RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:21:32)

Štoooooooo? [sm=smiley36.gif]

Jesi li radila vježbice za okretanje? Ajde potrudi se malo da pokreneš taj porod, radi nešto, nisi crnogorka da samo ležinjaš i čekaš da samo krene [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:25:07)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Štoooooooo? [sm=smiley36.gif]

Jesi li radila vježbice za okretanje? Ajde potrudi se malo da pokreneš taj porod, radi nešto, nisi crnogorka da samo ležinjaš i čekaš da samo krene [sm=smiley36.gif]

Idi pa vidi [sm=jezicek.gif]

Ma ženo džaba vežbe, ima mesta na pretek. Pisala sam već da ga je dr okrenula i postavila u pravilan položaj, ali dok je sklonila ruku on se kao federom vratio poprečno.

Usisavala sam jutros! Dosta od mene. A da i sudove oprala[sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:33:26)

Evo vidjeh sad!

samo za krug prijatelja danas akcija. Izaberi opciju:
1. Full paket kontrakcija 10% popusta
2. Povremene kontrakcije 20% popusta

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu, a ako pozovete u narednih 15 minuta dobijate i gorušicu gratis. [sm=smiley36.gif]

Vala kad ga vas dvoje niste okrenuli do sad [sm=jezicek.gif], ne znam kako bi i babica!

KLIK

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:36:51)

Daj onaj ful paket [sm=smiley36.gif] PLAĆAM POUZEĆEM [sm=jezicek.gif]

Nego otvorih link i mislim prvi među njima. Pa lako onoj da jaše onu stolicu kad nema stomak. JA da onako stavim nogu na stolicu ostala bi u toj pozicijji [sm=jezicek.gif]

Odo' sad da gledam hobita na TV-u

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:39:27)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nego otvorih link i mislim prvi među njima. Pa lako onoj da jaše onu stolicu kad nema stomak. JA da onako stavim nogu na stolicu ostala bi u toj pozicijji [sm=jezicek.gif]

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahahhaha umirem. Zamišljam te kako odlaziš na porođaj sa stolicom na stomaku!!!!![sm=jezicek.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:41:17)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Pa da, sigurno i sestre ,babice,moraju biti ljubaznije ,ne mogu da vicu kao inace :) sto se ovog doce tice on sivurno nece vrxati,bad je posve en,ali ako se zafeyi da on bad tad nije tu pa bude neki druvi neznanac svakako bolje da je mm tu :)

Joooj "ipokalipsa" al sam se ismijala ovom postu. Ovako bih ja pisala da pišem sa mobilnog, tri slova jednim prstom [sm=smiley36.gif]

Elem, mene niko nikad nije vikao, babice su bile prisutne skoro 100% vremena, a na prvom porođaju je dr dolazila nakon svakog pregleda (radi u ambulanti u međuvremenu) da me obiđe, a na drugom porođaju mi je dr došao na početku, na sredini i na kraju porođaja )koji je trajao pola sata).
Nije sve tako crno. Samo da kažem da ja nisam dinara jednog dala prije porođaja pa da su me kao zbog togaa pazili i mazili.

Trco ako bi nešto ne daj Bože krenulo po zlu, MM bi bio prvi koji bi kolabirao, a kamoli da odluči o nečemu [sm=smiley36.gif]

Jao ma nista mi ne pricaj, jesam kuckala sa mobilnog,tek posle videh na sta lici post a nemam preko mobilnog opciju uredi i ostade tako bezveze jer mm i dalje na kompu [sm=hudicek1.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:44:21)

Ma šalim se Ipo, nego mi bilo smješno u tom momentu, zato što me asociralo na mene kad pišem sa moba Ja inače uopšte ne volim mobilni i da pišem SMSove, baš radi toga što pravim dosta grešaka ( a kao ovako ih ne pravim?! [sm=jezicek.gif] )

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 20:55:53)

Ipo, ja pola ne razumeh u postu pa odćutah [sm=smiley36.gif]

Čupo, nema sad... ostade ti da šalješ pouzećem [sm=jezicek.gif] morala sam i mm da ispričam [sm=jezicek.gif]

Btw danas mi se vraćamo iz prodavnice i kinem ja, a kako kinem tako me zaboli stomak i to onda izgleda ''apćiha! ijaooooooo'' i mm počinje da umire od smeha, a Ana će ''''pa što joj se smeješ??? znaš li ti kako nju to booooooliiiii???!!!'''' [sm=jezicek.gif] tek tu počnemo da se smejemo, a mene uz svo to kijanje, smjanje i onaj mali nateže pa ne mogu ni kao čovek da se smejem nego naizmenično se smejem i jaučem

znam da sam rekla da idem da gledam film, ali ovaj moj se zablesio u računar pa čekam da završi što ima.. ima da zaspim na pola!

pa hahahahahahahahahahahahahahahahahah

Pa ebem li ga kad ne gledam šta pišem [sm=smiley36.gif]

Ja da požurim da joj uvalim svoj proizvod, prije nego joj krenu kontrakcije [sm=smiley4.gif] Svaki minut je bitan :-)))

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 21:05:11)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahhahahahhaha umirem. Zamišljam te kako odlaziš na porođaj sa stolicom na stomaku!!!!![sm=jezicek.gif]

Meni danas definitvno nije dobro [sm=smiley36.gif] Htjela sam reć kako te zamišljam kako te vode na porođaj sa ukočenom nogom!
Uopšte ne znam otkud mi ovo "stolica na stomaku"[sm=zz_er_what.png] Prolupala sam!

