srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] (3.12.2014 0:44:47)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence i ja sam popodne isla na pregled. Moja MArija je teska 1640gr, okrenuta glavicom na dole, kaze dr da je sve odlicno i da se vidimo sredinom januara... ugojila sam se 8,5kg, tacnije poslednji mesec se nisam pomerila [sm=bravo.gif]... Bubi svaka ti cast na liniji kad si se ugojila sam 8,5 .[sm=bravo.gif] za Mariju napreduje bebana IZVORNA PORUKA: anita Drage moje evo i nas, dosli sa kontrole. Pol beba se ne vidi jer je guzva i zurka u stomaku [sm=smiley36.gif]. Doktorka meri obim glave jednoj bebi a druga je rukom mazi po glavi. Meri jednu bebeu a u kadar je i noga druge bebe. Inace doktorka je veoma zadovoljna kako bebe napreduju, kaze kao da je jedna. Po ovom zadnjem uz termin je 27.02. A bebe su sada: [sm=duda.gif] 1147 gr i 23,45 cm [sm=duda.gif] 1131 gr i 22,88 cm [sm=duda.gif] 1105 gr 23,23 cm Mnogo sam srecna sto je sve ok i sto bebe lepo napreduju. Sutra da zovem da zakazem na Gak-u na patologiji trudnoce posto moram i tamo da idem. Postavicu kasnije i slicice. [sm=bravo.gif] Anita divno za tebe kako dobro podnosis i za bebice koje lepo napreduju.Mogu da zamislim koja guzva u stomaku a jos taj divanosecaj kad lupkaju pa tebi ceo stomak igra [sm=smiley27.gif] Sve me sramota ja sa jednom bebom da kukam kako mi tesko duze da stojim od nedavno i da setam a ti nosis preko 3kg IZVORNA PORUKA: Chipsy Srculence, uplasi me za taj tsh, meni je bio 3,5 pa sam pila lekove, i julu mi je bio 0,9 pa mi ginekolog sam smanjio na 0,25. Od tada ga nisam proveravala. Jednoj mojoj drugarici je tsh u trudnoci bio previsok, nemerljiv, a rodila predivnog decaka. A sta je sa tim malim, znas li dijagnozu , mozda je nesto slicno? Inace Juca je uspesno prebrodila prvu prepreku u Australiji, izvadili su joj sva 3 krajnika i prckali nesto oko nepca. nervzna je i place, ali ima bas bolove. Videcu kako je sad, kod njih je vec jutro. Sad je otisla tamo jer smo ludom srecom dobili donaciju od jedne njihove fondacije, tako da smo morali da uplatimo samo 5000 dolara. Prva operacija uradjena ovde katastrofalno, kad se covek pravi pametan i misli da je najbolji, a u stvari nema pojma. ma sta smo sve prosli, uzas, ne daj Boze nikom. chipsy draga [sm=bravo.gif] za Jucu drago mi je sto je sve dobro proslo i da je malena dobro sve podnela [sm=smiley31.gif] Dijagnoza je cini mi se vodena glava i jos nesto uz to.Znam da je ona imala visok tsh ali da nije pila nista od lekova za terapiju jednostavno nisu rezultat od 5,0 uzimali za ozbiljno. Ima jos jedno dete koje je zdravo i pravo.Taj decak ima 3 ipo godine i sad imaju devojcicu od godinu dana.
|
|
|
|