|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
11.1.2015 22:25:53   
bubulence
ja necu da povecam grudi, necu silikone, odgovara mi moja velicina potpuno, samo bih da uklonim strije i da ih malo zategnem user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1001
11.1.2015 22:28:16   
jabudic
Meni bi trebalo jedno milionce da se dovedem u reduser posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1002
11.1.2015 22:30:26   
choopa choops
bubu meni su bile dobre prije dojenja. Nisu nikad bile velike, nego onako manje ali su izgledale OK. Ali nakon dojenja i svih čudesa katastrofa.

boko ja sam imala sreće što se tiče stomaka, nadam se da će tako bit i ovaj put...

Ja sad prelistah onu temu sa slikama trudnica, sve ste divne user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1003
11.1.2015 22:34:59   
*boka*
Nece chuopo, tvoja se koza vec dva puta rastezala, ako tad nije popucala, nece ni sada.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1004
11.1.2015 22:56:09   
Sanjalica1980
Boka user posted image

Ja sam ceo dan nesto spremala. Htela sam da mi sve ostane pod konac.
Torbu proverila pet puta i sve je spremno. Bila mi seja,obrijala mi noge,odsekla nokte,sredila pete i sada mogu u zivot user posted image
Noge su mi ogromne ali bukvalno. Nista ne mogu.

Sutra rano ujutro idem i bolnicu i onda cu videti sa dr da li cemo cr u utorak ili sredu. Pritisak je solidan sa ovom terapijom. Bio bi bar 160/100 da ih ne pijem.

Super sam uzbudjena i jedva cekam da ih vidim.

Sve vas puno grlim i naravno ljubim.
Ovaj put ne nosim net pa cu pisati Bubi.
user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1005
11.1.2015 23:01:27   
bubulence
Sanjalice u pripravnosti sam 24h dnevno! sve mi javljaj, jako sam uzbudjena zbog tebe, kao da ja idem da se porodim user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1006
11.1.2015 23:03:07   
jabudic
Sanjalice, srecnouser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1007
11.1.2015 23:07:47   
*boka*
Jaoooo sanjalice divno!!! Kako se radujem zbog tebe!
Volela bih da tamo imas net pa da nam odmah posaljes sliku devojcica da im se poradujemo

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1008
11.1.2015 23:10:17   
choopa choops
Sanjalice divno! Srecno i neka sve prođe što brže i bezbolnije!user posted image

Obavezno nam javljaj preko bubu, znaš da smo nestrpljiveeeee user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1009
12.1.2015 1:12:00   
Bokac
Sanjalice srcno i da sve prodje brzo, lako i u najboljem redu a onda cekamo da vidimo bebe ;)

Zenske sto se tice uz, ja sam u prvoj trudnoci ukupno imala jedan i to ekspertski u 20. Toj nedelji. U drugoj smo otisli na isti da vidimo pol i saznali polove pa posle tog sam imala svakog meseca do kraja. A sad mi dr nakon onog prvog ranog u 9oj nedelji radi na svake 4 nedelje cisto proverava srca bebama uz-om. Sad videcu kakva je politika ovih novih kad budem isla 6og februara.

Ja sam danas zavrsila citanje knjige Moking jay - i odusevljena sam.

Direktna veza do poruke: 1010
12.1.2015 7:40:31   
mali_mis
Jutro user posted image
Sanjalice srecno, da sve prodje kako treba user posted image

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 1011
12.1.2015 8:07:28   
jabudic
Jutro! Samo da vam mahnem iz kancelarije, jedva ustala jutros user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1012
12.1.2015 8:13:52   
Trcosava
Sanjalice srećno!
Ja čekam na pregled. Nema kontrakcija

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1013
12.1.2015 8:17:09   
choopa choops
Jutro user posted image (ovako nešto od mene niste očekivali user posted image )

Probudih se jutros da popijem lijek i piškim u čašicu, da muž odnese za UK. I ležim u krevetu od 6,30h ne mogu da zaspem.

Kod nas orkanska bura, a ovo sunce me podsjeća, iako je tad bio septembar i toplije) na onaj dan kad sam išla ćerku da rodim, user posted image

sanjalice javljaj :-)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1014
12.1.2015 8:21:02   
choopa choops
Jabudic ne bih se mijenjala s tobom user posted image

Trco nema kontrakcija onako kažeš ili si odradila CTG? Nadam se da se taj mali horizontalac okrenuo user posted image

Direktna veza do poruke: 1015
12.1.2015 8:22:33   
serpica
Dobro jutro
Sanjalice user posted image cekamo vesti..
Trco kako si?
Bubi? Ja cekam anitu da mi javi jesu li je ostavili.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1016
12.1.2015 8:22:40   
eca89
Dobro jutro cure, Sanjalice cekamo. A, joj Trco ti bar ides na ctg, mene onaj moj idiot ni na ctg jos nije poslao pitacu ga u cetvrtak kad budem na pregledu, bicu 38+1. Kod mene sunce za dobro jutro, sve vas ljubim.

