:51:44   
serpica
Dobro jutro devojke aajde gotova kafa user posted image
Nocas nisam spavala bez posebnog razloga,valjda mi doslo..i dalje lose vreme napolju i kad to vidim odmah i meni lose.
Trco user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2240
24.1.2015 8:41:28   
*boka*
Trćos user posted image user posted image user posted image
Da znaš da nam nedostaješ! Naravno ti sad imaš bolje društvo user posted image Beban je taaaako meden uuuh, pravi je dečak!
Šerpi hvala za kaficu, baš mi je prijala. Ja samo da vam se javnem, pa odoh na posao. Dolaze mi neki makedonci na obuku.
Javnem se ja još u toku dana. Ljubac za sve!

< Poruku je uredio *boka* -- 24.1.2015 8:42:17 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2241
24.1.2015 8:48:25   
anita
Dobro jutro
Ja ustala u 6h a od 6:33 pa sve do 7:51 sam bila na ctg-u. Sve sam se ukocila. Cele noci nisam spavala jer je zena prvo kukala da ima bolove a onda je plakala i zvala muza da odmah dodje po nju. Ona zeli da ide kuci. Poludela sam. Veci deo noci je pricala telefonom.
Dorucak prosao sada cekam vizitu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2242
24.1.2015 9:32:52   
jabudic
Jutro!
Ja jos u krevetuuser posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2243
24.1.2015 9:52:13   
Valerie
anita, svaka ti cast kako je nisi naribala. razumem ja da se neko plasi i da mu je tesko, ali treba imati obzira! osnove "kucnog reda", bar za razglabanje. ja sam jednom htela da izludim koliko je jedna hrkala, nikad to nisam cula, tresli se zidovi, ima neku devijaciju. budili je, al dzabe, uvek isto. htela sam da spavam na kupi u hodniku

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2244
24.1.2015 9:52:41   
eca89
Dobro jutro curice, ja opet na ctg isla, sve je ok, opet za 2 dana, ali neka, lakse mi je ovako, nego kad nisam nista znala o bebi, kad me je onaj ludak samo cackao. Ja ukljucila drugu masinu, pa valja pospremati stan. Falis nam Trco, ljubi user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2245
24.1.2015 10:07:22   
jabudic
Žene, ajte na picu, evo mm spremio dok smo se ja i sinovi izležavali user posted image
Eco, brzo ćeš nam i ti! user posted image
Trćo. ljubi mališu, pravi je medenjak user posted image
Boko, nisi jedina da radi, ja imam da uradim proračun za onaj program od sinoć, ali sam onda slobodna. To je jedno sat.
Kuckamo se kasnije user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2246
24.1.2015 10:24:16   
bubulence
helou zene, Trco samo sikite i uzivajte. naspavaces se... jednom ... user posted image .
zvala me je drugarica da mi kaze da je trudna posle vise od godinu dana pokusavanja user posted image . jako sam srecna!
idem da isteram moje napolje pa se kuckamo

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2247
24.1.2015 11:12:51   
vonavoj
Zene su show! Zove muza da ide kuci,nece da se poradjauser posted image
Jabudicu,bravo za muza!
Anita,jos malo!
Mi stigli u Sm.Palanku kod svekijevaca...bice zanimljiv vikend!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2248
24.1.2015 12:10:15   
jabudic
Kod nas ugrijalo ogrooomno sunce! user posted image
Odosmo do Budve da malo prošetamo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2249
24.1.2015 12:13:15   
eca89
Jao jabude zavidim tiuser posted image , ja mnogo volim moreeeeeeeeeeeee, jedva cekam ljeto. Mm je vec izracunao da ce beba biti velika, pa da cemo moci iciuser posted image !

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here