RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Jole84 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 15:58:31)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jole, hvala mila. NEgo koliko ja to vidim, ti li ćeš da se pridružiš opet trudnicama? [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Nešto sam sumnjiva [sm=smiley36.gif] Ne bih rekla, ali videću sutra, taman tebe ispratim i upadam u taj krevet. Mislim, jel očuvaT? [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 16:25:38)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Jole, hvala mila. NEgo koliko ja to vidim, ti li ćeš da se pridružiš opet trudnicama? [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Nešto sam sumnjiva [sm=smiley36.gif] Ne bih rekla, ali videću sutra, taman tebe ispratim i upadam u taj krevet. Mislim, jel očuvaT? [sm=jezicek.gif]

K'o nov!! Nisam se mnogo ugojila, a i kilaža je sad počela na dole da ide [sm=jezicek.gif] USKAČI! [sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:01:58)

E pa ljudi ja sam danas nadžak baba! Ne odgovara mi nimalo ovaj Mlad mjesec [sm=smiley36.gif] Sve mi nešt smeta, najrađe bih:"Otjerala sve u PM i otitšla na Jamajku" A niko mi ništa uradio nije, nego eto. Baš sam bljaks. [sm=smiley18.gif]

Trco, ako se ne porodiš sutra a ovo me ne popusti, možeš i moj poziv da očekuješ ne samo od zaove, šefova i drugova, Naći ću tvoj broj [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:03:46)

Jole sta sutra??? [sm=smiley1.gif]
Trco vaginaleta za omeksavanje grlica ali kako ces da se porodis ako nemas kontrakcije i bolove zar nece nesto da ti daju za to? Ok da ti omeksaju glic ali kako ce to da pokrene porodjaj? Ne razumem se paa mi nesto cudno [sm=smiley36.gif]
ja se setala malopre i izgleda sam mnogo setala pa me bas zaboleo stomak.sutra idem u dz po upute pa u ponedeljak da radim antitela,
Frcokla jeste rano da osetis pokrete bebe jer to su jos ne voljni pokreti,ja jesam osetila rano,nisam ni 100% sigurna da je bila beba al verujem da jeste jer sam naucila da prepoznam a kazu kad je posteljica na zadnjem zidu pre se oseti i da,bila sam 12+3 cini mi se kad saam osetila prvo golicanje...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:05:39)

caoske drugarke!
vi pisete kao takmicenju!
gde mi je Serpi? jel se naspavala sinoc?
Trco jeli to moguce? sutra stize Luka? jeeeeeeeeeej [sm=bravo.gif].
ja sam danas otpala. prco jutros otisli u Higijenski zavod da uradim taj neki dosadni test za zuticu, pa kod knjigovodje, u socijalno da,napravim knjizice i na kraju na ctg... naravno moje dete je bilo takvo da ctg nismo ni uradili. posle 45 min pokusavanja su odustali jer se ona nije smirila ni na minut. doktoru se cini da su malo poviseniji otkucaji ali ne moze sa sigurnoscu da kaze jer je gospodjica stalno prekidala.
naravno komodicu nisam nasla, ali sam zato stavila bebece stvari da se peru [sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:27:04)

Šerpi kad već šetaš ko luda, vataj Mod i decu pod ruku i kod mene na kafu neki dan [sm=bravo.gif]
Kasni mi 7 dana, radiću sutra test, ne verujem da je trudnoća, ali čuda su moguća [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:34:48)

Čupo, biće sutra sigurno [sm=jezicek.gif] razmišljam se i o jednom sexu jutarnjem ahahahahaahah (koji vic!!)

Šerpi, meni je rečeno da je to samo za mekšanje grlića. E sad, to sam dobila i prošli put, pa su kontrakcije same krenule - kako je to povezano pojma nemam. Možda su to 2u1 vaginalete[sm=jezicek.gif]

Mislim, posle će valjda neko da me pregleda, pa ako se ne otvaram možda me prikače na indukciju. NEmam pojma, javim sutra sve kad skapiram, a i pitam ja sve što me interesuje

Bubi, ne znam kakav CTG tu imaju. OVde imaju 2 vrste. Neki je čini mi se stariji, drugi noviji - videla sam da je filipsov i ima još i onaj đavo da se meri mamin puls, a taj hvata kao gde god da se stavi. Kao bolji je. Koj će ga znati.

