|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat]
27.1.2015 13:51:54   
jabudic
Šerpi, oprostiće ti, velika je ona! Nemoj da brineš!user posted image
Ja se ubih od posla danas, ne stižem, baš je krenulo. Da se kloniram u 2 primjerka stigla bih možda...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2626
27.1.2015 14:18:28   
Chipsy
Ja sam bila na priredbi mog sestrica. On je recitovao, bio je super, imao je i leptir masnu.
Kada mi stignu svi rezultati AC i odradim drugi UZ, i ako Boze zdravlja bude sve ok, prijavljujem se za sve nagradne igre, pa da me glasateuser posted image
Devojke iz Bg-a da pitam za savet oko lekara, mada videcu i u nekoj posebnoj temi da napisem. Posto me za Ljubica nikako ne pozivaju, odradila bih UZ kod nekog drugog, mislila sam kod ovog Bokinog lekara Zivanica a sinoc mi drugarica hvali dr Plecasa. Imate li vi iskustva i savet?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2627
27.1.2015 14:30:49   
bubulence
Serpi oprostice mezimica, ipak je otisao tata i ostali...
samo ti lezi i odmaraj.
jabude polako, juce si se preforsirala kod kuce, sada na poslu user posted image , uspori.
Chipsy a da pogledas tamo na temi ‘preporucite ginekologa‘ ?
secam se da mi je svekrva pricala da je mm bio jako ljubomoran kada mu se brat rodio, nije ni jednu rec to tada rekao a kada su oni dosli iz porodilista odmah je celu recenicu izgovorio... svasta mu je radio. bacao dude i flasice u smece, zatrpavao knjigama, nudio po komsiluku ako nekom treba da ga vodi...
ja sam pripremljena na sve pa kako bude. normalno je i da bude ljubomore... sta da radimo...

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2628
27.1.2015 14:38:45   
eca89

IZVORNA PORUKA: bubulence

nudio po komsiluku ako nekom treba da ga vodi...

Jao bubi, jak je, slatko sam se ismijala, user posted image user posted image !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2629
27.1.2015 15:42:03   
jabudic

jabude polako, juce si se preforsirala kod kuce, sada na poslu user posted image , uspori.

Da znaš da jesam, još noćas slabo spavala. Završavam, odoh do dr da ponesem onajj double da pogleda.

Direktna veza do poruke: 2630
27.1.2015 15:48:42   
serpica
Odmorila sam malo dok je Toma spavao sad smo sami svi otali na priredbi,a od 17h je kod mladje ni tamo izgleda necu da idem user posted image a i strah me zbog virusa da idem gde ima puno dece...
Bubi devojcice lakse podnose prinove,e sad zavisi i od deteta

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2631
27.1.2015 15:49:28   
choopa choops
tatjana ja ti ne znam, nisam nikad imala te bolove...ali čujem da je normalno! user posted image

bubu jesi bila na CTGu?

Serpice, sta da se radi kad nisi mogla...user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2632
27.1.2015 19:52:17   
serpica
Gde ste drugarice...moji dosli s priredbe kazu lepo je bilo..evo da veceraju i stavljam ih u krevet...mene i dalje boli stomak,sad vise krsta

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2633
27.1.2015 20:01:50   
choopa choops
serpice hoćeš ići kod dr? Možda si se prehladila?user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2634
27.1.2015 20:02:12   
branki*
serpi,odmaraj ti,bice vremena i za priredbe,boze zdravlja...
neverovatno,oba moja deteta spavajuuser posted image ,boza ce do ujutru,a malecka ce vec da krene sa kenjakanjem i sisanjem...malo da virnem ovde,ali cu ver brzo da legnem da iskoristim.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2635
27.1.2015 20:02:29   
jabudic
Serpi, sto te boli stomak? Ja napravila pitu od jabuka, izvolite!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2636
27.1.2015 20:09:27   
bubulence
Serpi bolje sto nisi otisla, odmori koji dan...
Cupo bila sam na CTG, sve ok ...
malo.sam kivna na Emin vrtic, pisacu kasnije u temi...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2637
27.1.2015 20:25:07   
vonavoj
Branki,imas srece sto ti Boza tako rano zaspi..moja vestica pre 10 nema nameru..a ide u vrtic!! I tamo ne spava!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2638
27.1.2015 20:58:42   
choopa choops
Moji odoše na spavanje, ja izmjerih šećer 6,3 user posted image A pojela jedino Plazmu diet i kakao s mlijekom. Sad sam se malo šetala po kući dok sam pripremila stvari ćeri za školi, meni za pregled, pa me zaboljele dolje kosti. Aaaaaa hoću da se porodim pa da se vratim u normalu. Zadala sam sebi rok još mjesec dana maksimum, ako se ne porodim odoh u Dobrotu user posted image

Bubu bravo za CTG, ali da na sledećem bude kontrakcija user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2639
27.1.2015 21:16:15   
bubulence
Cupo meni dan pre porodjaja sa Emom nije bila zabelezena ni jedna kontrakcija...

