|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
9.1.2015 22:27:28   
superm

IZVORNA PORUKA: bubulence

znas, ja sam ceo zivot cekala trenutak da izgovorim ‘duso mamina‘, to su za mene bile najvece reci na svetu. i kada sam rodila Emu i izgovorila te reci mislila sam da sam dodirnula zvezde. i ceo dan mi je u glavi bilo samo ‘ja sam mama‘ to je tako veliko... i sada, kada to izgovorim i pomislim 100x na dan, ima istu velicinu.

user posted image Divno rečeno!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 676
9.1.2015 22:32:26   
*boka*
mmmmmm picaaa... meni se sinoć tako jela! A danas su mi se jele špagete pa sam spremila to za ručak, toliko sam pojela da sam mislila da ću pući. Znate onaj osećaj kad ti oči jedu, a ti više ne možeš. I sad me naravno ubija kiselina.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 677
9.1.2015 22:36:49   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

znas, ja sam ceo zivot cekala trenutak da izgovorim ‘duso mamina‘, to su za mene bile najvece reci na svetu. i kada sam rodila Emu i izgovorila te reci mislila sam da sam dodirnula zvezde. i ceo dan mi je u glavi bilo samo ‘ja sam mama‘ to je tako veliko... i sada, kada to izgovorim i pomislim 100x na dan, ima istu velicinu.

user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 678
9.1.2015 22:38:25   
jabudic
Moja beba mrda, pa neka teorija kaze sta hoceuser posted image

Direktna veza do poruke: 679
9.1.2015 22:39:43   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: superm

Zaista!user posted image

šerpice branki je danas slava pa je zato nema kao inače user posted image

Ja pojedoh sad jednu narandžu valjda se razmrda ova mala :)

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 680
9.1.2015 22:40:26   
bubulence
boko a ja picu inace i ne volim ali od kada sam trudna bas mi se rucka.
jabude zivahan ti je taj mali user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 681
9.1.2015 22:41:56   
Ipokrisia
Bubi, ja inace izbegavam da citam one porodjajne price na sajtu,ali tvoju sam procitala i rasplakala se :-) diivnaaa je <3 inace ja stalno zamisljam kako cu da cmokim bepca user posted image i svaki dan gledam njegove fotkice..

A sto se stomacica tice i meni danas ko kamen ceo dan ,ne mogu da se namestim,a prethodna dva dana super bio...

Direktna veza do poruke: 682
9.1.2015 22:42:49   
*boka*
jabude mrda i moja j to šutira na sve strane, ič ne štedi majku (biće rukometaš na tatu), samo što ja ništa ne osećam user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 683
9.1.2015 22:44:59   
*boka*
bubule ja volim i picu i sve vrste pasta... ma obožavam testenine i kod mene su često na meniju!

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 684
9.1.2015 22:45:24   
bubulence
ipo hvala !
samo se molim Bogu da mi drugi porodjaj bude kao prvi i bicu presrecna. a i da beba bude kao Ema... skromna sam user posted image .

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 685
9.1.2015 22:45:40   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Moja beba mrda, pa neka teorija kaze sta hoceuser posted image

Jabudic i ja sam ovu bebu osetila mnogo ranije i znala sam da je to to,sad vec pliva i osecam je uvece bas dosta,a danas na uz dr rece ovako "aha sad ce se jurimo ovde a? Cekaj malo da te uhvatim kakav si zivac"user posted image
Branki srecna slava propustila sam to.
Bubi slusaj sad,ja odoh da spavam ujutru vam kuvam kafu,moze?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 686
9.1.2015 22:47:57   
bubulence

IZVORNA PORUKA: *boka*

bubule ja volim i picu i sve vrste pasta... ma obožavam testenine i kod mene su često na meniju!

nikada ne bih rekla , gde su ti onda slaufi oko stomaka user posted image !? paste volim ali picu mogu da jedem a ne moram nikada. mislim, tako je bilo pre trudnoce....

