RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Peace* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 12:15:26)

boko, kupiš 3-4 plave stvarčice za ulicu, a po stanu je super i roza. [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 12:15:35)

choopo,bas je super posteljina,vesela i lepa ,kao prolece[sm=smiley1.gif]
meni su peskiri uglavnom beli i svetlo plavi,koristicu ih i sad za bebu,mozda uzmem jos neki,da joj bude bas mekan.
vrteske su obe bile no name,mada ni one nisu bas bile jeftine,secam se da sam se iznenadila cenom...
sta god da bude,musko,zensko,po stanu ce nositi bozinu bebecu garderobu,a za izlaske cemo uzeti nesto roze ako bude cura[sm=smiley1.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 12:31:14)

IZVORNA PORUKA: Peace*

boko, kupiš 3-4 plave stvarčice za ulicu, a po stanu je super i roza. [sm=smiley36.gif]

Hahahaha... da znas da si u pravo. Dok su male bebe i tako se ne vidi je li decak ili devojcica... nosice sekino [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 12:34:52)

boko,nase bebe ce biti hit[sm=smiley36.gif]moja devojcica u plavom i tvoj decak u roze[sm=smiley36.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 12:44:32)

A meni se cak i vreme rodjenja savrseno poklapa! Elica je rodjena 25. jula, a sada mi je termin 17. jul. Cak bi i velicine za leto, jesen, zimu bile idealne! Ma nikako mi se decak ne isplati, a tako imam jak osecaj da ce biti decko. Ne znam da li se to zove materinski insekt ali osecam da je tako. Na UZ necu smeti nu da pitam hihihi...

Ma Branki bebe ce nam biti totalno moderne [sm=smiley36.gif]
Ubacicu neku teget carapu kad budem prala bebece stvari i eto mi garderobice za decaka. Tako i ti Branki! [sm=jezicek.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:00:22)

Choopo, hvala za informacije za kontrakcije. Nije to kod mene nista. A i iz iskustva sa Dariom, ne ide to kod mene tako lako.
Jos uvek cekam da mi kazu kad sam na programu sutra. Dosadjujem se. Nisam navikla toliko da lezim. Dobro bi mi dosla neka porudzbina sad. [sm=jezicek.gif] Sad ce i cimerka da mi ode, onda cu ostati sama u sobi i umirati od dosade. imam telefon, knjigu, TV, ukrstenice. Al' dzaba. I uzbudjena sam jako. I nedostaje mi.Daria.
Mi odecd imamo svega i za decaka i devojcicu, od sestre moje, ako nesto uztreba kupicemo u hodu. Jedino nam vrteska fali. To ce joj moja sestra uzeti. Juce je mm kad mi je bio u poseti ovde negde kupio tetra pelene kojr nam fale i uzecemo jos koje svedske gace. Ali to sve u hodu.

Peace* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:02:16)

Kupite zakrpice.
Boka plave autiće na roze bodiće, a branki roze cvetiće na plave bodiće.
Mada, devojčica opušteno može nositi plavi bodić uz roze helanke, dok dečaka u roza bodiću čudno gledaju. Možda da ubaciš roza bodiće u mašinu sa crnim vešom.

superm -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:08:36)

Lela, drzim ti placeve! Ja sam prosla kroz dva carska reza. Prva dva dana su malo nezgodna, posle je sve lakse [sm=smiley31.gif]

superm -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:13:24)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Bubi, kako ti je sada gorusica?

nikako draga, uvece mi dodje da se ubijem... ali tako mi je bilo i sa Emom... valjda tako mora... proci ce

B, ja sam imala uzasnu gorusicu u drugoj [sm=nosecka.gif], i bebac se rodio sa bujnom kosom!

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:27:02)

dobra ideja ovo sa prefarbavanjem vesa u ves masini[sm=smiley36.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:35:47)

Zdravo drage [sm=nosecka.gif] Srecan Bozic svima koji slave.
Cupo predivna je posteljina bas vesela,svidja mi se.
Kod mene u stomaku je fudbalska utakmica ljubi ga majka [sm=9nebesa.gif]
Sto se tice garderobice dobicu nesto stvari a naravno i dokupicu.Mm je u fazonu imam ja jos vremena i neda jos nista da kupujem i donosim
Branki sta na kraju ti nosis?decak ili vojcica?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:53:13)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Moja sestra je tu noć kad je otišla na hitan cr saznala da je dječak, a kupila svu rozu robicu [sm=smiley4.gif] Pa sam ja išla po radnjama da molim da nam zamijene što se može. Sestra kaže nema veze pravićemo se prvih mjesec dana dok ne iznosi ovo roze da je žensko [sm=jezicek.gif]

