Mariandjela -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje (22.9.2012 17:48:33)
|
Nink, evo ga broj Republickog 2646 022, a lokal je 2007. Žena je inače jako ljubazna. Juče sam bila u Fondu i razgovarala sa njom. Čeka se najviše 15-20 dana, a što se mene tiče, znam da je firma predala knjigovođi 5. septembra i ja im verujući zovem Fond i svađam se tamo sa ljudima bezveze. Juče sam otišla prvo do Fonda i tamo mi rekoše da za avgust još uvek nije stiglo iz ispostave Vračar, ja u Vračar, žena lepo otvori moj fajl i kaže 17. su doneli zahtev bez doznaka i uputa komisiji, tražila sam dopunu i doneli su je sutradan. 19. predato u finansijsku službu znači očekujte pare u oktobru. Opet pozovem moju knjigovođu i ona me naduva u smislu vaše doznake su predate na vreme, kao, šta je bilo. Elem, nakon nekog objašnjavanja, ona se izvini i kaže da u pravu ste to je stajalo kod koleginice na stolu..izvinite, neće više da se ponovi. Toliko sam besna da nemam reči. Dakle, firma je sve završila samo je ona trebala da prošeta patike da preda papire koje od tri papira koja treba da preda nije mogla da ponese nego je ponela samo jedan (????). Moj je savet da proverite od vrata do vrata i da utvrdite ko vas laže u celoj toj priči, jer drugačije je sve čista imaginacija.
|
|
|
|