bebilule -> RE: Beba ne priča (23.1.2017 14:09:35)
|
Djeste žene i u ovoj temi? [sm=smiley36.gif] i ja da se priključim klubu malo zabrinutih mama. Ni M ne priča, onomatopeja ništa. Kao i Ada, nisam sigurna koliko njegovo brbljanje mamamama ima smisla... Naloge izvšava, dodaje mi stvari, donese igračku po koju ga pošaljem, patofnice, čarapice... Uglavnom razumije dosta toga. Ujutru, kada ga raspremim u vrtiću kažem Hajde pozvoni Jeleni (vaspičaci), a on odmah spremi prst i pozvoni na pravo zvonce. Tv nešto i ne gleda, isto odsluša po koju pjesmicu ili te Maksimove avanture. Bilo je tu svega, pa i mog dovijanja. Dok je imao varičele nisam ga mogla namazati bez telefona i crtaća, šta ću. Kada neće baš da jede, a npr. prehlađen je pa se borimo za svaki zalogaj, znala sam i pustiti nešto na telefonu. Ali uglavnom, ako tokom jela treba da ga animiram, onda to radim nekim igračkama, suđem...bilo čim što mi je pri ruci. Uglavnom, tv se ne gleda mnogo, niti ga interesuje. Po neka pjesmica i ugasim. Sve u svemu igra se ili sam (jako kratko) ili sa mnom. A prati me u stopu, tako da ga uključujem u dosta stvari koje radim. Ako sam u kuhinji i njemu dam neko suđe, širim veš, on dodaje, pospremam ormar, on razbacuje [sm=smiley36.gif]... Nadam se da će uskoro početi brbljati, inače će me uhvatiti prava panika.
|
|
|
|