jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (13.12.2014 22:32:48)
|
jaoj zene evo mene iz bolnice.. poslala ja mojoj doktorici poruku kako sam imala juce one kao menstrualne bolove i danas, i pitam je da li je moguce da se to dogadja od leka, kaze mi ona dodji ti u bolnicu i pripremi stvari za svaki slucaj. ja se ziva prepala, vec se pomirila da cu morati da lezim i na tokolizu... istusirala se, spakovala nesto najosnovnije, usla u taksi, odjednom pocele kontrakcijeeeeee kakve jos nisam imala u ovoj trudnoci. valjda od straha i akcije, u kasne sate. a kad sam oset_ila kontre reko meni ne gine bolnica.. stigla ja, doktorica me pregledala, ja sva onako sledjena pod kontrakcijom na stolu, a ona kaze pa ti si bolja nego u cetvtak! valjda je grlic sad bolji, nisam ni znala da je to moguce da se popravi stanje. znaci sve sam ocekivala da ce reci, ali da je bolji, to NIKAKO... kaze ides kuciiii, ne brini, joj te srece, nisam tako bila srecna mesecima, kad sam pomislila da se vracam svojim ljubavima... ali koje ludilo, kao bolji je grlic, sve sam ocekivala ali to ne! a kontrakcija jakeee.. definitivno ne treba uvece da akcijam, ako imam neku akciju ovako kasno, obavezno dobijem kontre. sve u svemu kaze da od utrogestana ne mogu da dobijem bolove. verovatno se sirim ili ne znam sta.... vise necu da joj saljem poruku[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|