RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Tanjica81 -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 19:05:14)

pipi [sm=bravo.gif]

do nedelje cu da [sm=zz_timebomb.gif], a bas sam se dobro drzala do juce.[sm=zmeden.gif]

Je l ta T mora ujutro da se meri...Ja ne mogu jos u krevetu, posto imamo digitalni, pisteci,a svi spavamo u istoj sobi...Sta mislite mogu ja to ujutro u kupatilu? Ako ni sad ne bude [sm=duda.gif], pocinjem da merim...

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 19:08:44)

Nije to bazalna t da moras odmah u krevetu. Ja je izmerim kad se setim u toku dana. Bazalna je pouzdanija ali to moras da pratis ceo ciklus. Meni se nakon O krece oko 37.4 ako ne dodje do trudnoce ona dva dana pred vesticu krene da pada ako dodje do trudnoce ona ostaje konstantna.

Tanjica81 -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 19:16:09)

Na bazalnu sam mislila, ako sad nisam trudna, da krenem i to da gledam...pa da bas ne moram lezeci u krevetu, nego kad ustanem.

Sanjalice [sm=smiley31.gif]

nata11 -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 19:27:05)

Ja mislim da ipak moras cim otvoris oci inace nije to to.
Soso jel to odbrojavas dane?[sm=bravo.gif]
Kod mene nista novo nova tura nova avantura i daje borba sa bestijama sutra idem po terapiju a ako uspem u medjuvremenu da zakazes u KC otici cu na prvi pregled jer je teze upasti na sterilitet neko otici na sastanak sa Bred Pitom [sm=smiley13.gif]

Klarisa -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 19:32:58)

Drage moje, drzim vam svima palceve. Vidim da je situacija slicna kao juce. Kod mene isto tako. Stomak me jako boli, temperatura ista kao juce 36.8'C, puno bledo zuckastog sekreta. Danas sam bas bila malaksala i vrtelo mi se u glavi. Sreca da nisam imala puno posla u kancelariji... Priblizava se dan D (16.nov.). Cekam, nadam se, odbrojavam...

Tanjica81 -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 19:50:05)

Nato mislila sam...Nista, onda cu da nabavim onaj zivin... [sm=smiley1.gif]

E kad se setim cega sam se ja bojala kao klinka...a sad ne mogu da ubodem ni plodne dane... [sm=zmeden.gif]

I sta se desava, prethodne 3 trudnoce su maltene iz 1 mozda 2 pokusaja vec uspele...a sad?! Da poludis.

Sorry, izjadah se ja...garant me drma pms.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] vas sve

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 19:58:33)

Tanjice ako ces da pratis bazalnu moras da meris ispod jezika cim se probudis u lezecem polozaju. Inace nije merodovna. Manje zahtevne su ti lh trakice ako ces da pratis O.
Klarisa jos tri dana. Navijam [sm=bravo.gif]
Nato sta bi sa tvojim brisevima? Ja imam jos sedam dana, a imam sve moguce i nemoguce simptome [sm=smiley36.gif]

amelia -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 20:16:04)

VECE crtice sta se radi? sta imamo novo?[sm=smiley1.gif] kod mene situacija slicna kao juce T 36.9 grudi bolne stomak me sevne svremena na vreme..juce sam malo povratila dok sam prala zube ali to nista ne znaci cesto mi se to desava...
klarisa draga navijam da 16-og pljuste [sm=rozacrtici.gif] pa da 17-og povuces i mene[sm=bravo.gif]
tanjice najbolje je meri pre nego ustanes iz kreveta ja je tako merim.ovako u toku dana kao sto rekose nije merodavna.
soso kako si danas jel ima nekih novosti?
nato nadam se draga da ces sto pre da se resis bestija.ja sam imala E.coli umrla sam dok sam je se resila [sm=smiley1.gif]
ivo navijam jako da 20-og bude veliki dan red je da begamo odavde vise.
madre gde si,javi se ? jel ima nesto novo ? daj dosta ste muckali prosla je o izvestavaj naa ovde nemammo strpljena[sm=smiley36.gif]
ostale crtke sve vas jako jako [sm=smiley31.gif]

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 20:20:12)

Amelia [sm=smiley31.gif]
Jel imas osecaj maetala u ustima kad peres zube?
Kod mene sve po starom isiti simptomi t se odrzava na 37.4 [sm=smiley1.gif]

Didy -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 20:43:46)

Ja samo da vas pozdravim i da vam saopštim da imam sve od simptoma - povraćanje, grčeve u stomaku, mučninu, malaksalost, samo mi se spava, ali pri tom imam i dijareju i stomačni virus. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pokupila od dece. Noćas sam se s dušom rastajala, jutros mi je bilo malo bolje, ali sam ceo dan prespavala i sad bih mogla opet, uopšte nemam snage.
Za prave simptome ćemo sačekati kad ovi grozni virusni prođu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 22:17:37)

Jao Didy [sm=smiley13.gif] Brzo nam ozdravite. Ljubi drugare.

madre -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:12:44)

tu sam, amelia, tu sam svaki dan[sm=smiley1.gif] sta se kod mene desava, ne znam, a ja sam jos odavno prestala da obracam paznju na "simptome" i da o njima pisem... navijam za tebe jako da ovaj mesec bude dobitni, stvarno si mi se duuugo ovde zadrzala!
drugari, nisam navikla da ova tema bude puna cekalica[sm=bravo.gif] mora biti dosta[sm=rozacrtici.gif]
soso, to je bas visoka temp[sm=smiley2.gif]
tanjice, koliko vec dugo pravite trecu bebu?
didy, jesi li sigurna da je stomacni, da to nije onaj trudnicki virus u pitanju?[sm=smiley36.gif] mnogo puta se na ovoj temi desila prica o virusima a ono bile[sm=rozacrtici.gif]...

