|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
17.1.2015 7:56:09   
choopa choops
anita idi vidi u temi Porodila se Sanjalica. Tu su slike.user posted image Bravo za dobar CTG user posted image

Ma Trco što je najgore, moja kuća je ljeti vruća, prevruća, a zimi hladna. user posted image Nema ništa oko nas i na uzvisini smo i vjetrometini, tako da je zimi hladno, a ljeti sunčano non stop. Užas!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1526
17.1.2015 8:12:05   
Trcosava
Anita, vidim da si našla Sanjalicu. Šta reče, kad tebe porađaju? Iduće nedelje?

Čupo sve je u tome kliko traje zima, koliko leto. Džaba meni što mi leti nije vruće kad leto ovde traje 2 meseca user posted image A sunca u kući ne vidim...

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 17.1.2015 8:13:16 >

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1527
17.1.2015 8:20:00   
choopa choops
A kad se sjetim onog pakla ljeti. Ne može čovjek da spava od vrućine. A sad ujutru kad se probudim, nos mi bude kao da je stajao u frižideru user posted image Pokrivam se sa ćebetom i dva jorgana, plus upaljen radijator. Jedno vrijeme sam se vodila mišlju i sa kapom da spavam kao Garfild user posted image Ali dobro, ja sam ekstremno zimomorrna, cirkulacija-nula!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1528
17.1.2015 8:25:57   
eca89
Dobro jutro drugarkeuser posted image . Vidim Trca je jos tu, nece žena da se poradja, pa nece, etouser posted image user posted image !

Direktna veza do poruke: 1529
17.1.2015 8:30:49   
Kata90
Jutro stomaciciuser posted image ko je sad na redu?

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1530
17.1.2015 8:37:03   
serpica
Dobro jutro drugarice user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1531
17.1.2015 8:51:11   
buba_jedna_mala
Dobro jutro trudnice user posted image
sad sam videla slike sanjalicinih bliznakinja, nadam se da ce i moje curice biti ovako medene.
Kako vam zavidim sto birate posteljine,jastucice,ogradice...mi smo jos u fazi adaptacije stana, tako da sam ja u farbama,
plocicama,ruckama itd...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1532
17.1.2015 9:02:54   
Ipokrisia
Ja samo da se javnem iz laboratorije radim ogtt,skupih hrabrostiuser posted image ukus mi je ok bio posto volim slatko pa sam bila u fazonu njam njam ali mi velika kolicina, no izborih se nekako i sad cekanje tri sata uraaa user posted image dosao mm i poneli smo stvari ko za izlet pa ce proci vreme valjda brzouser posted image

(odgovor članu buba_jedna_mala)
Direktna veza do poruke: 1533
17.1.2015 9:06:01   
jabudic
Ipo, ja kad sam radila oggt test nisam morala da budem 3h u laboratoriji. Negomi izvadili rano krv, pa posle nekog vremena popila glukozu, pa onda opet kssnije krv. ALi sam izmedju tih bockanja i pijuckanja mogla da prošetam, samo se vratim u dogovoreno vrijeme.

Mene je sinoć tako boljelo srce, gušilo me, jedva sam disala. Tek me pred zoru pustilo. Ali to je sigurno od nervoze, jer kad sam ustala i vidjela ova dva panja (svekra i svekrvu) jedno na dvosjedu, jedno na trosjedu, kao rogovi u vreći, opet me zagušilo. user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1534
17.1.2015 9:17:47   
Ipokrisia
Ne savetuju setkanje da se ne bi smanjila glukoza u krvi

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1535
17.1.2015 9:29:33   
superm

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ipo, ja kad sam radila oggt test nisam morala da budem 3h u laboratoriji. Negomi izvadili rano krv, pa posle nekog vremena popila glukozu, pa onda opet kssnije krv. ALi sam izmedju tih bockanja i pijuckanja mogla da prošetam, samo se vratim u dogovoreno vrijeme.

Mene je sinoć tako boljelo srce, gušilo me, jedva sam disala. Tek me pred zoru pustilo. Ali to je sigurno od nervoze, jer kad sam ustala i vidjela ova dva panja (svekra i svekrvu) jedno na dvosjedu, jedno na trosjedu, kao rogovi u vreći, opet me zagušilo. user posted image

