|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
27.11.2014 21:18:33   
Maslacak15
zele da iskljuce gresku laba. Osim toga nije lose da se ultrazvuk i double test rade istovremeno, tj eventualno dan za danom. I to je razlog za ponavljanje.
VTO trudnica je ko i vska druga trudnica. Nije to posebna indikacija za carski rez....Cesto se radi ali nije indikacija.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2001
27.11.2014 21:19:16   
soni
Inzenjer cega?? Ti mozes da nadjes u struci, ali moras da spremis sve papire i dok si tu vec mozes da posaljes u Norvesku na priznavanje diplome...Ja zivim u Norveskoj, Kristiansand

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 2002
27.11.2014 21:20:51   
serpica
Evo ovako ujutru radim obican uz i odmah idem u lab da dam krv,ne placam nista u klinickom centru jer idem preko uputa,a verovatno hoce da uporedi uz od proslog puta i sad a na euz idem svakako kakvi god bili rezultati ali tek za dve nedelje tako mi je rekla,mislim da ce posle tog euz da vidi da li da idem na AC ili ne.
ma ne znam vise ni ja zbinjena sam,uplasena,idem da cujem i njeno misljenje obzirom da je strucnjak za patologiju trudnoce pa se nadam da na kraju sve bude ok.
Maslacak verujem da ce rezultati biti skoro pa isti ali nema veze nista me ne kosta da dam jos jednom,i znam da ce biti onako kako si rekla zaom mi je samo sto ne mogu da te izljubim i cas_tim na srpski nacin.

< Poruku je uredio serpica -- 27.11.2014 21:22:50 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 2003
27.11.2014 21:22:35   
Maslacak15
ekspertski ultrazvuk je bolje raditi sa 12+ ili sa 13+ zakljucno sa 13+6. Sa 11 nedelja je malo rano zbog svih markera koje gledaju. Bice sve u redu serpi, nemoj nista da se sekiras.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2004
27.11.2014 21:23:25   
bubulence
hihih sanjalice kao sto smo neko vece i pisale, kao penzionerke, samo kukamo ali ne mozemo sklakati od srece kada se ne osecamo dobro...
ishler eto imaces sa kim da kafenises u Norveskoj user posted image , soni je vec tamo ...
serpi uradi kako ti je ta dr rekla, nece da skodi...

Direktna veza do poruke: 2005
27.11.2014 21:24:02   
serpica

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

ekspertski ultrazvuk je bolje raditi sa 12+ ili sa 13+ zakljucno sa 13+6. Sa 11 nedelja je malo rano zbog svih markera koje gledaju. Bice sve u redu serpi, nemoj nista da se sekiras.

Maslacak ja cu onda za dve nedelje da budem tacno 14 nedelja?user posted image A meni dr rekla moze do 16. sta sad?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2006
27.11.2014 21:25:29   
soni
ja idem u 19. da radim ekspertni..

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2007
27.11.2014 21:26:16   
Maslacak15
kako ces da budes 14 kad si danas 11+5. Lepo kaze tiker. Onda ces biti 13+5 :)

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2008
27.11.2014 21:26:29   
ishler
U procesu smo,on je autorizovao inzenjer sumarstva,.Ne znamo za njega da li ima posla,za mene znam.Super,blago tebi,sta si ti po struci,jel radis,jesi li dugo gore.?Koja slucajnost da naletim na nekog,mada ne verujem u slucajnosti.....sve je sa nekim razlogom u zivotu

< Poruku je uredio ishler -- 27.11.2014 21:28:46 >

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2009
27.11.2014 21:29:35   
serpica

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

kako ces da budes 14 kad si danas 11+5. Lepo kaze tiker. Onda ces biti 13+5 :)

Da ako me primi 8 ili 9 ako me pomeri za koji dan prelazim 13+6
a zasto ne valja posle toga da se radi?

Direktna veza do poruke: 2010
27.11.2014 21:29:57   
choopa choops
serpi nije problem za taj jedan dan...E pa Ok onda odradi ovo da si mirna. Iskreno, meni e tamo kad sam vidjela rezultate poslije kad si rekla da ti je nešto povišeno, prvo palo na pamet da je možda greška ili u kucanju papira ili u samom vađenju. Nadam se da će ovaj put biti bolje, tako da mirno dočekaš EUZ.

soni ,to što ćeš ti da radiš, to je EUZ u drugom tromesečju. Ovo kod šerpice je za prvo user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2011
27.11.2014 21:30:10   
soni
Inzenjer poljoprivrede, radim kao cistacica...Ja sam prezadovoljna...U struci ne mogu da nadjem tj mozda bih i mogla ali bi morali da se selimo , a muz mi ima ok posao ovde, kupili smo stan, tako da cu videti sta ce biti u buducnost...ja sam se sa jezikom ulenjila, od kad sam dete dobila i radnim ne stizem da ucim, evo sad i drugo na putu...Znam a solidno ne treba mi prevodilac i slicno, ali videces kad dojete, brdo razlicitih dijalekata i tesko je razumei...Birajte vece gradove, zbog posla...Jel imate nesto u planu??
nasu diplomu su mi priznali skroz odmah...To nije bio problem...

