RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 15:29:57)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
bila sam na uz,dr nasao hematom velicine 36x28mm nemam pojma odakle tu jer ga nije bilo pre 10 dana na euz kad sam bila. Hocu li jednom da odahnem.
Zvala sam mog dr kod kog idem privatno sutra u 17h idem da i on vidi. Dokle vise,majku mu...[sm=smiley19.gif]
Nastavljam utrogestan 2x200 i mirovanje strogo

ishler -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 15:49:14)

Bubi prica puno znaci sto kaze Von moze im se dosta toga objasniti.Ali ipak traze paznju,moja je sa mnom bila 24h i ako je prilicno zrela,a to kazu drugi kao da ima 5 godina, opet trazi paznju za sebe,dete je.Ljubomore nema klasicne ali hoce oni u svemu da ucestvuju,da pomazu i ja sam to dozvolila iako je meni teze,traze i vreme za sebe.Mislim da deca koja su pre dolaska bebe isla u vrtic da opustenije prihvate jer nisu prilepci toliki za majku,a i lakse je ako idu u vrtic i kada beba dodje.Moja ne ide tako da jeste mi teze ovako,ali se drugo dete lakse odgaji,sve si prosao pa je opustenije.I u sustini zna se sta je njeno,sta bebino,jedino ako trazi nesto za lutku ja joj dam.I naravno mnogo vise paznje posvecujem njoj nego bebi jer su oni strasno svesni ,iako nekada ne pokazuju,ja sam imala situaciju dojim bebu a njoj citam knjigu,i sl.Ali mislim da su to normalne stvari,a vremenom i beba raste pa ce moci da se druze.Samo opusteno,sve dodje na svoje.....

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 16:14:31)

Joj, serpi, biće dobro valjda. JAvi sutra šta kaže dr. [sm=smiley31.gif]
E baš to što ishler kaže. Moja D je non stop sa mnom. U vrtić ide samo 4h i ovo joj je druga godina. Inače je uvek sa mnom. Ali, navikla je da ja radim kod kuće. Znači imam posao od po nekoliko sati, nekad i ceo dan. I ona zna da ja tad ne postojim. Mislim, naravno, dam joj da jede, uradim, pomognem ako nešto treba, ali nije prilepljena tako jako za mene.

amelia -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 17:25:09)

Hvala vam drage moje na dobrodoslici... racunam da odem posle 6 nedelje nadalje nestrpljiva jesam ali sacekacu ovako je najbolje.. frcokla ja nemam mucnine ali smetaju mi mirisi imam nekad vrtoglavice i nabrekle grudi isto.nemoj da brines ako nemas mucnine ne znaci da ni je sve ok svi smo razliciti. Serpi nadam se da ce biti sve ok[sm=smiley13.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 17:31:24)

IZVORNA PORUKA: serpica

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
bila sam na uz,dr nasao hematom velicine 36x28mm nemam pojma odakle tu jer ga nije bilo pre 10 dana na euz kad sam bila. Hocu li jednom da odahnem.
Zvala sam mog dr kod kog idem privatno sutra u 17h idem da i on vidi. Dokle vise,majku mu...[sm=smiley19.gif]
Nastavljam utrogestan 2x200 i mirovanje strogo

Serpi a sta ti je rekao taj dr kod koga si danas bila, sta preporucuje da se uradi?
Bas bzvz nikako da odahnes i da se opustis.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 18:07:44)

serpi,bas,dokle vise[sm=smiley13.gif]valjda ce biti sve u redu,grlim te..
ja sam baaas umorna.imali sa bozom 2 sata rada,pa u prevozu,on se uspavao,ne moz da se rasani,isli u maxi,pa dok se raspremismo,proces...
znaci,sto se tice kate i lele,tu je to[sm=bravo.gif]

je l vas svrbe grudi u trudnoci?mene o negde 7.meseca ,kako skinem brus,grudi toliko svrbe,pogotovu donji deo da ne mogu da se nacesem.sve gledam da nisu strije,ali nema nista.a,i nisu nesto ogromne,mislim jesu porasle,ali normalne su..al bas svrbe.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 18:13:16)

Joj, Serpi nadam se da ce sve biti ok[sm=smiley31.gif]. Branki, mene svrbe isto sad skoro su pocele, isto nemam strija, a i nisu mi nesto porasle, ko zna od cega.

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 18:16:02)

Branki mene samo povremeno svrbe grudi. Mazem ih mlekom za telo alo nekad i to ne pomaze. \Meni se desi da me mnogo svrbe bradavice.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 18:20:03)

ne znam da l ima veze sto je sad prokrvljenost veca,pa zato da svrbe...

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 19:06:23)

Serpi, bice to sve ok. Ja sam imala hematom. Bitno je da ga prate da ne raste i bitna je pozicija hematoma.
Ako ne raste to je super znaci da ce se polako isprazniti. Ako raste dace ti neku injekciju da se to regulise.
Nije ti dr rekao da li se prazni ili ne? To se vidi na uz.

Ja sam uverena da ce to biti dobro [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 19:27:27)

Serpi uopste se ne razumem u hematome ali kao sto znas i sama, mora biti sve ok tako da sam sigurna da ce dr imati resenje...
ishler, pricamo i pricamo. nadam se da ce uroditi plodom.
branki mene sada vec sve svrbi, i grudi ali onako sa strane.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 19:42:08)

Jaoo zene bolje da nisam ni otisla,zabrinula sam se zbog bolova,ne znam ni da li je od tog hematoma,ovaj dr mi nista nije rekao,ali ono sto je bilo cudno je da sam morala da pijem vodu da bih isla na uz i to u 15oj nedelji.
Hoce da me posalje na kliniku da oni to provere,meni nije jasno samo odakle sad tu kad ga nije bilo na euz pre 10 dana. U dz kod nas je star uz sve se nadam da je neka greska,zato sam i zvala mog dr i sutra idem da on vidi. Bas se brinem,nalazi se na zadnjem zidu i to bas gde je posteljica kako sam razumela iznad bebe je. A beba je ok..hvala bogu.