Direktna veza do poruke: 2640
27.1.2015 21:23:07   
soni
Dobro vece !!!!

Ja cu rado pitu od jabuka..njaaammmm.....

Serpi mozda si i nategla, imas ti dosta obaveza oko dece i verovatno i ne odmaras kako treba user posted image ...ako se produzi moras kod doktora..ne znam sto te sad i krsta

Ja sam bolesna...zacepljea nacisto i sinusi ubise...juce sam bila kod doktorke i rekla je da ako ne prodje moram poceti sa antibioticima bez obzira na trudnocu..Jel pila neka antibiotike ???
Inace sam od danas skroz na bolovanju frapirala se mojim venama modrim podlivima...odmaracu kuci...

Ja nemma pojma da li sam imala kontrakcije pre porodjaja, a niko to ovde i ne prati

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 2641
27.1.2015 21:24:01   
soni

IZVORNA PORUKA: branki RR

kad god beba spava,ja se igram sa njim i uz njega sam,bas da ne ispadne sad da beba dominira,trudim se....nisam ni ja naucila da tu svoju paznju poklanjam nekom drugom,sve moje vreme je bilo rezervisano i podredjeno samo njemu,ali valjda je tako u pocetku..
cekam mm,pa odosmo na vakcinu,a vreme je bzv...
bubi,je l moze jos neko da bude u pripravnosti sa autom,tvoj tata ili neko drugi?mada,neka te pregleda i dr.

Kako reaguje na bebu??

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2642
27.1.2015 21:38:52   
choopa choops

Cupo meni dan pre porodjaja sa Emom nije bila zabelezena ni jedna kontrakcija...

Hoćeš da kažeš da ćeš se porodit sutra? user posted image

Vidjeh temu o vrtiću, nemam iskustva, kod nas su svi isto godište...

soni dobro je što ne radiš više user posted image Želim ti da što prije ozdraviš...

Ja sam gladna user posted image

Direktna veza do poruke: 2643
27.1.2015 21:50:58   
soni
i ja sam gladna..a ne znam sta da jedemuser posted image

Direktna veza do poruke: 2644
27.1.2015 22:00:00   
serpica
Evo me,najzad 5 min odmora..ne znam da li sam se opteretila,mislim da nisam mnogo,mozda se samo sirim pa me boli,nemam pojma,ili je opet prokleti kamen krenuo pa je zbog toga,kod dr idem tek 10 feb.Sutra da podignem rezultate antitela i da dam urin na kontrolu....
Soni dugo te nije bilo.dobro je sto si na bolovanju.
Chupa ti nemas terapiju za secer?

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2645
27.1.2015 22:16:16   
bubulence
Cupo tisina tamo, sutra nemam vremena da se poradjam user posted image . odgovaralo bi mi tek tamo sledece nedelje user posted image .
Soni smes antibiotike u trudnci, ja sam ih pila 2x... nisam odusevljena ali Maslacak kaze da oni uopste nisu stetni...
Serpi jel osecas kao kontrakcije ili onako tup bol?
nema mi jabudice, sigurno se opet miri sa muzem user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2646
27.1.2015 22:20:10   
serpica
Nisu kontrakcije,a bol je vise ostar na trenutak pa onda oslabi,ne znam kako d objasnim....a u krstima tup bol. tesi me to sto me bebac sutira stalno pa sam mirna

Direktna veza do poruke: 2647
27.1.2015 22:27:24   
bubulence
probaj malo da odmoris a ako se ne smiri idi kod dr..
mama mi je javila da mi je umro stric, nije bio uopste bolestan. bas sam se sokirala...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2648
27.1.2015 22:29:53   
serpica
Uh Bubi,user posted image zao mi je...ne potrisi se sad ako mozes...
ja odoh da spavam,laku noc user posted image

Direktna veza do poruke: 2649
27.1.2015 22:39:05   
choopa choops
Bubu žao mi je user posted image

šerpice, ne primam terapiju, hvala Bogu, samo regulišem ishranom. Ali eto danas se zeznuh i pojedoh taj keks koji je kaobajagi diet i skočio mi šećer. A jutranji mi je odličan 4,13. Što dokazuje onu teoriju da se kod trudničkog dijabetesa jutranja glikemija zadnja poremeti. Nadam se samo da ću do kraja uspjet da ga iskontrolišem. user posted image

Ma ta bol može biti da si se malo prehladila...Ideš li češće u WC? Mada ako nastavi, pođi kod dr za svaki slučaj.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here