Rosita -> RE: Double test II deo (28.9.2017 18:36:41)
|
Hvala puno , puno , maslacak. E, to sto sam navela za prosli put rizik 1:750 je isto bio age risk, ne konacni, ali pusti to, sad nije tema. Sve lepo pise, za ovo sam laik, ali brate umem da prevedem a i statistiku sam imala na faxu i znam kad je nesto adjusted. Didy, to pusac, tezina, visina su parametri koji se kalkulisu u racunanje biohem.markera. Tako pise : all biochem.markers are corrected as necessary acording to several maternal characteristics.. Pa ide to- rasa, pusenje, bla, bla. Maslackonja, znaci dobar je. E sad me pitaj sta je to meni onda pricala profesor dr. Zasto da razmisljam o neinvazivnoj dijagnostici. Davati pare za to necu. Mozda neki dobar ultrazvuk, to cu vas jos pitati za preporuku, kad i gde u Bg, to bi i ovako uradila. Hvala i svima drugima. Hvala i milicicak koja mi je isto sto i maslacak rekla preko vibera! Mozda i ovde da mi preporucite kad bi valjalo da uradim dobar ultrazvuk i kod koga, ovog kalibra kao sto kaze didy. Ne zbog ovoga jer od starta nemam osecaj da treba da se nerviram.
|
|
|
|