Tanjica81 -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (14.11.2014 15:04:23)
|
Cao crtice... Bila sam danas u apoteci, imaju stari toplomer, ali je preko 400din.(to mi je skupo).Kod kineza sigurno necu kupiti...bolje nek pisti...valjda ce se spavalice navici, pa ih necu probuditi. [sm=smiley1.gif] Lila navijam jako. Mora nesto znaciti [sm=smiley36.gif] Soso ne znam tacno kako ti je...(ja sam imala 1 namerni pobacaj, zbog neceg strasnog)...ima i sad kad pocnem da placem, nekakko ne mogu da predjem preko toga...ali jedva sam cekala da prodje 3 meseca, pa smo odmah krenuli u akciju. Iako nisam bila mirna dok se nije rodila i druga cerkica, svom snagom sam se trudila da budem pozitivna...Nadam se da ce ti ostati T visoka...Neka boli...samo budi pozitivna. Saljem ti puno [sm=smiley31.gif] Nato pa stvarno vec da poludis...bas mi je zao...ali bori se svom snagom. Probaj i ti caj od zalfije ili hajducke...[sm=smiley31.gif] Glava mi puca na sve strane...grudi malo...jos nista od [sm=hudicek1.gif], ali doci ce ona....ako ne pre, onda kad uradim test u nedelju.[sm=smiley13.gif] madre, ne tako dugo, nekim 4-5 meseci. Kad treba da NEdobijes? Pozdrav crtice, moram po devojcice u vrtic. Sutra nastavna subota, pa gosti u nedelju...mozda necu stici da se javim...ali potrudicu se. :)
|
|
|
|