|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
29.1.2015 12:59:34   
bubulence
jabude onda moras svaki dan. znas kako kaze moja mama, ako neces ti neka druga ce hteti. dignes noge i gotovo...
srculenceca jel ti se mozda piskilo? takav bol hoce i kada je besika puna... a i ko ce vise znati, pred kraj vec sve boli...
nije nam se Anita jos javila, cekamo user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2851
29.1.2015 13:11:02   
serpica
Stigle nam trojkeeee jeeee user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2852
29.1.2015 13:30:15   
tatjan@
I ja sam na hrono ishrani. Za godinu dana -30 kg bez gladovanja user posted image

Mozda ima veze, za drugo dete nam je trebalo 2 godine da ga napravimo, ali bila sam bas sa velikim viskom kg. Sad posle hrono, tri ciklusa i eto ga dve crtice.. bas sam se pogubila kad sam videla test user posted image

Secam se kad je Anita napisala da ce imati trojke i kako su joj svi cestitali, a eto ih sad, vec su tu.. nek su zivi i zdravi malisani user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2853
29.1.2015 13:31:23   
jabudic

IZVORNA PORUKA: bubulence

jabude onda moras svaki dan. znas kako kaze moja mama, ako neces ti neka druga ce hteti. dignes noge i gotovo...

E vala ako ne može da se strpi dan ili dva kad meni nije do toga, slobodno neka traži drugu. Ja mu noge neću dizati da on ne bi odlutao. Široka mu je demokratija. Ako nas sam to spaja, slobodan je...user posted image

Direktna veza do poruke: 2854
29.1.2015 13:32:30   
daca77
Tatjan@, lepo je videti ovde...cestitam od srca user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 2855
29.1.2015 13:50:19   
choopa choops
Hej evo me :-)

Išli smo da vdimo bebu (od djevera) sad su došli iz porodilišta....Ljudi moji kako je to maloooooo user posted image L se naravno nije odvajala, a M totalno nezainteresovan user posted image

Vidim anita nam se porodila user posted image

Što se tiče dijete, ja ne bih bila u trudnoći nikad, ali moram. I krepavam od gladi i fali mi normalna hrana. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2856
29.1.2015 13:51:04   
srculence25

IZVORNA PORUKA: bubulence
srculenceca jel ti se mozda piskilo? takav bol hoce i kada je besika puna... a i ko ce vise znati, pred kraj vec sve boli...
nije nam se Anita jos javila, cekamo user posted image

e pa cini mi se da jeste bice da je puna besika.Gde nam je Ipo?sta bi sa onim cepom

Direktna veza do poruke: 2857
29.1.2015 13:53:36   
Ipokrisia
heeej srculence, evo me user posted image nista novo, i dalje nesto izlazi, nekad belo nekad malo ima nekih obojenih primesa...pretpostavljam da je i dalje to to...ali nista puno,nego eto sve nesto malo po malo.Sutra imam pregled pa cemo videti d ali sam pocela nesto da se otvaramA ovako onih kontrakcija stvrdnjavanja skoro i da nemam, a kad se samo setim koliko ih je bilo u 7. i 8. mesecu,!! nisma mogla da ustanem!

Direktna veza do poruke: 2858
29.1.2015 14:25:19   
bubulence
hihihi ipo ja to svima pricam. u 7. i 8. mesecu sam imala utisak da se rastajem od zivota. bolovi, kontrakcije, gusenje... sada nista, osim tog cepa bas nista drugo nema... ok zaboli me stomak, ali boleo me je od prvog dana... bena jedan dan nepodnosljivo nemirna, drugi dan jedva da se pomeri i taaakooo....
Cupo a da ja tebe pitam. jesi ti bila kod dr ovih dana user posted image . znam da si nesto pricala ali mozak mi je na rezervi i nemam pojma.
tatjana bravo za skidanje kg user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 2859
29.1.2015 15:08:54   
srculence25
Ipo javi kako je bilo kod dr.Bubi jesi podigla rezultat?
jaooo ja placeeem od radosti sva sam se najezila user posted image za Anitu

Direktna veza do poruke: 2860
29.1.2015 15:09:35   
choopa choops
bubu jesam juče samo na UZ, kaže sve OK, da smo dobro dogurale do 34-te, da ležim još 7dana a onda mogu lagano da počnem da se krećem.

Nego kad vidim kako kažete da nikako da vam krene porođaj, mislim se šta ja ležim, da se oddmah dignem user posted image

Direktna veza do poruke: 2861
29.1.2015 15:48:36   
bubulence
jao daaaa, jos sam ti rekla da ces se poroditi u hodu...
srculence nisam isla, test sam radila u NS a nemam u planu da idem... moze i bez toga u betaniju user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2862
29.1.2015 16:31:30   
serpica
Gde ste devojke,user posted image ja bila malo u setnju,pa sam se sad najela kao prase user posted image
razmisljam da zovem Anitu da vidim kako je.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 2863
29.1.2015 16:38:14   
srculence25
Bas me cudi to za zuticu mene dr jos nije slao a salje iance znaci da on misli da ja necu skoro user posted image
Kaze mm jutros kad cu se poroditi vise on nemoze da doceka user posted image kuca mi je u haosu u fazi krecenja i sad me nervira sto sve stoji tako
nabacano ceka se nedelja da mm ranije dodje sa posla pa da zavrsi.
E da garnislu mi juce nije okacio eno zavesa mi se osusila onako savijena a nije zakacena bar se nije izguzvala.
Sad slusam mocarta neke zvuke za opustanje kazu da dete bude pametnije user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2864
29.1.2015 17:01:28   
choopa choops
serpice javi ako se čuješ sa anitom. jedva čekam slikice da nam postavi user posted image

Ja ću iduće sedmice fino da siđem na donji sprat da vidim šta imamo od robe, ne mogu više da čekam user posted image Pa da krenem pomalo sa kupovinom, iako je kod nas izbor nikakav...Planirala sam ranije da idem u Du da kupujem, ali sad me strah, ipak je to 40km u jednom pravcu. Vidjećemo...

