Klarita
|
E, sad ja da napisem koju Znate one rodjake moje zbog kojih sam otvorila temu Elem, nisam sigurna da sam pisala, a ne mogu da se vracam jer mi odlete oci na Macaki pa skrenem misli...bili su da vide N 02.12. dva dana pre nego napuni 8 meseci i to onda kad sam im poslala aber po bratu od ujaka...i onda je kod mene usledilo ludilo od slave, rodjendana, praznika, izmedju varicela kod oba deteta...i porodi se moja sestra od ujaka pre neki dan, niko da javi, moj brat video na FB pa javio mami koja se zadesila kod mene. Krne ona kuci, ja za njom, strpam je u auto i provezem namerno kroz njihovu ulicu (nije nam usput nikako_) a tamo se skupila rodbina i prijatelji, vesele se...moja majka meni srce u petama zbog majke, znaci rodjeni brat joj nije javio da je postao deda, a tu njegovu cerku je moja majka ocuvala, kupala, oblacila, od usta za nju odvajala...ja je odvezem kuci i onda dok sam sredila decu, uspavala ih, pozovem je i ona se sprema da krene sa tatom kod njih...neka je, mislim se...kasnije cujem od tate da joj niko nije javio, vec ona nije izdrzala i pozvala je onda sam ja pozvala da cestitam i ujaku i sestru sam tu pozvala i tako...ljudski je, zar ne? Ali ja nisam vernik, i veliko sam zlopamtilo, i nemojte me odgovarati ali otici cu i odneti poklon detetu, njima (sestri i tom zetu, nisu se vencali,ali zive zajedno, pa je kod nas obicaj da se nosi poklon parovima) i zavrsavam svaku pricu s njima...dobar dan i dovidjenja pa necete mi majku nervirati, bagro jedna prosta...puuuuuuj...i sad razmisljam, pa moja majka ce onda jos vise patiti zbog toga, ali to je bre jace od mene...usput, zvala me je danas ta set_sra iz bolnice i pitala milion stvari, neke nebuloze oko deteta, bradavica, rane...sve sto znam sam joj rekla i javicu joj se uvek na telefon, ali bilo kakvu pomoc drugu od mene nece dobiti nikada...a, znam koju pomoc sada ocekuju Gagana, saucesce UM, potpuno bih isto odreagovala, ali ipak mislim da pozoves baku kod tebe i porazgovaras o nastaloj situaciji
< Poruku je uredio Klarita -- 26.1.2015 0:06:24 >
|