lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (23.12.2014 13:14:29)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ideš kod Tešićke? Plava dr, srednjih godina? Ona je meni vodila obe trudnoće, ali mi je CR radio Vejnović, ona je asistirala. Ona ne voli CR-e da radi. Ako ćeš da pričaš sa njom, objasni joj kako si prvo rodila prirodno i kako si naravno i ovo tako htela (prekrsti prste iza leđa), ali eto, kad se ovo desilo ispalo je da mora CR, i da si danima plakala, ali da si se pomirila sa tim jer ako to može toliko da našteti tebi, kako ćeš oko bebe, bla bla bla... Pokušaj da je ubediš da utiče na komisiju! Ona mi je saopštila odluku komisije i ona me pustila da idem kući do sutra, i večeras idem kod nje na CTG i sa njom su komunicirali svi iz mm firme, tj. nju je preporučila ta Kopitovićka. Deluje mi ok. I ona je došla da me pogleda i rekla je da stvarno delujem bolno, bla-bla...sve sam joj juče rekla, reći ću joj večeras opet. IZVORNA PORUKA: anita Lelo drzim fige. Javi se ako mozes posle ctg-a. Nadam se da cete uspeti sve da resite da se vise ne stresiras. Saljem ti [sm=smiley31.gif] Hvala. Hoću, dolazim kući posle CTGa pa valjda ću uspeti da se javim. Hvala Sanjalice! [sm=smiley31.gif] Boko, znam za tu atletičarku. [sm=smiley1.gif] Nema osobe koja mi nije ispričala za to otkako mi se ovo desilo. Tako da sam već odavno preplašena. hvala u svakom slučaju. Videću šta će biti, kumiću, moliću, pretiću novinama...
|
|
|
|