RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finansijske dileme roditeljstva

Poruka

stefi 922 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (20.7.2013 21:25:23)

Hvala ti puno na odgovoru,ali moja knjigovodja je neodgovorna,pa ne znam dal ce me obavestiti o tome,jel sama treba ja da je pitam za to resenje?ili je ona obavezna da me obavesti?[sm=smiley1.gif]

lanatea -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (21.7.2013 15:16:15)

Ja sam od 8.maja na porodiljskom,a porodila sam se 25.maja,pa me zanima kada ce poceti isplate jer nista do sada nisam primila? A inace da kazem da radim u prosveti. I za koji mesec isplacuju?

chipatsua -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (21.7.2013 18:43:25)

Stefi 922, nisu u obavezi da obaveste, a verovatno nece skoditi da nazoves.

Lanatea, ja sam na porodiljskom od 9. juna, isto radim u prosveti, i u petak 19. 7. sam dobila porodiljsko za jun.

stefi 922 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (21.7.2013 23:08:59)

hvala najlepse
[sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (22.7.2013 12:44:11)

Ženice, kad dobijete onaj uput za komisju, kad odete na tu komisju? Koliko se čeka, jel komisija isti dan, sutradan, za nedelju dana?

Ana RR -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (22.7.2013 12:47:32)

Vik, trebalo bi da ti dr kaže koji dan ideš, kad ti da uput. A posle ti dr na komisiji kaže kada sledeći put dolaziš.

viking -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (22.7.2013 12:48:15)

E, super, hvala :)

Modessty -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (22.7.2013 13:08:53)

kad pomislim da sredinom avgusta otvaram porodiljsko, muka me uhvati jer se odmah spremam psihički na to da bar dva meseca neću primiti ni dinar! Užas jedan!

lanatea -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (22.7.2013 13:39:50)

Chipatsua meni danas stiglo resenje za porodiljsko bolovanje. E sad kad li ce uplata vec cekam....[sm=zmeden.gif]

zocika -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (22.7.2013 18:50:47)

Ovako, ja cu vam reci moje iskustvo. Na porodiljskom sam od februara 2013.godine. Pre toga sam bla na trudnickom i firma mi je isplacivala nadoknadu, kad i ostalim radnicim. Inace, radim u prosveti. Porodiljsko sam pocela da primam aprila, pocetkom meseca sam primila za februar, a krajem aprila za mart mesec. Meni sef racunovodstva odradi kad i ostalima platu i kad njemu uplate ovi iz drzave, on odmah meni prebaci. Jedino mi je kasnila uplata za maj, pa sam primila pre par dana, a uskoro ocekujem za jun. I mogu da kazem da nikakvih problema nisam imala, ni sto se uplata tice, a ni bilo cega drugog. Resenje o porodiljskom sam dobila posle dve uplate, jer se po zakonu, tako su mi rekli, to resenje dobija posle 2 ili 3 meseca od porodjaja.

jocikaa -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (23.7.2013 1:11:49)

Modessty, potpuno te razumem, ja sam od prvog marta na trudnickom, tek mi je pre neki dan bila prva uplata od 65 posto, a sad sam vec i porodiljsko otvorila.Tri meseca ako ne i duze nisam dinara primila, pa ako i porodiljsko bude kasnilo jos toliko...UZAS!

Dani.kv -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (23.7.2013 15:18:59)

Meni lekar pogresno ispisao doznake. Hocu da poludim. Pare bi legle danas ovako ce ko zna kad

Modessty -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (23.7.2013 16:56:40)

KOd nas neće da uplate pare pa da čekaju refundaciju. Radim inače na fakultetu. Državna firma pa ipak zezaju koliko mogu! Kolegenici je tri meseca kasnilo održavanje, a prvu uplatu porodiljskog dobila nakon dva i po meseca čekanja na rešenje. Do tada ni dinar.
Zato sam ja gledala da izbegnem komisiju i bolovanje duže od mesec dana

Nana87 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (23.7.2013 21:35:24)

Hvala Modessty, moraću da intervenišem. [sm=smiley13.gif]

Nana87 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (23.7.2013 21:36:56)

Jocika meni još uvek ni april nije legao [sm=zmeden.gif]

lepoticarka -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (24.7.2013 8:59:08)

Konacno mi je leglo 65% za april.sad cekamo grad sa njegovih 35%.Nadam se da ce u naredne dve nedelje i to stici,a mozda sam preambiciozna?!
U firmi kazu da bi sada trebalo ici redovno,a porodiljsko da necu ni cekati.Videcemo jos.

viking -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (24.7.2013 11:57:47)

Da vas pitam, ako mi bolovanje traje do 30.7. da li vredi otići do komisije npr. u petak 26.7. ili moram da čekam baš 30.? Da li može ranije?

Nana87 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (24.7.2013 13:32:07)

Na komisiju mora da se ide na tačan datum sa uputa. Ja sam otišla dan ranije i nisu me primili.

viking -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (24.7.2013 14:08:04)

Hvala puno na informaciji, tako sam i mislila [sm=smiley1.gif]

marella -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (25.7.2013 10:24:49)

IZVORNA PORUKA: lepoticarka

Konacno mi je leglo 65% za april.sad cekamo grad sa njegovih 35%.Nadam se da ce u naredne dve nedelje i to stici,a mozda sam preambiciozna?!
U firmi kazu da bi sada trebalo ici redovno,a porodiljsko da necu ni cekati.Videcemo jos.

Meni juce uplaceno za maj od Fonda 65% i za april od grada 35%, proverite mozda je i vama. Pozz

milevita -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (25.7.2013 11:56:21)

Cao! Ja sam od danas novi clan na ovom sajtu, mnogo sam radoznala oko isplata trudnickog bolovanja, danima pratim vasa dopisivanja pa sam htela I ja da iznesem svoju "pricu"..[sm=zmeden.gif]
Ovako ja sam na trudnickom bolovanju od 01.04.2013, za taj mesec sam primila 65% od poslodavca, I evo skoro tri meseca nista nisam dobila ni od drzave ni od grada. Inace sam iz Beograda.
Vidim da je u prethodnom komentaru devojka napisala da je dobila 65% od fonda za maj, pa ne znam da li I ja da se nadam ili je to za porodiljsko....
Za manje od mesec dana cu otvoriti porodiljsko a ni dinara nisam dobila od trudnickog bo.
Molim vas ako neko moze da mi pojasni tu situaciju dal stvarno toliko kasne uplate. Hvala unapred. [sm=smiley36.gif]

indians32 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (25.7.2013 21:31:51)

Reklamiranje je zabranjeno!!! Ukoliko želite da se reklamirate preko ringeraja.rs, obratite se našem marketingu!

jocikaa -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (26.7.2013 1:02:14)

Marella,a kad ti je leglo 65 posto od Fonda za april,u odnosu na ovu isplatu za maj?

marella -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (26.7.2013 10:43:47)

Ovog meseca su mi ulacene dve uplate za trudnicko bolovanje: od fonda 65% 02.07. za april i 24. 07. za maj, tako i od grada 35% za mart i april. U junu mesecu nisam nista dobila, kasnile su uplate ne znam iz kog razloga. Primetila sam da bez ikakvog smisla i reda lezu uplate... najbolje da fond pozovete s vremena na vreme i da se raspitate o uplati tel je 3618-772, potreban vam je pib firme ili br zdr. knjizice. pozz

serpica -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (26.7.2013 10:46:46)

Ja sam dobila 65% za maj prosle nedelje[sm=bravo.gif] nama grad ne uplacuje ostalih 35 %..znaci trebalo bi da od sada sve bude redovno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>