choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (27.12.2014 18:25:22)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR E Čupo, ja se sad setila. Kako ti daješ urin? Jel imaš možda pojačano belo pranje? Pošto recimo, ja urin dajem kad odem tamo - ne prvi jutarnji i naravno imam belo pranje, curi iz mene non stop. E sad, pojačala sam i unos tečnosti, a obavezno nosim i jednu pelenicu malu da se lepo obrišem pre nego piškim. I od kako ta dva radim - nema leukocita više, bakterija i dalje ima, ali piše malo. Inače ovde najaviše sneg, te na Tv-u kao nemojte nigde bez zimskih guma i zimske opreme. Ja prvi jutarnji, ali drugi mlaz. I da imam pojačan sekret, a svi nalazi briseva su OK. Uh moja sestra krenula na put sa porodicom danas, kolima, preko SLo, za Fra. Kaže za sada je dobar put, ali tek su kroz Hr. Valjda ih posluži vrijeme dok stignu. IZVORNA PORUKA: branki RR .boza se probudio u sred noci,uhvatio ga neki magareci kasalj,pa ga iritirao. M identično tako kašlje. MM u šoku htio da ga vodimo kod dežurnog ljekara. A M inače kad ima suvi kašalj, ne ašlje normalno, nego bukvalno kao da ima magareći kašalj [sm=smiley29.gif] štetice, iako ti nije termin još ja sve nekako u glavi imam kako si prenijela [sm=smiley36.gif] i kad ćešse više porodit? IZVORNA PORUKA: bubulence a na koga je moja plava [sm=smiley36.gif]??? o tome se draga ne prica, samo kazes i ja sam bila plava kao mala a posle moze da se farba [sm=jezicek.gif] jabudic divna imena... Nišlijke bravo za druženje, a anita ti odmaraj a kad se porodiš organizuj odmah još jedno druženje i da ti čuvaju bebe tamo :))) Nato ne znam. Frcokla, Tanjice, Sanjalice [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|