Didy -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (5.9.2014 21:53:47)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ajde,devojke ,koja se razume,posavetujte me da znam sta me ceka.. radim u dve skole,u jednoj imam 35%casova za stalno,a u drugoj 55 na odredjeno(potpisivala sam ugovor na svakih 6 meseci otprilike).1.sam otvorila trudnicko bolovanje i predala doznake u ovoj skoli gde sam za stalno.samim tim,nisam mogla da obnovim ugovor u ovoj drugoj skoli(to sam danas uvidela i ljuta sam na samu sebe[sm=hudicek1.gif] sto sam pozurila tako).e,sad..moja plata u onoj prvoj skoli je oko 15ooo.oni ce mi isplacivati od toga 65%,a 35 republika.to je onda ispod minimalca.je l to ide tako ili cu makar dobijati taj minimalac? Branki, zašto se ne prijaviš negde kod privatnika i ne uplaćuješ sebi do kraja trudnoće još tih 55%? Znači ostaneš sa svojih 35% u školi i kod privatnika dopuniš do svojih 100%. Ja sam u školi bila na zameni kad sam ostala trudna sa Stefanom i samo sam prešla kod privatnika kad mi je istekao ugovor. Šteta je da nemaš pun iznos porodiljskog kad ti je već nekoliko meseci trudničkog bila cela plata.
|
|
|
|