|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
8.1.2015 20:21:49   
*boka*

IZVORNA PORUKA: bubulence

hahahahah neceee, valjda user posted image user posted image , treba sina da joj hranim kada ozeni ovog mog djavolka user posted image .

Treba i na to da mislis, cerki ce ti biti svekrva!
leleee... ce te utepa jabud!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 501
   RE: Trudnice (1-42) nedselja 01/15 [chat]
8.1.2015 21:10:32   
Mala Elena
Sanjalice, cuvaj se!
Trco , knedla mi u grlu, ne znam sto bih pametno rekla jer ne znam za to zatvaranje jednjaka, jedino da znas da sam tu i da drzim palceve da sve prodje ok!
user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 502
8.1.2015 21:29:58   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: branki RR

drugarice,u guzvi sam,pravim tortu,sutra nam je slava,pa cu kasnije da iscitam sta pisete..
samo da vam javim...IT'S A GIRLuser posted image user posted image

user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 503
8.1.2015 21:48:09   
choopa choops
Branki bravo, da bude lepojka na mamu! user posted image

boko bravo za nalaz user posted image

Sanjalice ništa senne razumijem, ali znam da će to sve biti dobro user posted image

(bubulence gotova si ) Skloni se na par dana dok je ne prođe bijes, mi ćemo te izvlačit user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 504
8.1.2015 21:57:23   
vonavoj
Trco,ti si pozitivac i samo takve stvari ce i biti!!
Branki,divno sto je curica! Neka je ziva i zdrava,nije bitan pol,radujem se curicama!
Sanjalice,jos malo!
Gde nam anita?

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 505
8.1.2015 21:59:48   
bubulence
ma neeee, prija mi je zaljubljena ovih dana, samo vija i spopada muza, tako da joj je sve ruzicasto trenutno, nece ni primetiti sta sam rekla...
jeli neko porucivao sa Aksinog sajta? mislim da ste spominjale da jeste a ne znam ko je... ima nekih stvarcica sto bih porucila a ne znam koliko su korektni... u NS idem sledece nedelje ali necu imati mnogo vremena za lutanje

Direktna veza do poruke: 506
8.1.2015 22:19:03   
branki*
uh,sad iscitah sve,vidim danas bilo bas vestiuser posted image
trco,dragauser posted image grlim te jako i saljem svu snagu koju imam da ostanes pribrana .sto rekose devojke,otkud sad to oko zeluca ako je do sada sve bilo kako treba i niko nista nije spominjao.na dr je da izanalizira sve mogucnosti i pretpostavke,pa i one ekstremnije.naravno da uz nije nepogresiv i naravno da dr nisu nepogresivi.uzdam se i nadam da je sve u najboljem redu i da je taj visak od neceg drugog.

mm danas isao do ovog dr,ali je on na odmoru od ponedeljka,tako da smo eto razresili dilemu kod koga.popodne otisli privatno kod ovog mog sto me je i prvi put poradjao,pa rece da je devojcica.kaze nije 100 posto siguran,niko ne moze biti,ali ako gresi,nudi se da nam prekreci sobu.beba ima 2900 gr,sutra na ctg,a oko 15.bi trebalo carski,sa tim sto kaze da bukvalno svaki dan blize terminu je bolje za bebu.
grlim vasuser posted image

sad se kuva supa i cekam fil da se ohladi,sutra nam je slava.necemo imati puno ,kumovi,svekrva,zaova,moji i to je to.meso ce naruciti mm,a sarme i predjelo nemamo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 507
8.1.2015 22:23:18   
bubulence
branki jooj pa to je tu, jos par dana...
dosta ti je to gostiju, meni je isto da li dolazi 10 ljudi ili 50, moras sve da spremis, zato je super kada mozes da porucis...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 508
8.1.2015 22:26:41   
serpica
Trco ni ja ne znam sta da ti kazem osim da ti sve saljemo veliki user posted image do porodjaja a onda da nas obavestis da je sve ok.
Branki user posted image za devojcicu,bas mi je drago....
Boko i mene zanima tvoj dabl test,a isto tako verujem da je uz mnogo merodavniji nego sam test.
Jabudic je nema,nece ona bombu da salje Bubi nego Klariti user posted image
Sanjalice i za tebe veliki user posted image
Moji svi spavaju,sad cu i ja,sutra imam goste a bas im se i ne radujem,ne znam gde mi je glava idem kod dr,a kad cu rucak da spremim nemam pojma user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 509
8.1.2015 22:27:02   
choopa choops
branki dobro da konačno znaš kod koga ćeš user posted image Jedna briga manje.

