lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (26.12.2014 5:45:20)
|
E evo da vam prva pozelim dobro jutro i skuvam kaficu. Trca vam je sve prenela, eto ja ne znam sra su sinoc hteli ili niau hteli, ali na kraju mi je sestrica sapnula "da budem iskrena ja ne znam sto je dr trazila da ponovimoo, bio je dobar i onaj". Sta god, kao sto rekoste ludnica. A rade mi ctg 500x dnevno. Ujutru, popodne i uvece i u medjuvremenu ga ponove par puta. . I to ev na tom nekom tvrdom krevetu na kom me kost boli do suza. Al' dobro, valjda mi ga danas nece vise raditi i ako hoce mozda u krrfetu. Jedva sam spavala nocas, uzbudjena sam kao malo majmunce. Stomak i krsta me.bole na sve strane. ne znam vise ni sta me boli, ne mogu da prepoznam. Mozda su i moja creva i zeludac i 12palacno, beba mi je nezgodno namestena sve vreme, sad spava, a nicas nije prestajala da se mrda. Bolu me te moje koske i karlica, beba mi gura tuu pubocnu kost pa sve osetim kako krcka. Dali su mi klizmu pre 45min. Sad cu jos malo na tusiranje. Jos da prezivim katerer i onda moggu da uzivam u porodjaju. Valjda se necu ufrkisati. A jedva cekam da vidim moju bebu! Jako! Eto sad sam vam se izjadala [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|