|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje
30.11.2013 16:53:37   
Sanchy
Budzet grada Beograda je prazan,sta ce biti s nama u decembru ,pitanje jeuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1251
30.11.2013 19:03:28   
Ninanaa
Bolovanje poslodavac nije duzan da isplati dok mu drzava ne refundira,druga je prica sa porodiljskim tj negom deteta to treba da isplate pa da cekaju refundaciju,na zalost retko ko to postuje.Tako da zavisimo od drzave kojoj je nekako uvek prazan budzet za to,,dal je moguce da nam tako ladno preskoce ceo mesec,znaci nema para u novembru a pitanje je hoce li ih biti i u decembru....strasnoooooo

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1252
30.11.2013 19:30:19   
vonavoj
nije duzan da isplati,ali je duzan da na vreme predaje dokumentaciju da bi dobio pare!
ja radim u racunovodstvu,u privatnoj firmi,i moja firma prvo isplati,pa refundira,eto retkog slucaja! meni je uvek plata bila kad i ostalim!

(odgovor članu Ninanaa)
Direktna veza do poruke: 1253
30.11.2013 19:55:51   
Sanchy
Ja sam dobila u novembru negu deteta i to jos oko dvadesetog,za avgust mesec

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1254
30.11.2013 21:14:55   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: vonavoj

nije duzan da isplati,ali je duzan da na vreme predaje dokumentaciju da bi dobio pare!
ja radim u racunovodstvu,u privatnoj firmi,i moja firma prvo isplati,pa refundira,eto retkog slucaja! meni je uvek plata bila kad i ostalim!

Ovako je i u mojoj firmi. Nikada mi plata nije kasnila više od dan-dva, a znam sigurno da im je isplata trudničkog kasnila oko 3 meseca.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1255
30.11.2013 21:31:21   
vonavoj
user posted image user posted image ima jos koja privatna firma da ne cepidlaci!

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1256
30.11.2013 21:50:54   
Moiraina
Da, najgore što sam ja mislila da je to normalno i uobičajeno, ali čitajući postove na ovoj temi vidim da je to izgleda retkost kod privatnika user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1257
30.11.2013 22:04:14   
Ninanaa
Meni je poslednja isplata bila 25.10 i to za jul,kako kazu oni su sve do njih odradili pa se ceka drzava da refundira.user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1258
15.12.2013 15:49:28   
Jela bg
Zdravo svima,
ja bih imala jedno pitanje. Pre nego sto sam otvorila trudnicko bolovanje bila sam prijavljena dva meseca i dvadeset dana.
Dali ce to da utice na isplatu? dali cu primati manju ispaltu zato sto nemam puna tri meseca? U Beogradu zivim.Hvala

(odgovor članu Ninanaa)
Direktna veza do poruke: 1259
29.12.2013 12:14:18   
lanatea
Da li je bilo porodiljsko bolovanje ovog meseca meni nesto kasni?Mislim ne prosvetu i juzni deo Srbije.

(odgovor članu Jela bg)
Direktna veza do poruke: 1260
29.12.2013 18:07:21   
Sanchy
Ni ja nisam dobila,,ne znam sta je u pitanju ,da li je grad Bgd konacno pred bankrotom jer se spekulise sa nekim dugom od 900 miliona evra ili samo kasne videcemo,,,i bas pred novu godinu

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1261
29.12.2013 22:16:13   
lanatea
Ja ne zivim u Bg vec Dosta juznije pa sam mislila da samo nama kasne. Za koji mesec trebas da primis porodiljsko?

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1262
29.12.2013 22:24:42   
dunja RR
Čekajte, porodiljsko ne ide iz budžeta grada već republike?

A i za trudničko je Von stavljala link, da od januara ide isto sve iz republike - 100% (neće više grad finansirati 35 %).

