Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osveživači prostora 6.3.2015 22:05:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Ne koristim ih,jesam pre ali vise ne.
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 6.3.2015 22:06:59
|
|
|
|
Bibilib
|
I ja sam ranije koristila a sada ne...uvek bi da kupim ali ima nesto prece od toga....
|
|
RE: Osveživači prostora 6.3.2015 22:12:06
|
|
|
|
isidora88
|
koristim samo za kupatilo
|
|
RE: Osveživači prostora 6.3.2015 22:30:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ukljucujem hga povremeno, stoji u hodniku...
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 9.3.2015 11:14:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Jedno vreme smo koristili onaj sto reaguje na pokret. Sad obicno oni sto idu u struju, ali se brzo istrose, ili klasican sprej. A dok sam gajila luster u sobi, visile su mi one jelkice sto idu u auto
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 2:06:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zadnje sam uzela neku prskalicu kojja je mesavina tog parfema i vode pa sama naprskam zavese i posteljinu kad zelm da osvezim stan.
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 8:06:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib I ja sam ranije koristila a sada ne...uvek bi da kupim ali ima nesto prece od toga.... Ista stvar uvek ovako
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 9:11:57
|
|
|
|
isidora88
|
Vec mesecima ne koristim, poceo je da me gusi miris. Ne znam koji miris je blag i ne gusi, pa da probam
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 9:13:31
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Koristim, trenutno neki pecene jabuke,cimet. Nije los.
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 9:13:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad u zismkim danima je dobra ideja ako imate one posudice sto se kace na radijatore, pa u tu vodu sipati par kapi etericnog ulja.
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 9:44:56
|
|
|
|
mali_mis
|
Casica soli i u njoj nakapano lavandino ulje
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 10:35:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja ponekad upalim tamjan, imam neki sa mirisom dobili smo od moje sestre, pa sa tim malo zadimim, inace pre sam kupovala svasta sada ne...
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 23.10.2016 10:52:53
|
|
|
|
isidora88
|
Ba cu probati da stavim posudice na radijator i da sipam soli u tu vodu. Cula sam da je to dobro, mislila sam da kupim onu himalajsku lampu,ali i ovo mozda posluzi
|
|
RE: Osveživači prostora 31.10.2016 20:44:38
|
|
|
|
Animsaj9
|
Imam neki Air Wick sa jabukom i cimetom , bas je zimski
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 31.10.2016 20:52:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja imam lavandu.
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 21.6.2017 15:18:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sad imam neku prskalicu , ali ne prskam svaki dan. Povremeno i kad cekam goste pogotovo
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 2.9.2017 23:21:13
|
|
|
|
dddaca
|
Koristila sam ih povremeno ranije, a sad bas retko. Kad ocekujem goste uglavnom
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 7:15:10
|
|
|
|
krin 40
|
U toaleru imam Glade cimet-jabuka,u dnevnom uljani električni air vick..Menjam mirise.Vilim,jabuku,cimet,vanilu
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 7:26:29
|
|
|
|
Duškić
|
Stavljam u sobu deciju obavezno posudu sa vodom zimi, uglavnom neku kap lavande. A Glade onaj rasprsprsivac u kupatilu, miris u zavisnosti ko kupi. Mm neku vanilu, ja volim vockaste i cvetne.
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 7:29:48
|
|
|
|
krin 40
|
Duškić tvoj muž i ja imamo isti ukus a ti i mm .On mi stalno u auto ubaci neke voćkaste kada ih vozi na pranje
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 11:34:13
|
|
|
|
dddaca
|
Na kupatilo sam zaboravila, to mi se nekako podrazumeva. Uglavnon kupujem i ja jabuku i cimet, a ranije i sandalovinu, mada je sad teze nalazim. MM kupi sta stigne
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 11:43:01
|
|
|
|
krin 40
|
Obzirom da sam poslom vezana za maloorodaju konstantno dobijam mnogo promotivnih poklona.Od menagera iz Alca-trgivine dobijam air vick.Nekad mi pokloni inešto što nisam vidjala u prodaji.Ima neka dekorativna bočica sa uljem a u njoj stoje drveni štapići koji šire miris.Super je
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 11:44:38
|
|
|
|
dddaca
|
Vidjala sam te bocice sa stapicima po netu i bas sam se pitala kakve li su. To bih mogla da probam
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 11:46:01
|
|
|
|
krin 40
|
Traju do besvesti
|
|
RE: Osveživači prostora 3.9.2017 14:53:24
|
|
|
|
dddaca
|
Super, jos jedan razlog vise za kupovinu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?