< Poruku je uredio eca89 -- 12.1.2015 8:23:06 >

Direktna veza do poruke: 1017
12.1.2015 8:58:57   
srculence25
Sanjalice srecno da sve prodje skolski user posted image
Jutro drage user posted image celu noc sam presedela nisam oka sklopila od glavobolje.
Pritisak mi je 120 sa 60.Bila sam jutros na kontroli dr mi rece da dodjem u ponedeljak na ctg.
Jel rano za ctg?ja mu spomenula za te menstrualne bolove kaze da je to normalno tako pred kraj a kad sam
pitala kad je konacno termin jer me stalno pomera kaze da imam ja jos vremena user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1018
12.1.2015 9:19:45   
Ipokrisia
Sanjalice, drzimo palceve, proci ce to sve super, jos kad ugledas svoje princeziceeeeee user posted image

Srculence, i mene si sad malo smirila jer svaki dan bar jednom imam taj menstrualni bol :)

Devojke, jel vama beba stuca? Meni bas ucestalo, eto od sinoc je stucala 3 puta po 5-10min...znam da bi trebalo da je to bezopasno ali stucko moj bas nesto ucestalio u poslednje vreme

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1019
12.1.2015 9:22:16   
jabudic

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jabudic ne bih se mijenjala s tobom user posted image

Neka me još jedno mjesec dok stignu neki stžisti iz Francuske, da ih malo obučim, pa ću od kuće lagano, kad mogu i koliko mogu. Najmilije mi je jer mogu da spavam do 10h user posted image
Sjutra otvaram bolovanje i radim EUZ.

Direktna veza do poruke: 1020
12.1.2015 9:28:10   
srculence25

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia
Devojke, jel vama beba stuca? Meni bas ucestalo, eto od sinoc je stucala 3 puta po 5-10min...znam da bi trebalo da je to bezopasno ali stucko moj bas nesto ucestalio u poslednje vreme

ako je stucanje ono pulsiranje u mestu onda i moja beba stuca i to bas cesto.Ja mahinalno popijem casu dve vode vode od jednom i prestane user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1021
12.1.2015 9:29:58   
Ipokrisia
Aha, bas tamo dole gde mu je glavica, ritmicno skakutanje user posted image alave bebice, nista ne zvacu smao gutaju user posted image

Direktna veza do poruke: 1022
12.1.2015 9:36:57   
srculence25
Ipo jel umes da nagadjas sta je rucica a sta nozica kad suta?
ja jos nisam osetila ono pravo istezanje da se tegli a kad suta udara tj stomak mi talasa
nemogu da raspoznam sta je sta.

Direktna veza do poruke: 1023
12.1.2015 9:37:43   
bubulence
dobar dan!
sanjalica se ne javlja, nisam pitala kada ide u Betaniju...
jabude neka te malo da nisi kod kuce...
srculence jedan jedini pravi termin je onaj koji si cula na prvom uz, sve posle toga nema veze...
ja sam ok, krecim sa mamom jer je mm poluziv zbog temperature a isao je u nocnu smenu da radi

Direktna veza do poruke: 1024
12.1.2015 9:41:45   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: srculence25

Ipo jel umes da nagadjas sta je rucica a sta nozica kad suta?
ja jos nisam osetila ono pravo istezanje da se tegli a kad suta udara tj stomak mi talasa
nemogu da raspoznam sta je sta.

Ja pitala docu, rekao mi je dole je glavica, sa leve strane stomaka idu ledja i guza a desno ispod rebra su mu nozice.Te nozice jasno osecam odavno, a rukice valjda zavisno kako se on pomera idu malo tamo malo vamo,najcesce ceprkaju dole nesto po grlicu pa me nekad toliko probode kroz tunel, pretpostavljam da on nesto udari,ko ce ga znati...Znam da za ove nedelje pise kao nedostajace vam pokreti bebe, pa cak treba i brojati pokrete,ali ovaj moj i dalje bas bas zivahan,stalno udara,tako da deluje mi kao da ima mesta jos uvek user posted image

Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here