I mojima je sutra slava, ali i ne idemo, ovdje je običaj da se ne ide na slave kad je korota.
Ali jedva čekam da mi keva pošalje supu i sarmice user posted image

Kod nas vladaju nekakve opasne prehlade, gripa, čak ima i virusne upale pluća user posted image Juče se čestitah sa zetom, a sestra mi sad javlja da on ima 39,5 vatru. Svako malo neko bolestan. Srećom te ne idem nigdje user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 510
8.1.2015 22:29:29   
choopa choops

dosta ti je to gostiju, meni je isto da li dolazi 10 ljudi ili 50, moras sve da spremis, zato je super kada mozes da porucis...

ovo je istina user posted image Mi slavimo kod svekrve, ali svejedno i kad je rođendan ili neko slavlje, opteretim se taman mi došlo 5 ljudi. Dok sve posredim, očistim, spremim...Ludilo.

Direktna veza do poruke: 511
8.1.2015 22:32:51   
bubulence
pa da, mi smo sada za slavu zvali samo kumove ali dzaba, opet sam spremala kao da ih dolazi gomila. svega moras spremiti, samo u manjim kolicinama ali vremenski isto, posla isto..

Direktna veza do poruke: 512
8.1.2015 22:33:41   
branki*
choopo,a sta je to korota?
jeste,bubi,spremanje je isto,ali opet ppsto smo izbacili predjelo i 300 vrsta salata i sarme i milion sitnih kolaca,lakse mi je.spremim tortu i corbu i to je to od mene.a,sve se zbrzalo...ove godine samo letele pare-te stan,te namestaj,te bozin odlazak u bgd,moje smanjenje casova,sad pa registracija auta,nova godina,slava,beba...trista cuda.ali,proci ce i to,da smo zivi i zdravi.
A,sto se tice devojcice...joooj,koliko sam se obradovala,mnogo sam srecna bilauser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 8.1.2015 22:35:16 >

branki

Direktna veza do poruke: 513
8.1.2015 22:39:33   
Sanjica26 RR
Ode mi post pre sat vremena, pa sam resila opet da napisem.
Branki mnogo se radujem sto ces da dobijes devojcicu.user posted image
Boko tek malo pre sam ukapirala da si trudnauser posted image

Bubi zagrljaj za tebe. Choopo i tebi zagrljaj.
Trci saljem najveci zagrljaj. Verujem da ce biti sve ok. Secam ee koliko si se stresirala oko nuhalnog nabora. Sad opet i to pred kraj. Bice sve dobro. Navijam jako.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.1.2015 22:43:53 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 514
8.1.2015 22:41:53   
choopa choops
branki, ne znam kako se to gore kaže user posted image Kad umre neko (meni je umro svekar) pa godinu dana nakon toga se zove korota.

Kod nas izgleda kao da će kiša sutra....Ali bar je malo toplije...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 515
8.1.2015 22:45:03   
choopa choops
A što se novca tiče, i nama je ovo valjda najteža godina u poslednjih 7-8g. A tek što me čekaju izdaci...Na kraju će mi trebat kredit!user posted image

Direktna veza do poruke: 516
8.1.2015 22:46:13   
bubulence
sanjice user posted image .
ja sam malo pre guglala za korotu, to mi kazemo da ste u zalosti...
branki, kao sto si rekla , samo neka je zdravlja...
meni upravo tata javio da smo dobili paket za bebu od prijatelja iz Engleske user posted image . jedva cekam da donesu