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 687
9.1.2015 22:49:37   
branki*
ispratih goste i izvalih seuser posted image
ipo,ja sam se zalila ponekad na te menstrualne bolove,mislim da je normalno,ali opet nije mi svejedno bas,pa onda se trudim da legnem.tako da i ti lezi tad i ne radi nista.
sanjalice,bas visok pritisak..verujem da lekari vode racuna i da imaju sve u vidu i da sve bude dobrouser posted image
boko,super za dabl test.serpi,i ti si dobro prosla na pregledu,super!
sutra opet gosti,oko 12 neke drugarice mm,a popodne moji i brat i devojka.u nedelju se opet najavili neki drugari...i to ljudi koje ne pamtim kad su bili uopste,sta im je svima odjednom,pojma nemam.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 688
9.1.2015 22:50:55   
bubulence
serpi, slusaj sada. u 23h da spavas i do 07h da se nisi ni okrenula!!! znaci decici zapreti, muz da te ne pipa i u cugu da odspavas najmanje 8 sati i ujutro onda duplu kafu da mi spremis sa ratlukom!

Direktna veza do poruke: 689
9.1.2015 22:56:11   
anita
Serpi ja se u ponedeljak javljam na gak.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 690
9.1.2015 22:58:43   
*boka*
Jaoooo rahat lokum.... mmmmm....
Bubi šta ti je bre? Prvo pica, sad pa ratluk i to sa orasima... uh!
Šerpi onda meti sutra jednu i za mene. I taj ratluk!
Branki ja mislila to danas i posle bar malo da odmoriš. Baš te ne puštaju na miru!

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 691
9.1.2015 23:01:29   
bubulence
juuu, pa ne znam sta mi je. ne volEm ni picu ni ratluk a vidi me sad user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 692
9.1.2015 23:02:53   
*boka*
Da nisi ti trudna, pa ti se sve prijelo?

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 693
9.1.2015 23:06:17   
bubulence
ne znam, moram pitati muza jesmo radili nesto user posted image . ovde mi komsiluk i nije nesto zgodan...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 694
9.1.2015 23:08:21   
branki*
hvala,serpi,lepo spavaj.
meni se nesto ne spava trenutno....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 695
9.1.2015 23:41:55   
bubulence
branki tek sada vidim da i sutra imas goste i u nedelju. nije ti dosta ovo bilo ... odmori malo draga, uskoro stize bebana, dojenje, presvlacenje... treba ti snage i za sam oporavak od cr a i za ono sto dolazi posle toga

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 696
9.1.2015 23:47:11   
Klarisa
Utrosila sam citavo radno vreme da iscitam sve sto se napisale u protekla 3 dana...
Znaci Trca, sanjalica i cetvrtko su u finisu user posted image
Ja sam imala neki gripcic koji me je gnjavio 3 dana, ali evo prebolela sam ga nekako. U ponedeljak imam zakazan DABL TEST u GAK-u. Nadam se da ce biti dobar rezultat. Samo o tome mislim, a sve kao necu da se opterecujem... Zbog godina treba da radim i AC u februaru.
I ja sam imala problem da mi je skocio TSH na 6 u 8-oj nedelji, pa su mi povecali dozu Euthyroxa sa 50 na 100 mikrograma, ali se onda ispostavilo da nije dovoljno jer je rezultat bio 3. Zatim je povecana doza na 150 mikrograma, sto se ispostavilo kao preterano jer je TSH pao ispod referentnih vrednosti. Sada uzimam 125 mikrograma i opet cu da proverim TSH za nedelju dana. Endokrinolog kaze da je za trudnicu idealno da TSH bude izmedju 1 i 2.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 697
9.1.2015 23:54:14   
*boka*
Klarisa a zbog čega radiš dabl test, kada ćeš svakako na AC?

25.07.2011.

(odgovor članu Klarisa)
Direktna veza do poruke: 698
9.1.2015 23:59:07   
Klarisa
Pa ni meni to nije jasno, ali moja doktorka je na prvom pregledu kada mi je konstatovala trudnocu dala uput i za jedno i za drugo i jos napomenu kako to treba oboje odmah da zakazem i kako joj je to jedino sto je vazno... Imam 38 godina, potpuno smo zdravi i muz i ja, nemam pritisak ni dijabetes... Razmisljala sam da ce biti suvisam nozda AC ako dabl bude dobar, ali toliko je insistirala da ne verujem u to...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 699
10.1.2015 0:02:31   
choopa choops
I ja da pitam nešto...Te hormone što dosta vas radi, je li to obavezno ili samo neko radi? I zašto? meni nisu nijednom radili hormone. Ja sam samo jednom u životu i vadila i to nemam pojma koje, a sve zbog srca prije dvije godine kad sam se žalila na neku bol.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here