Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (15.12.2014 9:52:25)
|
Evo i menja! Imala sam jutarnje razgibavanje -depilacija i pedikir od ranog jutra. Pokupila sam i bitne info o bolnici, kao i koji je dr dežuran za praznike hahahah Pa onda peške do stanice [sm=smiley36.gif] Eco, kad vidim da pišeš da je kod tebe sunce, tačno bi se samoubila[sm=jezicek.gif] - kod mene magluština i bljak vreme. No, barem nije hladno. Elem, pre neki dan pričam sa mojom sestrom, kaže ona da se ranije nije ovako računala trudnoća, već kao da se računalo od 'ovulacije', odnosno od 14 dana ciklusa. Te ako je zadnja meca bila 1.1., 40 nedelja se računalo od 14.1. što mi nekako normalnije. Ispada da svi sada prenesu. E sad ne znan kako je. Ona je prvo rodila 2003, a drugo kad i ja 2009. Kod mene ništa novo, premestili smo šta ima da se prenese, ja sam popeglala sve stvari koje imam za bebu (osim onoga što treba da se dokupi). Treba još mm da sklopi krevetac i manje više je sve spremno. Kato, ja sasvim saosećam sa tobom, kao i Wiki [sm=jezicek.gif] sve znam kako ti je Branki i meni šake od jutros natečene, ali evo kako ide dan tako otok splašnjava. Valjda nam u toku noći previše vruće (barem mislim da je to kod mene slučaj) i onda mi šake oteknu. Jedva sam skinula prsten, a evo sad je već ok. Plačljiva, javljaj da znamo šta i kako! Lelo to isto važi i za ti
|
|
|
|