Sanjchezze -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 20:49:27)

Serpi bice sve ok, mora biti, grlim te puno

Amelia, draga cestitam ti na crticama od srca. Mnogo mi je drago da te vidim u trudnickim temama. Zelim ti divnu, skolsku trudnocu [sm=bravo.gif]

Ja malopre dosla sa UZ, sve je super, Elena ima oko 2700gr, misic moj mali [sm=smiley1.gif] Spustila se bas nisko, zato me i rastura pubicna kost i doktor kaze da je zrela za porodjaj, samo jos malo da dobije na tezini. Za sedam dana ponovo na UZ i CTG.

Inace Njica vas je sve punoo pozdravila, ona uziva sa Stefanom, kaze da je bas miran i dobar [sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 21:25:42)

serpi vidjeh danas kad si postavila post, ali mi stalno neko dolazio, nikako da ti napisem...

Trudi se da se što manje sekiraš, proći će to. Evo baš sad kad sam ležala u bolnici ta cura do mene došla sa velikim krvarenjem zbog hemat. par dana krvarila i na sledećem pregledu se povukao. A baš je bio veliki. međutim sad je dobila još jedan pa leži u bolnici. Obavezno lezi i miruj. Nema sjedanja, samo krevet i wc. Baš mi je žao, tebe stalno nešto zafrkava, ali biće to sve uredu [sm=smiley31.gif]

Sanjčice [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 21:44:03)

sanjci pozdravi i ti Njicu puno!
serpi moram da te [sm=smiley31.gif] jako

Tanjica81 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 21:51:03)

Serpice beba je zmaj-na mamu...Ne daj se.Do sutra izdrži kako god.Javi sta kaze tvoj dr.Odmaraj. [sm=smiley31.gif]

Frcokla ja nisam imala mucnine u prethodnim trudnocama...mozda sad hocu. [sm=zmeden.gif]

Laku noc [sm=smiley31.gif]

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 21:57:42)

Serpi, draga, bice sve ok, samo strogo mirovanje. Znam da je to kod tebe tesko, ali sta ces[sm=smiley31.gif]
Moje dve drugarice su imale hematome i sve se ok zavrsilo. Znam da je bitno gde se nalazi.Sutra ces sigurno od dr dobiti vise odgovora
Kod mene je situacija krajnje konfuzna.Bila sam vec na tri uz,vadila betu pet puta, ona i dalje raste ,ali se ne duplira pravilno. Meni se sve to uopste ne svidja.Imam bolove,koristim utrogestan. BAr mi je pritisak ok. Lekari imaju vise teorija....sve me vec gusi. U subotu idem kod privatnog dr po preporuci, da cujem jos jedno misljenje , u utorak opet na uz kod moje dr, i tad se nadam da cemo vise odluciti,posto do sada se sve zavrsavalo odgovorom-nema medicinskih osnova za kiretazu.Trazicu uput za kliniku, za genetsko savetovaliste
JA stvarno nisam cula da je neka zena kojoj se beta nije pravilno duplirala iznela trudnocu, a ona meni prosipa pricu- bitno je da raste( za deset dana porasla sa 3700 na 6200). Mislim stvarno uzas[sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:03:17)

uh,janabons,bas kod tebe tako neizvesno,javni nam sutra sta je rekao taj dr.a,sta kazu na ultrazvuku,je l tu u redu ili postoje neka odstupanja?

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:03:38)

Eee Serpi [sm=smiley31.gif] bice to ok.
Imala moja koleginica i njoj je cak i rastao i prerastao bebu, pa su joj ga odstranili. Samo miruj i pokusaj da se nestresiras [sm=smiley31.gif] bice to sve kako treba.
Trudnicice saljem vam veeeliki kisss...
Jano nije sad da mracim i da te plasim ali meni to nije kako treba sa betom. Meni se cak beta dva puta pravilno duplirala pa opet nije valjalo a ovo mi je bas [sm=zmeden.gif]
Izvini ali mi je bzvz da te tesim..nadam se da ja gresim..

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:04:54)

jano stvarno se ne razumijem u to [sm=zmeden.gif] Želim ti najbolji mogući ishod [sm=smiley31.gif]

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:26:33)

Vivern, draga , hvala na iskrenosti, i ja mislim da nije ok, samo da se sve zavrsi[sm=smiley31.gif]
Branki, na uz isto kasni po poslednjoj menstruaciji, odgovara po datumu zaceca( zakasnela ovulacija), zato kao jos uvek i cekamo. Ali ja mislim da ovaj los rast bete nikako nije dobar. U subotu kad idem kod ovog privatnika, bicu direktna i vise da zavrsimo s tim, da izadjem vise iz ovog vakuma

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:31:19)

sad procitah i sta ti je maslacak odgovorila u temi...tesko je sigurno,ali ako ne valja,bolje u pocetku,nego kasnije..bice bebica opet,mozes,grlim te.

janabons -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:38:37)

Branki,hvala, mogo mi znaci [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:40:23)

vidi kakvog ce misljenja biti i taj dr sutra.[sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 22:49:51)

gde ste zenice?
jano, ne razumem se najbolje ali sam procitala sta ti je maslacak napisala... mogu samo da te [sm=smiley31.gif]... bas nam javi sta kaze privatni dr.
mi smo odavno legli, oci mi se same sklapaju a ne mogu da zaspim...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>