Mom divljaku je puls znao i do 180, ali niko nije reagova, baš zobg toga što je nemiran.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:45:45)

Evo mi ih neki gosti...

Trco meni su dali i vaginaletu i malo indukcije ali tek kasnije i to da ubrzaju. Ma to zavisi kako se sve odvija možda ti krenu opet same od sebe.

Idem da okačim neku sliku u trudničke stomake da vam nešto pokažem.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:50:27)

Jole kasni?????[sm=bravo.gif] jao odmah da radis test ujutru.
Bubi tu sam draga,pa i nisam se nesto naspavala ali dobro sam,veceras lezem ranije obecavam [sm=smiley36.gif]
Trco ja mislim da u toj vaginaleti ima nesto da pokrene kontrakacije sigurno,i bas saam uzbudjena [sm=bravo.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:50:49)

Veče, trudnice! Ne stižem nikako da vas posetim malo. Sofija će mi krv popiti. Ne stižem da spavam, da jedem, pijem, ma ništa. Stalno bi jela, ima grčeve, samo bi u rukama da bude, neće u krevecu, i sa pupkom smo se patili, imala je granulom, iši smo 2x u bolnicu da joj sprže to. I tako. I prosto ne mogu da verujem da će u ponedeljak da napuni mesec dana! [sm=zmeden.gif]
Ali, od sve te gungule dobra stvar je da sam skinula sve kile koje sam dobila u trudnoći. Prošle nedelje sam se merila i skinula sam 14kg. I merila sam se prekjuče i u odnosu na prošlu nedelju skinula sam još 2kg. Topim se. [sm=smiley36.gif] Još da skinem i ovo što je ostalo posle D.
Ko je sl. na redu? Trca? Vidim da se branki porodila, sa Sanjalicom sam se dopisivala.
KAd smo kod Sofije, eno zove me. [sm=jezicek.gif]

Goca123 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:51:09)

Hvala vam puno na savetu zaista mi je dosta pomogao...Zakazala sam kod lekara do duse sutra ujutru da dodjem. Ja sam inace iz Vrbasa imam 21 godinu i ovo mi je prva trudnoca i jako sam uzbudjena puno se informisem i zelim sto vise da znam... [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:52:13)

ooooo jole, cuj kasni 7 dana i jos nisi radila testic!!????? cekaj ti da pocne stomacic da raste [sm=smiley36.gif].
Trco nov je aparat ali ne znam marku. dobili su ga pre koju nedelju. do tada moj dz nije ni imao ctg.
uglavnom, pitala sam dr da li da brinem a on kaze jok, ona je jednostavno nemoguca, preterano zivahna i on je siguran da je zbog toga ali je rekao da dodjem opet za 5 dana... ustvari, kaze on (iz sale naravno) 'naravno da treba da brinete, ali kada se rodi, ako ostane ovakva sa dve nedelje ce sama izlaziti iz krevetica' [sm=smiley36.gif]...
a nisam ni pitala za kontrakcije, on inace i ne voli da ih spominje jer kaze da ctg nekim zenama ocitava kontrakcije ceo mesec a ni ne osete se, a nekad ih ne registruje a zena se porodi kroz par sati. tako da ga nisam pitala a stomak me je celu noc bas boleo, htela sam da budim muza da me vodi u betaniju i onda su se smirile...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 17:58:49)

goco odlicno, verovatno ces dobiti utrogestan... samo odmaraj i uzivaj!
Lelo neka je, neka rucki! kako Daria reaguje na seku?
ja sam se sinoc merila, ugojila sam se 13,5kg... nije dobro ali naspram prve trudnoce je savrseno...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 18:01:20)

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja sam se sinoc merila, ugojila sam se 13,5kg... nije dobro ali naspram prve trudnoce je savrseno...