Inače, ja se od juče smijem kao nenormalna. Zvala tatu da mu čestitam slavu i javi se sestra i dodajući mu slušalicu kaže:Imaš poziv iz daleke Australije. I ja kao: Srećna Slava i tako to. On ćuti. Ja: Halo, čuješ li me? Srećna Slava, nisam htjela zvat ranije rekoh dok ne završite ručak. Šta radite? A tata će: "E hvala, hvala, Evo ručali sad čekamo kaficu. A vi kako ste? Kako su vaši? "
Ljudi moji ja sam se smijala pola sata, suze su mi išle....On jadan pojma nije imao ko je :-))))

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 21:09:42)

hahahha a šta će dijete, iskreno [sm=smiley27.gif]

Kad odem da se porodim poslaću vam SMS pouzećem! [sm=jezicek.gif]

Inače meni je najjači citat sa RR bio onaj sa acid sekretom, nego mi glupo bilo da stavljam reko ne znam da se ne ljutite,...Samo znam da sam se tu noć smijala sama sa sobom ovdje. Zapravo kad bolje razmislim vi ste krive, zbog vas i tog smijanja su mi i krenule kontrakcije [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 21:49:34)

Eto nesto uspeh da iscitam,i sad nigde nikog,kad sam dosla [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 21:54:44)

Evo mene, dosla da ponudim gorusicu ako nekom treba, besplatno, placam i postarinu!

superm -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:03:48)

Vec sam to negde napisala. U drugoj trudnoći sam pri kraju trudnoće toliko patila od gorusice. I rodio se moj sin sa divnom kosom!

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:10:35)

Ih bre Bubi,jesi probala svez griz kasicicu jednu da progutas,meni je pomagalo.
Superm vidis ja sam imala gorusicu a vsa su mi deca rodjena celava.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:14:34)

I ja imam gorušice viška, pa ako nekome fali mogu i lično da donesem, nije mi teško!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:15:36)

serpi probala sam, i pasulj, pirinac, nista ne pomaze. jedino soda mali ublazi...
superm meni je ovako bilo i sa Emom, a ona imala malo kosice i to samo nazad... i onda do godine pravi celavko...
a drugarica se porodila pre mesec ipo dana, nije imala gorusicu ni jednom a malecki ima kosu da mu iz fazona vezu po nekoliko repica, ne mozete da verujete koliku kosu ima.

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:18:19)

Boka mi smo se cini mi se dogovorile da dodjes da se ogrejes kod mene ali te molim bez gorusice uvali to nekom drugom. Tu prokletinju ja ocekujem ali malo kasnije. Moja deca su rodjena kosata aki mislim da to nema veze sa gorusicom[sm=zmeden.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:20:09)

Bokac ja sam se već spakovala, krećem u roku od odmah, samo da uvalim nekome ovu gorušicu.

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:20:57)

E bubi meni su pomagali nekad bademi i spavanje u polusedecem polozaju tj. Polozaji za spavanje su bili mnooogo smesni i komplikovani [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:21:32)

Bubi a kisla voda ili neki lek cini mi se da ima nesto sto smes..[sm=zmeden.gif]
drugarice pitala sam nesto o jednom filmu tamo u temi pa ako neka moze nek baci pogled [sm=smiley1.gif]

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:21:42)

Vazi boka ja pristavljam kaficu [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:21:45)

choopa,ja ne znam sta to bese oko sekreta,koja je fora..ali,secam se da je jednom bila sprdnja kao acid sekret,sve gace napred promene boju od sekreta ili se istanje,ne znam ko bese pisao[sm=smiley36.gif]super smo se ismejale [sm=bravo.gif]
ja vrtim ove pevace ,zvezde,talente,leskarim ,beba se rita...i tako.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:25:13)

Meni samo soda bikarbona i kisela voda, ali posle kisele piškim na 10 minuta. Mada posle one hrane iz meka od malo pre teško da će i Bog moći da mi pomogne.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:30:35)

Bokac dolazim i ja da Boka ne putuje sama [sm=smiley36.gif].
Serpi ja sam odglrdala svega 3 filma u zivotu, necu biti od pomoci...
a vec odavno spavam u skoro sedecem polozaju. i onda jedva zaspem , mm krene u kupatilo i drma me da pita zasto ne legnem da spavam [sm=hudicek1.gif]. dobijem drks.

cetvrtko -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (10.1.2015 22:31:37)

cupa cim mi stignu te tvoje kontrakcije uplacujem ti [sm=jezicek.gif] uzimam ful paket razumije se

branki ne znam ko je to pisao ali meni su poneke pukle natrijed kao da ih je sekret nagrizao [sm=jezicek.gif] pa sam se zezala da mi je radioaktivan ali mislim da ovdje nisam pisala to [sm=jezicek.gif] svakko mi je drago da nisam jedina xaxaxa

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>