*boka* -> RE: Double test II deo (11.2.2015 17:13:13)
|
Ali zdravic moras razumeti zasto ti Dr. nije dala uput, jer da bi ti napisala uput za besplatnu amnio ona mora imati indikaciju za to na osnovu tvojih rezultata ili neke sumnje na UZ, jer u suprotnom bolnica to ne moze da naplati iz fonda. Oni ne smeju davati upute tek tako bez ikakvog osnova, samo na zahtev pacijenta, jer to kasnije moraju da pravdaju. Za sve za sta lekar izda uput mora imati za to sifru odnosno indikaciju, u protivnom nece dobiti novac od fonda. Ti realno indikacije za AC nemas, jer je double dobar. Jedino ti preostaje da odes na AC o svom trosku. Ja takodje mislim da panicis bez potrebe, ali sa druge strane te razumem jer sam i ja bila uplasena. Razlika je samo u tome sto ja jesam imala visok rizik za DS, tako je na double testu i pisalo da spadam u grupu visokog rizika za DS, a za ES sam imala nizak rizik. Meni bi AC bila besplatna, ali eto ja je nisam radila ne zato sto nisam htela vec zato sto je u mom slucaju bila prerizicna zbog krvarenja i kontrakcija. Pokusaj da se ne nerviras toliko, otidji umesto na tripple na neki dobar EUZ i bice sve u redu [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|