Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osveživači prostora 2.12.2017 10:26:45
|
|
|
|
mali_mis
|
U poslednje vreme, mirisljavi stapici.
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 2.12.2017 11:16:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Koristim svege hand made brenda. Bas sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 6.8.2018 8:50:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trenutno miris lavande i mora prska iz onih prskalica Jedna u vc-u, druga u dnevnoj.
|
|
RE: Osveživači prostora 6.8.2018 11:53:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Lavanda je divna. Ali ja ne trpim te osvezivace, osim u kupatilu, nigde vise. Guse me bas...
|
|
RE: Osveživači prostora 7.8.2018 12:14:12
|
|
|
|
mama ivane
|
Koristim AIR VICK od vanile ali u zadnje vreme nezadrzava se miris u prostorijama , kakvi su mirisljavi stapici jesu li bolji od prskalica?
|
|
|
|
RE: Osveživači prostora 7.8.2018 12:20:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja mirisne stapice samo ponekad upalim uvece Ali mislim da su tek oni trenutnog mirisa.
|
|
RE: Micro spray 15.11.2019 16:36:53
|
|
|
|
mama ivane
|
Air Wik koristila jedno vreme od vanile pa sam presla na mirisljace svece imaju bolji miris i kuca uvek lepo mirise
|
|
|
|
RE: Micro spray 7.6.2020 14:33:27
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Da li koristite neki osvesivac kupatila? Da stvarno mirise. Probala sam Air Vick prskalicu, one mirisljave stapice, razne neke nazovi mirise koji se otvre pa tako stoje. Ali od svega toga samo se Air Vick oseca, sve ostalo nista. Ali je i najskuplji, pa mi se ne daju pare za to stalno.
|
|
RE: Micro spray 2.10.2020 7:38:33
|
|
|
|
mikica88
|
Sanjalice i jeste najbolji. Meni se dopada bas.
|
|
|
|
RE: Micro spray 2.10.2020 7:42:33
|
|
|
|
jess021
|
Ne, nista od toga ne koristim. Iako mi je bio simpatičan onaj Micro spray
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?