Sad mi se opet prispavalo, a noćima već leže tek u 4h i ne mogu da spavam. Kad pomislim koje me nespavanje čeka kad se beba rodi, krivo mi što bar sad ne mogu da iskoristim user posted image

Direktna veza do poruke: 2865
29.1.2015 17:02:10   
Ipokrisia
Mene beba stisla ceo dan idem na svaka dva min da piskim! Uz to krenuse i neki bolovi povremeno ali sve u donjem delu ledja ne u stomaku..legla sam da se i beba primiri malo totalno je ludovala...

Direktna veza do poruke: 2866
29.1.2015 17:08:54   
srculence25
ipo sumnjiva si ti meni user posted image neznam zenice vi koje ste radjale jel tacno da treba nesto da presece preko ledja pre nego sto krenete u porodiliste?
kakav bedak izem ti selo i nejavljanje na vreme.Uporavo su saopsitili da danas u srbobranu voda nije za pice i za spremanje hrane user posted image
A ja skuvala pasulj Примећен је већи, од дозвољеног, број колифорних бактерија у води, фекалних колифорних бактерија и присуство citrobacter freundii.

Direktna veza do poruke: 2867
29.1.2015 17:18:22   
bubulence
seculence i mi se bas mucimo sa vodom... uzas...
ne znam to za bolove, mislim da je kod svakog drugacije.
Ipo ti sutra imas pregled?
Serpi pozdravi je puno ako se cujete!
Sanjalica je kod kuce sa devojcicama,,kaze da se odlicno snalaze i uzivaju. sada je bila na kontroli , i kod nje je sve ok...

Direktna veza do poruke: 2868
29.1.2015 17:19:37   
choopa choops
O bre srculence to je da poludiš!!!!user posted image

Što se tičee bolova i porođaja...može da bude Ipo. ALi opet ako je prošlo kad si legla, onda ane bi trebalo da je to to. Kad krenu bolovi za porođaj, pa ma koje vrste da su, da li iz leđa, stomaka ili noga, oni moraju da bole i kad promjeniš položaj. Koliko si ti otvorena? Jesi imala vag pregled skoro?

Direktna veza do poruke: 2869
29.1.2015 17:20:50   
jabudic
Cupo, sto u Du? Je li tamo jeftinije?

Direktna veza do poruke: 2870
29.1.2015 17:20:56   
choopa choops
bubu, odlično za Sanjalicu user posted image Znači oporavila se i ona user posted image

Divno!

Direktna veza do poruke: 2871
29.1.2015 17:23:49   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: jabudic

Cupo, sto u Du? Je li tamo jeftinije?

Zavisi. Imaju Kik, Lidl, tu često bude tih bebećih džabalesku stvari. A onda svratim i u Benetton, Idexe, Osh Kosh (koji je skuplji prilično), ali nađe se uvijek ponešto. Onda dm drogeriemarket. Uglavnom bolje nego kod nas user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 29.1.2015 17:33:10 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2872
29.1.2015 17:47:15   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: choopa choops

O bre srculence to je da poludiš!!!!user posted image

Što se tičee bolova i porođaja...može da bude Ipo. ALi opet ako je prošlo kad si legla, onda ane bi trebalo da je to to. Kad krenu bolovi za porođaj, pa ma koje vrste da su, da li iz leđa, stomaka ili noga, oni moraju da bole i kad promjeniš položaj. Koliko si ti otvorena? Jesi imala vag pregled skoro?

Sutra idem kod dr...ma jok ovo bude svaki dan, bole ledja par puta tako,pa prodje...ne verujem da je neki znak.A i iskreno mislim da cu se iznenaditi sutra da verovatno i nisam otvorena user posted image nego danas sam se malo i zamorila, lepila neke tapete user posted image rano je jos za mene imam ja jos 3 nedeljice user posted image

Direktna veza do poruke: 2873
29.1.2015 17:48:27   
jabudic
Mogli bi i mi jedan vikend tamo u aprilu. Tada ćemo znati koju boju kupujemo, a i nije još gužva kao u sezoni.

Direktna veza do poruke: 2874
29.1.2015 17:59:05   
srculence25
Vodu inace za pice kupujem nekad se desi da je nemam pa popijem cesmusu.Sad sam se uplasila jer su javili apel da nije ni za spremanje hrane.
Javili sad za ceo dan.Mm otisao da trazi gde ima da se kupi i to su pokupili u momentu.
user posted image za sanjalicu sad uzivaju sa bebironima.
Moja beba se od juce umirila pa se malo i tu prepadam.
Tako bih otisla na uz kad bih hteo dr da uradi.Imam fobiju od pupcanika da nije zamotan

Direktna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here