Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:04:47
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: *boka* mozda ne vazi za uredne trudnoce Pojma ti nemam. Evo sad mi je scena u glavi, nakon završenog ctg-a, ona sjedala sa nama u sobi i pričala, ja da spustim majicu, i pomazimstomak, ali bukvalno sekundu jednu, kaže ona nemoj to da radiš... I koliko god suludo zvučalo, stoji mi nad glavom i od tada ne pomazih ovu bebu Željna će bit maženja. Kad se rodi moraću sve da nadoknadim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:06:33
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Ja sam isto mislila da me zeza, jer je saljivdzija, pa nisam shvatila ozbiljno i naravno da sam i kasnije mazila stomak. Ali sad kad si ti pomenula setih se... pa onda mozda i ima neke veze, otkud znam. Ja sam tad lezala zbog onog krvarenja i kontrakcia, pa mozda je zato rekao, mozda ne vazi za uredne trudnoce e pa onda mala je slucajnost ali mi bas nema logike
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:08:41
|
|
|
|
*boka*
|
Ja sam svoju mazila... nisam odolela i eto nisam nikakvo zlo izazvala. Stvarno ne znam ni jednu trudnicu koja ne mazi tibu ili koja je izazvala kontrakcije zbog toga, a sto to rekose, pojma ne znam ja! Ni meni nema ama bas nikakve logike...
< Poruku je uredio *boka* -- 30.1.2015 0:09:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:12:17
|
|
|
|
srculence25
|
Ja moj mazim stalno.I kad mrda i kad nemrda.Kad se istraumiram oko pokreta sto nemrda onda se posvetim bas mazenju i onda mi se i javi Pa bas Boko neznam ni ja trudnicu a da nemazi stomak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:23:19
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Stvarno ne znam ni jednu trudnicu koja ne mazi tibu . Istina.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:32:40
|
|
|
|
srculence25
|
bilo kakav pokret mazenja stomaka ili samo kruzni?ja se bas unela sa mazenjem ako me nema sutra da pisem javljam se iz porodilista
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:37:51
|
|
|
|
*boka*
|
Hahahaha srculence, blesava si. Ma mazi ti svoju tibu i bebu, neće se porodis od toga! Da je tako sve bismo nedonoščad rodile. Evo ja se baš sad izmazila dok sam utrljavala kremu... ću porodim!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:43:42
|
|
|
|
choopa choops
|
srculence ti punih 36 Ako kreneš u porodilište ,od maženja, otvori temu da ti držimo fige Ja 34+2. Konačno se pomjeram i ja boko, tvoja trudnoća mi nešto sporo prolazi (kao i moja što je do sada)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:49:23
|
|
|
|
*boka*
|
Ja sutra ulazim u 17. nedelju... meni nešto to proletelo! Možda zato što radim pa ne razmišljam puno, a i nekako sam mnogo opuštenija u ovoj trudnoći, ne sekiram se oko gluposti, ne umišljam svašta kao u prvoj. Imam momente, ali ne često i brzo me prodje. Mada i ti i srculence ste pri kraju, Bubi samo što nije, a ja imam da se klackam još više nego duplo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 0:55:38
|
|
|
|
srculence25
|
ju srecoh kopirah tekst sad bi pisala ponovo zbog eror cupo pa ti si mi bas blizu meni je tvoje proletelo a bokino mi nekako sporo Da da 36 sta kazes koliko imam fore s tim da sam prvorotka i da nosim decaka? e sad citam ono za vodu kod nas.Obratio se predsednik opstine nakon nestasice flasirane vode u marketima da nema mesta panici i da cekamo instrukcije u prevodu da se razbolim ali da nepanicim.Dok je voda bila na analizi u poslednjih tih 8 dana znate pacijenti su se javljali u vecem broju bez velikih posledica i to sa upalom i smetnjom mokracnih kanala kao i stomacnog virusa i dijareje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:04:25
|
|
|
|
choopa choops
|
A recimo šerpicina trudnoća mi baš brzo prolazi. Ma sve je to do ličnog utiska. Što reče Tash, moja je najsporija ovdje to je sigurno. Srculence,,, da te ne bedačim sad, ali ja nešto mislim da ćeš ti tu oko termina, ako me i ne sačekaš čak Mada, ne slušaj mene ja često promašim. Treba proročicu Klaritu pitata da vidimo šta kaže
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:12:24
|
|
|
|
srculence25
|