< Poruku je uredio soni -- 27.11.2014 21:31:13 >

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 2012
27.11.2014 21:33:31   
ishler
Da li te ne mrzi da kucas pp, da ne odemo u off,smoricemo ih sa temom.Branki ce nas zgromiti : )

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2013
27.11.2014 21:34:38   
Maslacak15
ma nije da ne valja ali debljina nuhalnog nije vise pouzdana. Treba da se meri idealno izmedju 12+1 i 13+6. Ali postoje drugi takozvani softmarkeri koji su isto relevantni. 16. nedelja je najkasnija za prvi ekspertski ultrazvuk. Kao sto je objasnjeno mojoj kumi koja je otisla na ekspertski tek u 19 oj nedelji: Ja sad mogu da iskljucim hromozomske probleme 80 % posto se neke stvari vide i na vecoj bebi kasnije u trudnoci. Da si radila prvi ekspertski mogao bi da ih iskljucim 99%.
Jako je vazno ko gleda, to uvek podvalcim ali ako se osoba razume onda je ultrazvuk vrlo vrlo pouzdana metoda za detekciju anomalija ploda.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2014
27.11.2014 21:35:41   
soni

IZVORNA PORUKA: ishler

Da li te ne mrzi da kucas pp, da ne odemo u off,smoricemo ih sa temom.Branki ce nas zgromiti : )

to sam htela d ati predlozim user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 2015
27.11.2014 21:37:32   
serpica
Maslacak ona je stvarno strucnjak u svom poslu tako da verujem da zna sta prica,izvini na ovom smaranju molim te,udavih i tebe i devojke i daj boze da se na kraju smejemo ovim mojim postovima. Ako sutr dam krv rezultati ce biti verovatno u ponedeljak jer subotom ne verujem da izdaju...ali svejedno bas me zanima sta ce da pise na njima.

Direktna veza do poruke: 2016
27.11.2014 21:40:17   
soni
ne davis, uplasena si...a smejacemo im se , znam user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2017
27.11.2014 21:44:46   
branki*
pa,sve su ovo trudnicki razgovori,trudnicki mozak ima puno temauser posted image
ishler,drzim palceve da uspete i da odete posto vam je to zeljauser posted image
serpi,drzim palceve i tebi!
ja cu jos malo,pa na spavanje...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2018
27.11.2014 21:45:17   
Valerie

IZVORNA PORUKA: soni

imate i temu trbuhom za kruhom, ako imate zanimljive price za nas sto se nadamo da cemo otici odavde user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2019
27.11.2014 21:45:32   
choopa choops
serpice ma sta ti je, mene ne daviš, piši slobodno...pa zašto ne bi pitala ako te nešto muči. user posted image

Inače, nisam vam rekla kako me muž "zeznuo" danas. ja mu rekla da mi kupi integalni hleb, pošto ne smijem bijeli, a be z hleba ne mogu da pojedem ništa. I on mi donese neko božanstvo od integralnog, to samo traži da se jede user posted image Ljudi moji nikad više neću kupit bijeli hleb. Ali mi je sad problem što sam kao htjela da izbjegnem bilo koji, ali ovo je toliko dobro da bi pojela dva kila dok trepnem user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2020
27.11.2014 21:45:55   
soni
hvala valerije....

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2021
27.11.2014 21:48:06   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Valerie

IZVORNA PORUKA: soni

imate i temu trbuhom za kruhom, ako imate zanimljive price za nas sto se nadamo da cemo otici odavde user posted image

Daaaaaa, a neko je još i pitao tamo za to. Tako da bolje da ne pišete preko pp-a ima još cura koje to interesuje.user posted image

Direktna veza do poruke: 2022
27.11.2014 21:55:58   
jovicaa
serpi i ja sam radila ekspertni sa 14 punih nedelja, nikakav problem.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2023
27.11.2014 22:18:55   
plačljiva
Drage moje evo i mene konačno da se javim user posted image ,u fazi sam selidbe,kupili smo stan...Inače hvala Bogu te sam ok,pakujem se,spremam koliko toliko stan koliko mogu...Inače svake nedelje idem kod dr i CTG je bez kontrakcija...Brine me malo pupčana vrpca što je oko vrata,ali valjda će sve biti ok...Molim se Bogu i mazim stomačić...user posted image
Idem 9 ili 10 decembra u bolnicu,a termin mi je 19.12...Biće CR pre termina...Ljubim vas sve drage moje RR

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2024
27.11.2014 22:23:43   
lelaigor
Plačljiva user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here