Bubi samo 13kg [sm=bravo.gif] ja vec imam 8kg viska verujem da ce do kraja da budu +30 ali nema veze neka sve bude ok ne brinem mnogo o kilazi

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 18:06:32)

Serpi da budem iskrena malo sam u soku. jer bas ruckam, ne pazim. jedino sto kao i svaka mama trudnica nemam toliko vremena da odmaram, da se izlezavam.. pa mozda zato nisam prosla kao u prvoj trudnoci.
a i gledam se, mislim da mi je od tih 13kg bar 8 otislo u guzu a ostalo u stomak. jos nista nisam otekla, u licu sam kao i pre, jedino mi nos ujutro mnogo poraste ali se brzo i smanji...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 18:22:08)

ja sam se ranje cudila kad mi neko kaze da je dodao 25kg u trudnoci,jer ja sam u prvoj +12 u drugoj +9 a u trecoj +35 a imam utisak da mi je sve otislo u stomak i bokove, noge i ruke nista,a ti sudeci po slikama izgledas odlicno [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 18:31:11)

Serpi draga hvala [sm=smiley27.gif].
znas kako, uvek sam i imala malo viska u guzi ali sam to i volela, tacnije voli mm [sm=jezicek.gif]. i uvek kada se gojim- gojim se u guzi a kada slabim, slabim u licu i rukama...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 18:32:28)

Bubi, to je sjajan score[sm=smiley36.gif]
Ja sam u prvoj 20 i kusur, u drugoj 30ak, za sad sam dobra. Ali sad i radim, pa i kad dodjem kući uvjek nešto ima, iako mi je svekriva još tu, ali je zanimljivo da ništa ne grickam izmedju obroka, ništa slatko mi se ne jede, prosto nemoguće. Tako, da mislim da ću ovog puta biti pristojna sasvim, neka bude +15kg ja zadovoljna.[sm=smiley1.gif]

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 18:51:41)

E zdravo zenske.
Vidim ovde krece navijanje za Trcu a i novih drugarica imamo[sm=bravo.gif]

Ja sam se zatrpala sa ucenjem i obavezama tako da vam opet slabo pisem.
Inace juce smo bili na onom ultrazvuku gde rade kompletnu kontrolu anatomije bebeaca vi ga zovete ekspertni, valjda.
I otkrili smo da bebe odgovaraju 19w+1d a ja sam 18w+3d bila juce. Dr je rekla da je sve u najboljem redu i da za sad jos cekamo rezultate iz sinsinatija. A inace bebe, ako sve bude kako treba, su bata i seka [sm=smiley1.gif]. Sad ce Luka i Marina da dobiju svako svoju igracku [sm=smiley36.gif] samo jos da docekam i rezultate, izludecu komplet.

A vidim pisete o kg ja sau prvoj dobila 12, u drugoj( sa blizancima) 30-ak, a za sad oko 3-4 kg. ocekujem napad kg kasnije do sad sam se lepo odrzala [sm=smiley9.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 19:07:18)

Bokac super! I ti rezultati će biti ok!

Meni još malo čepa ispade.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 19:24:07)

Bokac, biće sve OK.
Koja si ti bješe nedelja?
Nemaš ticker...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 19:26:49)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Bokac, biće sve OK.
Nemaš ticker...

Ljubi te Trća ćoravu

IZVORNA PORUKA: Bokac

I otkrili smo da bebe odgovaraju 19w+1d a ja sam 18w+3d bila juce.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 19:28:33)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Bokac, biće sve OK.
Nemaš ticker...

Ljubi te Trća ćoravu

IZVORNA PORUKA: Bokac

I otkrili smo da bebe odgovaraju 19w+1d a ja sam 18w+3d bila juce.

[sm=smiley9.gif]
[sm=smiley9.gif][sm=smiley32.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 19:43:56)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Daria je super. Sve bi htela da pomogne. To je jedini problem što misli da je dovoljno velika da može sve, pa se malo rvemo sa njom oko toga.
Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila 24kg, a sad 16kg. Ali, zato sam sad imala u startu višak kilograma, u prvoj trudnoći sam krenula sa 40 i nešto kg.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (21.1.2015 20:39:53)

bokac bravo, bice i drugi rezultati dobri!
malo pre mi je pisala sanjalica, raspituje se za Anitu... a ona nam se popodne nije javljala?
lelo to i ja ocekujem, mislim od Eme, da hocevda pomaze, da se gura itd... ali dobro. jos su malene, ne moze im se ni objasniti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>