Ja volim neutralne boje i baš dosta stvari sam imala žutih, zelenih, narandžastih. A sve sam podavala, tako da ću morat kuit novoooooo :-)))

Trco ma dobar je KIK ništa mu ne fali, i ja odem u Du kod njih. Nadam se da ću imat vremena pred porođaj, kad uđem u siguran period, da ih jednom obiđem i trgujem za male pare...

boko, nije sa neta nego u jednoj radnji kod nas (da li je zemlja proizvodnje Turska ili Portugal, nisam sigurna)

lelo [sm=smiley31.gif] znam da ti fali dijete, normalno je, ali kroz koji dan joj donosiš najbolji poklon na planeti [sm=9nebesa.gif]

Srculence i kod mene žurka, ako ovako nastavi sa rastezanjem dobiću strije :_))))

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 13:58:09)

Da kucnem u drvce za sad nemam strija po stomaku kao preventivno sam se mazala izgleda ima efekta [sm=smiley1.gif]
Nemogu da raspoznam sta je nogica a sta rucica.Znam samo da me bode sa necim ili se onako rasteze da se stvori izbocina.
Inace moj dr je umeo da promasi sto se tice pola.Sad gledam slicicu pa ispade ona stvarcica veca od glavice [sm=smiley36.gif]
Generalno ni tu neraspoznajem sta je sta ali ajde on je istackao hemijskom testise i pisu.Ubacicu slicicu

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:01:49)

srculence,ne znam sta nosim jos[sm=smiley36.gif]
samo nek se ritaju[sm=bravo.gif]moja je uglavnom mirna preko dana,a uvece je aktivnija,od 7 sati krece.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:07:32)

srculence ma ovaj što je njoj vodio trudnoću se svima ispromašivao, i uveče joj došla načelnica i to joj rekla. Moja sestra se šokirala [sm=smiley36.gif]

ali kad ti je pokazao testise to je to ondaK [sm=smiley1.gif]

Bramki i moja je aktivnija noću. Sinoć nisam mogla da zaspem misleći šta radi toliko [sm=smiley5.gif] Mada drugačije mi je nego sa njih dvoje jer je jako nisko.

mlada_mama -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:09:33)

pozdrav zenice, sretan Bozic svima koji slave.
Ja sam jutros bila na kontrolici, 11+2, sve ok, osim sto ne smijem da nosam ovu malu, i da se puno saginjem i dizem [sm=zmeden.gif]
iznenadi me dr sa uzv, radila expertni za double, tako da smo se danas snimali, predivan je osjecaj opet vidjeti male rukice, nogice, kaze dr mrda se bas [sm=bravo.gif] to mi je popravilo dan. [sm=smiley1.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:15:22)

IZVORNA PORUKA: choopa choops
Ja volim neutralne boje i baš dosta stvari sam imala žutih, zelenih, narandžastih. A sve sam podavala, tako da ću morat kuit novoooooo :-)))

Kad su meni govorili kupuj neutralne boje, ne znas sta ces posle roditi, meni je na jedno uvo ulazilo na drugo izlazilo. Toliko je bilo premedenih i potpuno neodoljivih stvarcica samo za devojcice, nisam mogla prosto da odolim. Nije sve bas roze i lila, ali se vidi da je za devojcice, jer sve ima cvetice, masnice ili cirkone.

Inace ja sam strije dobila bukvalno, ali bikvalno 5-6 dana pred porodjaj, a nema sta nisam mazala. Pogotovo sto sam vecinu trudnoce provela u bolnici, pa sam non stop bila namazana. Lezim, podignem spavacicu, natrpam kremu i drzim tako dok ne upije. Uvek sam kombinovala 2-3 strijet kreme, cak sam neke pravila i sama i dzaba. Nekoliko dana pred porodjaj kazem ja doktoru, poradjajte me, ne mogu vise puci cu, izaci ce mi dete kroz pupak koliko me napinje, a on meni, daj ne lupaj, vidi kakva si zgodna samo stomak ti se vidi, cak ni jednu striju nemas. Imam utisak, kako je on to rekao, tako je krenuo stomak da me svrbi oko pupka i samo su krenule. Tacno me je urekao [sm=zz_furious.gif]
Sad u drugoj trudnoci ce samo da mi se razvuku [sm=smiley13.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:22:59)

mlada mama bravo [sm=bravo.gif]