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:18:00)

Madre kako je na planini?
Mogu ti reci da ti zavidim. [sm=zz_smoke.png]
Kad smo kod virusa Serpica je poznata po tome [sm=zz_stick_out_p.png]

madre -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:24:32)

da ti iskreno kazem, bas uzivamo[sm=smiley1.gif] danas je malo tmurnije vreme, ali nam nije pokvarilo raspolozenje.
da, da, ja bih volela jako da me opali taj serpicin virus[sm=jezicek.gif] nego, gladna sam naopako, ali to za mene nije cudno, kako prodje O tako bih stalno nesto zdrala[sm=smiley30.gif]

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:29:59)

Ne spominji glad i jelo. Pola sata vec razmisljam da li da jedem ili da odustanem. Sinoc sam ko prasica jela u dva. Pijem sokce i sve se nadam da ce da me mine zelja [sm=smiley36.gif] Serpica ti je opasan igrac. Cekam je samo da se pojavi da nas malo zaprasi. [sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:33:45)

ja, ne da necu odustati nego cu da omlatim slaninu i jos nesto najmasnije sto nadjem u frizideru[sm=smiley36.gif]
jedi, soso, jedi, moras da mislis na bebu, ne smes da gladujes[sm=jezicek.gif]

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:36:15)

Jes da jede Sosa pa da bude ko u onom vicu moja Sosa ima plave oci. Pa? Ostalo je d**e [sm=smiley36.gif]
Sreca pa nemam plave oci [sm=jezicek.gif]

srculence25 -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:46:03)

Amelija ,soso jako ste mi sumnjive [sm=smiley36.gif]
Evo ja cu da vas prasim a vi saljite zaperke [sm=smiley1.gif]

Sosa Mena -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (13.11.2014 23:54:49)

Srculence oduvek sam bila sumnjiva [sm=smiley36.gif] [sm=smiley27.gif]

Klarisa -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (14.11.2014 7:41:31)

Zdravo, devojke! Temperatura mi je pala, bole me grudi, stomak sada malo manje... Sve u svemu, ocekujem [sm=hudicek1.gif] za 2 dana. Ja inace nemam toliko bolan PMS i nikad toliko ranije, pa sam se zbog toga bila ponadala. Sada me vec hvata tuga.
Soso, Amelija, Pipi: drzite se, navijam za vas. Sve citam i pratim :)

Maraj -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (14.11.2014 8:42:35)

Pozdrav cekalice drage [sm=kava.gif]
Vidim ovde sve sa povisenom temperaturom. Smese nam se [sm=rozacrtici.gif]
nato draga ne znam sta imas od tih bestija. Ja sam 9 meseci lecila enterokoku antibioticima nikako nisam mogla da je se resim. Jednostavno sam se trovala antibioticima. Onda sam kupila cistiklin to je americka brusnica. Pije se pred spavanje po jedna kapdula. Popila sam nekih 5-6 kutija i stavljala multi gyn gel to je vaginalni gel koji sadrzi laktobacile. I bestija vise nema[sm=bravo.gif] Probaj meni je samo ovo pomoglo pa i sad s vremena na vreme stavim malo gela il popijem kutiju brusnice

hanka -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (14.11.2014 8:48:29)

Cekalice [sm=smiley31.gif] navijam za puno [sm=modricrtici.gif] [sm=rozacrtici.gif] i vucem u trudnicke teme [sm=bravo.gif]

llila -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (14.11.2014 8:49:38)

Pozdrav crtice !ja sam sanjala da me nazvao[sm=jezicek.gif] moj ginekolog i ponudio mi posao sad ako to nije znak onda stvarno

pipi_coco -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (14.11.2014 8:59:24)

Cretice drage dobro vam jutro

Ja sam jutros nešto malaksala sva, umorna do bola, nemam volje ni zrna, a posla preko glave [sm=smiley29.gif]

Samo vuci Hankic vidis da je guzva ovde iz jednog poteza možeš vrlo lako nas dest da povuces [sm=smiley36.gif]

Lila [sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Cekamo dve crtice 11/14 [chat] (14.11.2014 9:06:47)

[sm=kava.gif]
Ja imam tri razlicite bakterije u tri laboratorije, nista mi nije jasno. Za ovu poseldnju i neznam kako se zove, papir mi je kuci. Idem po novu terapiju i dr mi kaze da ce mi raditi terapiju po rezultatu iz drzavnog laba. Ni meni vise nista nije jasno. A ovo je vec 6-7 mesec, resila sam se eserihije ali sad su me pored enterokoke i druge napale.

Neznam jel mozes da nabavis toplomer sa zivom ja sma ga trazila ali mi rekose u apoteci kao zabranjeni su za proizvodnju kao odsada su svi digitalni, e sada da li ima veze sa istinom ..[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>