Direktna veza do poruke: 517
8.1.2015 22:50:24   
branki*
aha,choopo,znam sta je onda,mada ne znam kako mi zovemo taj period ovde...
sanjice,eto,i ja da docekam moju zenskicu!
ma,sve ce valjda doci na svoje user posted image

branki

Direktna veza do poruke: 518
8.1.2015 22:50:33   
bubulence

IZVORNA PORUKA: choopa choops

A što se novca tiče, i nama je ovo valjda najteža godina u poslednjih 7-8g. A tek što me čekaju izdaci...Na kraju će mi trebat kredit!user posted image

isto, meni je svekrva umrla pre 15 meseci, stavljali smo spomenik, uzas koliko je skup, pa se selili, pa 4 veoma bitne svadbe, trudnoca, godisnjica, slava, registracija. sada jos samo finis za bebu... a veceras mi mm kaze da bi na prolece da renovira nas stan u NS, posto smo ga kupili pre 2,5 god, tada nismo imali para da ulozimo u njega, kredit nismo hteli, tako da smo uradili samo kupatilo i okrecili stan... ali treba da se rade parketi, plafoni, stolarija... a meni bzvz posto mi tamo ne zivimo nego imamo podstanare...

Direktna veza do poruke: 519
8.1.2015 22:51:22   
choopa choops
Ih bubu što bih ja voljela da imam prijatelje u Engleskoj user posted image Svašta nešto vidim, ali ne šalju vani. Blagoo ti se. Stavi slike tamo u temi prva garderoba, čim stigne paket user posted image
Ja ću krajem mjeseca da počnem da naručujem stvari, jedva čekam user posted image

Direktna veza do poruke: 520
8.1.2015 22:56:54   
bubulence
moj brat je tamo ziveo par godina, bila sam kod njega. ovo su ustvari njegovi prijatelji koji su bili ovde u poseti pre dva meseca, tada su svasta doneli Emi a evo tata kaze sada su poslali za Mariju user posted image . i ja jedva cekam da vidim user posted image . mada sam skoro sve uzela za bebu, treba mi jos posteljina, pamucne pelene i mozda sediste. mada mi je rekla kuma da ne kupujem... to cu jos videti

Direktna veza do poruke: 521
8.1.2015 22:57:29   
choopa choops
Nama su baš izdaci za ovu godinu bili veliki, da ne računam te troškove oko sahrane, uzesmo neki prostor na kredit koji treba da isplatimo za pet godina, trebaće nam pare da isti opremimo, pa sto drugih stvari, a što reče čekaju me minimum dvije važne svadbe u ovoj, gdje ću morat minimum 200e da nosim. Pa onda beba kad dođe, ajde manje više neću tu puno potrošit osim za pelene i nešto malo robice, ali odlučili smo se da čuvamo m.ćelije a to je isto skpo, i baš ne znam kako ćemo sve uspjet. Ali samo da smo zdravo, izvući ćemo se iz ovoga nekako...user posted image

Direktna veza do poruke: 522
8.1.2015 22:58:53   
Anoniman
Branki cestitam na user posted image bas sam se obradovalauser posted image

Imas li smisljeno ime?

Trco, Sanjalice bice sve to ok, videcete, vi ste jedne divne zene,i tako na kraju i mora biti. Ljubim vas i grlimuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 523
8.1.2015 22:59:27   
branki*
bubi,super,bas lepo se setiliuser posted image
sto se tice stana,ne bih se ni ja nesto zanosila sredjivanjem veliki,dok ne planiram da zivim tamo.nek bude pristojno i dovoljno.a,posle ces srediti za sebe.

branki

Direktna veza do poruke: 524
8.1.2015 23:00:04   
choopa choops

mozda sediste. mada mi je rekla kuma da ne kupujem... to cu jos videti

Možda ona planira da ti kupi user posted image Ja ne bih uzimala do daljnjeg user posted image

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here