A Klarita mi promasila i pol dok nepopravi kuglu nevredi A meni dr rece da spremam tasnu i da sam u terminu pa sad mm misli da to moze biti svaki cas Kod mene sve spremno cak i tasna pa ako hoce da krene srecan mu put Da i meni serpicina bas leti a i tvoja.A za boko nesto polako neznam zasto cini mi se da se vise druzimo na ovoj temici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:18:55
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma kakvi moja leti...moja je baš, baš spora. Kod nas se to kaže "Nikad u dom" Stalno nešto čekam, evo sad još čekam 35-u nedelju da se malo pokrenem, pa ću onda čekat 36-u nedelje da uđem u siguricu, pa onda 37-u da ne budem više u kategoriji prijevremenih porođaja. E kad to završim onda će garant da me strefi preneseni termin Pa ako ti je doktor rekao, onda nema šta, valjda će skoro. Ja još torbu nisam spremala. Vakat je i meni da je negdje turim u ćošak za svaki slučaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:20:21
|
|
|
|
*boka*
|
A vala i družiću se još, ima i meni da se oduži kad nam svi odete iz ove teme
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:24:54
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma jok boko vidi koliko ih ostaje, a koliko još novih dolazi. A i koliko vidim sve porodilje i dalje ovdje pišu, pa ćemo i mi Evo šta mi piše za torbu: Day 248 35 wks 3 days Sat, Feb 07 Now is a good time to pack your bag for the hospital Znači 7. februara da se spakujem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:26:03
|
|
|
|
srculence25
|
Cupo ja mislim da ces garant i preneti Boko pa docicemo mi ovamo da se javimo.E bas bi bilo lepo tako da nastavimo i u razgovorima roditelja. sve mislim da se to posle sve nekako razidje Jel to znaci da sam ja u sigurnoj zoni?ja se tesim bar do 37 da izguram da pluca se razviju skroz pa neka bude dobro dosao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:31:00
|
|
|
|
srculence25
|
ju sto me uplasi onaj sprej sto prska kao osvezivac namesten sam da prska a sad prsnulo a meni se ucinilo da neko duva nos Cupo ajd meni izracunaj da vidim sta kaze za torbu?sta treba od podataka?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:34:35
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Cupo ja mislim da ces garant i preneti Pa kažem i ja, kako me je krenulo, na kraju ću, od rizične trudnoće od samog početka, održavanja i raznih peripetija, još i da prenesem Još 7 dana pa si u fulu. S ad ne znam tačno, ali čini mi se da su dva kriterijuma za terminsko rođenje, da je prošla 37 nedelja i da je beba veća od 2,5kg?! Nisam sigurna, ali kao da sam tako negdje čitala. Mislim ovo za 37 nedelja sam sigurna, nego ovo za težinu bebe nisam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:36:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo ovdje ja to gledam KLIK Ako ne znaš engleski, reci pa ću ja d ti izračunam časkom...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:38:50
|
|
|
|
srculence25
|
pa neznam bas dobro.Ajd mi ti sracunaj pa da vidim jesam li pozurila ili da utrljavam stomak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:40:37
|
|
|
|
choopa choops
|
Daj mi datum zadnje m ili datum porođaja. Bolje jedno i drugo...I je l'' ti menge traju 28 dana ili?
< Poruku je uredio choopa choops -- 30.1.2015 1:41:41 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:42:48
|
|
|
|
srculence25
|
zadnja m 23.05.2014 a termin 27.02 /a po uz termin je sad 13.02/
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:48:08
|
|
|
|
choopa choops
|
Računala sam da ti M dolazi na svakh 28 dana. Evo ga KLIK Kaže da si trebala da spakuješ torbu 26.01. A za danas piše, da bi od ove sedmice trebala da imaš preglede jednom nedeljno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:51:12
|
|
|
|
srculence25
|
Pa da tako uglavno 26-28 hvalaaaa znaci da sam je spakovala i pre vremena sa sve pelenama. O pa da sad idem jednom nedeljno na kontrole.A koji datum si stavila za termin onaj prvi ili drugi ovaj po uz?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] 30.1.2015 1:57:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Spakovala si je na vrijeme Po ZM I doktori tako računaju, jedino ukoliko se zna tačan datum začeća onda je to druga priča... Meni je po UZV sada 1.03. , a po ZM 13.03. Odoh sad, da pokušam da odspavam. Ako ne bude kao prethodnih večeri, legnem pa se probudim i blejim do 4h Laku noć! :*
< Poruku je uredio choopa choops -- 30.1.2015 2:01:15 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?