*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (25.12.2014 14:15:22)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ja volim neutralne boje i baš dosta stvari sam imala žutih, zelenih, narandžastih. A sve sam podavala, tako da ću morat kuit novoooooo :-))) Kad su meni govorili kupuj neutralne boje, ne znas sta ces posle roditi, meni je na jedno uvo ulazilo na drugo izlazilo. Toliko je bilo premedenih i potpuno neodoljivih stvarcica samo za devojcice, nisam mogla prosto da odolim. Nije sve bas roze i lila, ali se vidi da je za devojcice, jer sve ima cvetice, masnice ili cirkone. Inace ja sam strije dobila bukvalno, ali bikvalno 5-6 dana pred porodjaj, a nema sta nisam mazala. Pogotovo sto sam vecinu trudnoce provela u bolnici, pa sam non stop bila namazana. Lezim, podignem spavacicu, natrpam kremu i drzim tako dok ne upije. Uvek sam kombinovala 2-3 strijet kreme, cak sam neke pravila i sama i dzaba. Nekoliko dana pred porodjaj kazem ja doktoru, poradjajte me, ne mogu vise puci cu, izaci ce mi dete kroz pupak koliko me napinje, a on meni, daj ne lupaj, vidi kakva si zgodna samo stomak ti se vidi, cak ni jednu striju nemas. Imam utisak, kako je on to rekao, tako je krenuo stomak da me svrbi oko pupka i samo su krenule. Tacno me je urekao [sm=zz_furious.gif] Sad u drugoj trudnoci ce samo da mi se razvuku [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|