Joj, znam da nije lako, ali čuvaj bebu. Ja sam u drugoj trudnoći imala jak stres zbog nekih nesuglasica i posle toga patila od strasnih migrena. A sve zbog stresa. Pusti te 'panjeve', nek se nose u ...user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1536
17.1.2015 9:36:00   
jovicaa
dobro jutro..
mi se preselili konacnouser posted image , bas je bilo ludo. i nadam se da nisam nista akcijom zeznula... ali ne znam kako uopste da mirujem pored selidbe, a i ovako pored dvoje dece.
sad uzivancija dok se sveki ne preseliuser posted image , posto ce ona biti u drugoj kuci u dvoristu, bicemo skroz odvojeni, ali delicemo dvoriste. milinicauser posted image
idem sad klincima da pravim palacinke.
nadam se da ste sve dobro, ne stizem da citamuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1537
17.1.2015 9:45:56   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ali to je sigurno od nervoze, jer kad sam ustala i vidjela ova dva panja (svekra i svekrvu) jedno na dvosjedu, jedno na trosjedu, kao rogovi u vreći, opet me zagušilo.

Jao jabudic znam da ti je teško, ali user posted image Ima li ikakvih naznaka da će oni skoro otić? Ništa, vi se fino pokupite, pa u njihovu kuću :-))))

Ipo, najgore je prošlo, a nadam se da će i rezultat bit dobar! user posted image I kod nas nema šetanja dok je OGTT. Samo sjediš tamo kao ćuk dok te bockaju. Doduše traje 2 sata.

Jovice bravo za preseljenje user posted image Izdržala si, sigurna sam da je sve OK :-))))

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1538
17.1.2015 10:10:41   
jabudic
Ipo, ja nisam šetala, bila kod drugarice koja živi pored DZ.

Čupo, evo mm je obećao da će danas da razgovara sa njima, jer svekar sjutra ide, pa dok su još oboje tu da riješimo situaciju. Moraće da se odluče ko će gdje, pošto neće zajedno, a bogme neće gospodja ni kod mene, iako je čini mi se planirala. Imaju jednu kuću na selu, drugu u gradu, s tim što u tu u gradu treba da se uloži, jer su godinama živjeli na selu. Nije problem, uložićemo mi, samo da mi se ne šetaju više i ne gostuju po 3 mjeseca.
Evo čekam ga da otpočne govor. Ne izgleda mi da će skoro... user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1539
17.1.2015 10:11:10   
bubulence
ooo masala, iz 30. puta mi je otvorio ovde da kuckam.
Trco tako sam mnogo nade polagala u tebe, bila sam sigurna da cemo ti cestitati danas. ajde onda sacekaj sutrasnji dan, mnogo mi je lep datum.
jovice neka ste se konacno preselili, sada malo odmaraj.
i sada nemam pojma sta sam citala , sve zaboravim posle 100x stiskanja ‘odgovori‘...
daj da popijem ovu serpicinu kafu pa da zivnem i odem da kupim PESKIR (velikim slovima da ove zloce odmah to procitaju)

Direktna veza do poruke: 1540
17.1.2015 10:13:02   
Trcosava
Ahahahahahahahaha Čupo koja si ti lujka hahahahah slatko se ismejah za spavanje

Elem, zavrsih ctg i pregled - iiiiiiii naravno ništa! Doduše bio opet onaj dr koji kad pregleda čini mi se ruku gurne do grla gore, sve zvezde sam videla. U ponedeljak opet na pregled. Sad sam kao 3cm otvorena, ali to nategnuto. Grlic čvrst.

E da, glava je i dalje dole user posted image

Direktna veza do poruke: 1541
17.1.2015 10:18:11   
serpica
IZVORNA PORUKA: bubulence

ooo masala, iz 30. puta mi je otvorio ovde da kuckam.
Trco tako sam mnogo nade polagala u tebe, bila sam sigurna da cemo ti cestitati danas. ajde onda sacekaj sutrasnji dan, mnogo mi je lep datum.
jovice neka ste se konacno preselili, sada malo odmaraj.
i sada nemam pojma sta sam citala , sve zaboravim posle 100_x_ stiskanja ‘odgovori‘...
daj da popijem ovu serpicinu kafu pa da zivnem i odem da kupim PESKIR (velikim slovima da ove zloce odmah to procitaju)

user posted image ja idem do akse ni dinar ne umem da sacuvam kad su deca u pitanju
Trco user posted image za glavicu,vidis da jee ipak ok

< Poruku je uredio serpica -- 17.1.2015 10:19:56 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1542
17.1.2015 10:22:23   
bubulence
meni je juce stigao paket iz akse, leeleeeeee, sva sreca sto mi muz nije bio kod kuce...
pored tih bebecih stvari uzela sam Emi nekih glulosti, case na princeze , neke sarene tanjire i jos sto gluposti koje su joj bile zanimljive prvih 15 min...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1543
17.1.2015 10:22:26   
Ipokrisia
Jabudic,evo i ja se snasla, muz me strpao u kola pa u lift i evo me kuci leskarim...user posted image tako da cu prekratiti vreme malo...imala sam malopre malu krizu glado ali proslo je...ma samo kad nisam povracalauser posted image ali nisam ni bila blizu, nije mi bo nista cudno u stomaku...