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.12.2013 22:39:51 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1263
29.12.2013 23:26:00   
Sanchy
MM mi kaze da su bas komentarisali da ce biti u gradskoj kasi za porodilje i trudnice,kao da se nesekiramo,verovatno tih 35 posto ali ja ne dobih ni onih 65..za septembar treba da dobijem,to je u stvari produzena nega deteta

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1264
29.12.2013 23:52:13   
dunja RR
Ali ček, opet ja, da ukapiram, zar porodiljsko (100%) nije uvek išlo iz budžeta republike ne iz grada)? Samo je trudničko išlo delom (35%) iz grada. Jel tako ili ?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1265
30.12.2013 0:06:40   
Sanchy
Verovatno si u pravu,,nisam isla na trudnicko pa brkam

< Poruku je uredio Sanchy -- 30.12.2013 0:11:53 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1266
30.12.2013 2:01:34   
Leax
Kada sam bila na porodiljskom uglavnom su kasnili sa isplatom . Sva sreca sto sam bila u kontaktu sa par porodilja pa sam znala da ne kasne samo meni sa isplatom porodiljskog bolovanja jer kasnjenje je znalo da bude i po 2-3 nedelje.

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1267
30.12.2013 12:21:34   
lanatea
Pa ja sam od 8.maja na porodiljsko i kasnilo je pa sam prvu uplatu imala septembra,i ova 3 meseca je bilo redovno 25.,26. u mesecu ali ovaj mesec kasni. Ja bi sad trebala za oktobar da primim.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1268
31.12.2013 19:11:21   
Ninanaa
Isto je i za porodiljsko i za produzenu negu deteta,oba bolovanja isplacuje decija zastita a ne socijalno.Meni licno su poslednje isplatili avgust,isto tako su isplate bile oko 25-26 u mesecu,pa u novembru nisu nista vec negde 7-8 decembra,knjigovodja kaze da se sledecoj isplati mogu nadati posle 01.01 tj posle praznika....da se nadamo da ce bar tako i biti user posted image

(odgovor članu lanatea)
Direktna veza do poruke: 1269
1.1.2014 16:06:55   
chipatsua
Poslodavac je u obavezi da naknadu za porodiljsko isplacuje kada i drigim zaposlenima, pa zatim ceka povracaj para. Znaci, to sto kasni isplata  za porodilje vas ne bi trebalo da kaci. Radim u prosveti i od kada sam na porodiljskom redovno mi uplacuju  od 19-22. u mesecu. Za vreme trudnickog nikada nisam znala kada ce uplata.

(odgovor članu Ninanaa)
Direktna veza do poruke: 1270
7.1.2014 23:05:28   
Ninanaa
Devojke,ima li neka da ja primila parice krajem decembra ili januar?Da znam da li da se nadam necemu skorije user posted image

(odgovor članu chipatsua)
Direktna veza do poruke: 1271
11.1.2014 9:14:29   
Trini
Ja sam od oktobra na trudnickom bolovanju a od 6 decembra sam na porodiljskom, prijavljena sam na neodredjeno. Zanima me sta se desava ako slucajno propadne firma i odjavi sve radnike. Sta se desava sa mnom koja sam na porodiljskom i prijavljena za stalno. Dali mi se prekida nesto ili ne?

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1272
11.1.2014 16:14:34   
Nale0608
Ciao svima,

iz Beograda sam i na trudnickom sam bolovanju od pocetka septembra 2013.godine.
Naknada od Fonda u iznosu od 65% kasnila mi je samo jedan mesec, jer je moja firma cekala da se naplati od Fonda i onda me je isplatila. Sada redovno primam bolovanje od 65% i to, kada i svi zaposleni primaju platu.

Od grada Beograda jos nisam imala ni jednu uplatu od 35% i interesuje me da li neko zna kada ce grad Beograd isplacivati naknadu od 35% za mesec oktobar, odnosno koji je mesec iz 2013. sada u januaru na redu za isplatu.

Hvala puno i pozdrav svima user posted image

(odgovor članu Trini)
Direktna veza do poruke: 1273
14.1.2014 16:13:26   
billie
Moja firma je primila pocetkom decembra, 35% iz Budzeta grada, naknadu za JUL 2013.
Tim tempom, mozes ocekivati naknadu za septembar u FEBRUARU 2014.

(odgovor članu Nale0608)
Direktna veza do poruke: 1274
15.1.2014 11:21:43   
Nale0608
Draga Billie,

najlepse hvala na odgovoru user posted image

Puo pozdrava

(odgovor članu billie)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here