signorina -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (5.11.2014 13:54:45)
|
Da se javim i ja,pregled kod ginekolog prosao kao i svaki drugi.Slatko smo se ispricali8ko mi je kriv kad sam odabrala doktora"cico mico ,duso",inace tatinog kolegu).do sad mi je to prijalo,jer su kontrole svaki mesec bile rutinske ,cisto da imam mirnu savest.Pregled je uredan,ultrazvuk takodje,sto se tice trudnoce unapred me je upozorio da je rano da se utvrdi putem uz.Ovo krvarenje mu "lici "na menstruaciju,uz komentar da nije kraj sveta ako mi ponekad porani.Elem,smiri to mene malo,jer je ujutro krenulo obilnije krvarenje,ali periodicno.Danas opet nista,ni traga sem pomalo braon sukrvica.I dalje svi simptomi prisutni,a trebalo bi da popuste ako je menstruacija u toku.Sto on kaze moguce da psiha radi svoje.No,mene i dalje muci niyak progesteron,pa sam razvila 2 teorije: 1.menstracija(nikad vidjena ovakva kod mene do sad) i psiholoska trudnoca 2. 2.11 implementacija,kako je nizak progesteron pojavilo se krvarenje. tako da sam odlucila da se igram doktora ,test cu uraditi par dana nakon ocekivanog termina menstruacije,do tad sam uz dogovor sa kumom koji je biolog uzela da pijem utrogestan preventivno ,pa sta bude bice. Za sad mogu da kazem da sam luda zena[sm=zz_stomp.gif]
|
|
|
|