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 17.1.2015 10:23:36 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1544
17.1.2015 11:01:24   
eca89
Jao, Trco ti ces i mene da prešišašuser posted image user posted image sa rokom user posted image ! Evo ja pospremam stan, stavila sam pasulj da se kuha polako, vrijeme neko oblacno, bezveze!

Direktna veza do poruke: 1545
17.1.2015 11:26:59   
anita
Jos uvek nista ne znam za porodjaj. Mislim da nece jos uvek,cekace jos malo. Ali opet nisam sigurna. U ponedeljak dolazi moj dr pa cu videti sta on kaze.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1546
17.1.2015 11:43:29   
Trcosava
Bubo mala - polako, iskreno ja više volim da biram pločice nego stvari user posted image

Bubu - da nam daš sliku PEŠKIRA!!!! user posted image

Anita, ja sam skontala da se čeka tvoj dr za porođaj. No dobro, svaki dan u trbi je blago za bebice. Jedino što ćeš da se smoriš

Jao žene moje, pa ja pola sata posle onog pregleda kao da sam ceo ragbi tim jahala - sećam se i sa Anom me je jednom ovaj dr pregledao, sve mi se vratilo hahahahaha QQ migoljila sam se po onom stolu kao glista, on gore ruku, ja bežim gore po stolu. Moja dr je zlato user posted image

Jabude, poče li pregovaranje?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1547
17.1.2015 12:09:31   
Ipokrisia
Trco cula sam da su ti bimanuelni pregledi bas neprijatni i bolni narocito kad dr nije bas nezan user posted image kontam da je tako i na porodjaj kad dodjes, nema ko ti ne uvali rukuuser posted image ja zavrsih svoj ogtt konacno, toliko sam kukala na njega,tako da sad ko da mi spao kamen sa kicme, rekose mi da ce rezultati u ponedeljak,mozda eventualno neki od prvih vadjenja krvi bude danas...sad klopam sendvice user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 17.1.2015 12:11:30 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1548
17.1.2015 12:33:01   
Trcosava
E i mene žene naplašiše tim OGTT na kraju mi bilo ok. Jedino smor što ne smem ni vodu da pijem

A ovaj dr je inače super stručnjak, bio je načelnik do skoro. Samo nije baš nežan user posted image

A da vam kažem što baka mm već danima mi zvoca kako beba čeka mlad mesec da se rodi... a on je 20.01...... Ne mogu baš da šprođem bez i jedne bapske priče user posted image

Direktna veza do poruke: 1549
17.1.2015 12:35:51   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: bubulence

didy cujemo se!
Cupo pa i ti imas dusu... ne kazem da je dibro sto si jeka ali sta sada da radis...
Ipo, prakticna je posteljina sa ogradicom. vec sa dva-tri meseca pocinju da se prevrcu, udaraju gavicu o drvenu ogradu i dobro je da je zasticena. da ne pricamo kada krenu da se dizu u kreveticu... a meni deluje i da im je toplije. ali dobro, uradis onako kako mislis da je najbolje za tvoje detence...

Mi uzeli bas neki lep topao zimski dzakcic i imam jos jedan pamucni prekrivacic za zamenu kad je ovo na pranju.Dzakcic je dugacak 90cm pa ce posluziti nadam se i za sledecu zimu. Jastuk nam pedijatri rekose ne koriste bebe valjda do godinu dana posto im se razvija to nesto na vraticu pa je potrebno skroz ravno da bude ,ali i zbog alergijica i grinjica jer kao ipak u prvom periodu sigurnije bez jastuka. A za ogradicu, ja nesto vise volim strujanje vazduha, da nije ko u kutiji,da dopire svetlost...A i nama je u kuci iz nepoznatog razloga preeetoplo...Imamo centralno grejanje koje sami podesavamo ,medjutim mi to uopste ne ukljucujemo evo cela zima prodje, stavise prozori su nam na luft uvek i nemam pojma kakouser posted image ja spavam u bretelama...i mislim da cak necemo morati nista da dogrevamo za bebu.E sad za lupkanje u drvenu ogradicu, ne znam,verovatno se lupnu pri okretanju,ali ja isto odrasla u tom drvenom krevecu i ne secam se da je mama bilo sta stavljala niti da mi je pricala da to treba ili da sam se lupkala.Tako da videcemo tad,otom potom...

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 17.1.2015 12:37:35 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here