Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (27.12.2014 7:53:38)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: bubulence cupo ali nema sanse da kod trudnice nema bakterija... samo je pitanje koliko... kod mene je bila infekcija kada je pisalo da ima mnogo bakterija i soli, kao i da je uocena krv u urinu (koja se ovako golim okom nije videla, meni je urin delovao savrseno bistar)... i jos mnogo odstupanja Bubu znam, ali mislim da mi se nisu smanjili nimalo, jer imam leuk. u urinu 2-4 a i Ph je 6,5. Maa dr kaže da i inače nisam imala mnogo te bakterije Proteus Mirabilis (1200mlul) ali isto bih voljela da je nema![sm=zmeden.gif] Znacu tek kad odradim UK. Poći ću privatno, jer ovi iz DZ zezaju... E Čupo, ja se sad setila. Kako ti daješ urin? Jel imaš možda pojačano belo pranje? Pošto recimo, ja urin dajem kad odem tamo - ne prvi jutarnji i naravno imam belo pranje, curi iz mene non stop. E sad, pojačala sam i unos tečnosti, a obavezno nosim i jednu pelenicu malu da se lepo obrišem pre nego piškim. I od kako ta dva radim - nema leukocita više, bakterija i dalje ima, ali piše malo. Jutar od mene. Danas idemo do Kranja da kupimo za bebu koje treba [sm=bravo.gif] Inače ovde najaviše sneg, te na Tv-u kao nemojte nigde bez zimskih guma i zimske opreme. Ustajem sad, očekujem kijamet napolju - a napolju ni oblačka [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|