Joj boko [sm=smiley36.gif] Ja ih nisam dobila u prethodne dvije, nadam se da neću ni sad, ali kažem ti kad se tako rastegne imam osjećaj gotovo, ode sve...

mlada_mama -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:25:39)

strije [sm=hudicek1.gif]
15 dana pred porodjaj su me sigle, jos je S bila mala, 2.900. Dzabe.. a sad sto kaze boka, samo ce da se razvuku [sm=smiley3.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:44:56)

mlada mama [sm=bravo.gif] Tebi su vec radili double? Meni su rekli tek 8. januara da dodjem, a tad cu biti 12+6. [sm=zmeden.gif]
Mada se meni taj test uopste ne radi, to je glupava statistika i vise znam losih rezultata nego dobrih... a na kraju sve bilo u redu. Ja sam zivi rpimer za to.

Chupo ako ih nisi dobila u prve dve trudnoce, sad nema sanse. Tebi se koza vec rastezala. Imas super elasticnu kozu i nemoj da brines. Moja je jaaako suva i neelasticna. Iako se nikada nisam gojila, bila sam uvek mrsava, dobila sam ih jos kao dete na bokovima i guzi. To zavisi od koze, ne od mazalica. Moja kuma ima dvoje dece i telo kao avion, ni jednu strijicu nigde, a nije se mazala ni u jednoj trudnoci. Blago vama!

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 15:29:26)

Ja sam saznala raspored programa za sutra. Treca sam po redu, tako oko 8.15h. Bas sam ufrkisana sad, ali pozitivno, jedva cekam. .
Ja se u ovoj trudnoci skoro nista nisam mazala i bas mi je krivo, jer nisam imala puno strija na stomaku od prosle trudnoce, a sad sam Boze sacuvaj. Al'' sta sad da radim, to mi je sto mi je, sama sam kriva.

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 15:44:56)

Dobar dan

Lela super. Jos samo malo pa ces Sofiju drzati u narucju.

Jas am od jutros pokusala minumim 10 puta da napisem nesto ali me izloguje.
Ustala sam oko 10h, doruckovala, spremila se I sa mm smo otisli na komisiju da produzim bolovanje. Kada smo to zavrsili poplacali smo neke racune I vratili se kuci. Cekam da legnu neke pare sledece nedelje pa mozda I izadjem do grada malo.
Trenutno odmaram I citam sta ste sve ispisale a kasnije cemo imati goste.
Sto se tice garderobice za bebe mi smo kupili za pocetak samo neophodno I to uglavnom u neutralnim bojama. Ostale stvari koje cemo dobiti ce biti I plave I roze. Ostaje nam samo da kupimo grejac za flasice I vrtesku.
Srecan Bozic svima koji danas slave.

mlada_mama -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 15:47:43)

Pa danas mi dr predlozila da odradimo prije praznika, da sam cekala sl sedmicu, bila bi 12+2, kako bi jel bilo idealno, al to je 31.12 a sutra dan 01 januara nzm jel radi laboratorija, tako da smo danas odradile. I prvu trudnocu sam bila tacno 11+2 [sm=smiley36.gif]
samo S bila manja, 3.7cm a sad 4.3 [sm=smiley36.gif]
lelo drzimo ti fige, samo nek se sve dobro zavrsi, sutra uzivas [sm=bravo.gif]
jesi spomenula spinalnu, to si budna jel

mlada_mama -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 15:48:46)

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

Pa danas mi dr predlozila da odradimo prije praznika, da sam cekala sl sedmicu, bila bi 12+2, kako bi jel bilo idealno, al to je 31.12 a sutra dan 01 januara nzm jel radi laboratorija, tako da smo danas odradile. I prvu trudnocu sam bila tacno 11+2 [sm=smiley36.gif]
samo S bila manja, 3.7cm a sad 4.3 [sm=smiley36.gif]
lelo drzimo ti fige, samo nek se sve dobro zavrsi, sutra uzivas [sm=bravo.gif]
jesi spomenula spinalnu, to si budna jel? Sofija ce se zvati ? [sm=bravo.gif] divno ime, tako se i moja smizla zove [sm=smiley1.gif]

vision -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 16:14:02)

ja ne stizem ni da vam pisem, ni da citam...
ali upadnem ovako, pa napisem sta ima novo i iscitam brzinski.
ja sam sinoc isla na kontrolu. sve ok. serklaz u redu, grlic 3.5 cm. jel to OK? samo mi dr rece da ce mozda morati da se uradi carski rez, jer mi je posteljica malo nize postavljena, ali to cemo viddeti pred kraj trudnoce. [sm=zmeden.gif] otkud znam...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>