lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (17.12.2014 14:00:07)
|
Dan, trudnice. Bila sam juče na CTG-u, jedva preživeh. Dok sam se popela na krevet, dok su oni meni to namestili, pa u nekom Bože sačuvaj položaju gde me ta simfiza rasturala, pa čekala 100 godina, pa dr hoće da uradi i UZ. Pa moram opet u petak, ne znam zašto. Moja dr mi je rekla da odem jednom i u ponedeljak idem da se porađam i nema šta više da tražim po lekarima. Al' eto. Još sam bila sa Dariom, koja se smorila, i na kraju je sedela u toj ordinaciji za CTG sa sestrama koje su joj davale papire i markere da crta i kljukale je čokoladom, dok je ta dr mene pregledala uzduž i popreko kao da nijedan pregled u celoj trudnoći nisam imala. Ali, makar mi nije zapao taj drugi dr koji obavezno uz CTG radi i vaginalni pregled. Njega bih oterala u tri lepe. Ja sam se kao nešto malo prehladila, grebe me grlo, pa sisam pantenol, pijem čajeve, jedem narandže. Juče sam se uspaničila da neće hteti da mi rade CR ako sam prehlađena, pa mi je mm umirao od smeha. Kaže: "Ma, da, poslaće te kući i reći dođi kad ozdraviš!" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|