Anoniman -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (1.10.2010 11:22:06)
|
E pa zato ja pii*dim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] !!! Tek pre neki dan sam uspela da navatam administratorku i napokon joj predam hranarinske . Fazon je bio , "ma ima vremena" . A ja sam znala da mi je vreme bitan faktor , jer 1) sve papire ona šalje u BG , tamo nam se sve obračunava , pa se vraća nama u NS , pa što pre ona dostavi njima papire oni pre uzmu u postupak , 2) danima je zovem a ona uvek odgovara da "ne zna šta mi još treba od papira" , znači , proščlo je 15 dana od kako sam na bolovanju ZZO , hranarinske je preuzela pre 5 , i još uvek nije saznala šta treba da odradi , 3) u BG su isto mladi admini , koji veze nemaju s poslom i uče usput dok rade , to znam da je tako jer po sto puta zivkaju jedni druge da provere kako šta treba . Prosto mi je čudno što nam je sve na vreme , ali ipak , na čelu finansija su neki stariji ljudi , pa valjda oni zapnu pred kraj pa sve pozavršavaju . Mogu da se OPKLADIM da će me nazvati 2 dana pred platu i tražiti mi još neki papir , jer će baš tada saznati da im još to treba . A ovo što si napisala da treba i izveštaj sa komisije uz hranarinsku - to mi nisu ni tražili , jer je naravno bilo "daj mi samo hranarinske , valjda je to - to " . Uf ... I nisam znala da treba da mi daju pare kad i svima , pa da onda čekaju refund . To mi je čudno , ako je tako po zakonu , jer se oni drže zakona baš , baš . I kad sam pitala šta će biti u mom slučaju - rekli su da će prvo čekati refund . , pa onda meni dati novce . I opet nije znala da mi objasni šta će biti sa onom polovinom meseca u kojoj sam bila na raučun firme (bolovanje od ginekologa) .
|
|
|
|