|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat]
27.11.2014 16:32:15   
serpica

IZVORNA PORUKA: anita

Serpi dobro sam. Brojim dane do utorka kada idem na kontrolu user posted image . Za vikend mi dolazi sestra sa decacima pa se i tome radujem.
Da popijem kafu pa idem sa mm do grada. Ljubim vas sve pa se kuckamo kasnije.

user posted image pitaj za pol obavezno da vidim jesmo li Klara i ja bile u pravu user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1976
27.11.2014 16:32:54   
lelaigor
Auuu, Sanjalice, pa brzo će to. user posted image
Anita uživaj user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1977
27.11.2014 17:17:37   
choopa choops
sanjalice bemu miša pa šta ćeš jest??? Bitno da su bebice dobro, izdržaćeš nekako. A i dobro je što su primile injekciju, sad si mirnaa user posted image

Trco taj tvoj kao da je Crnogorac user posted image leži čovjek poprijeko, neće njemu niko da kaže da mora da dubi na glavi :))))) Super za pregled i za OK nalaze!

Ja ispratila moje u igraonicu, a danas sam se komirala popodne 2 sata, samo sam zaspala, srećom pa ih je MM odveo kod babe. Pijem kakao i dosađujem se...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1978
27.11.2014 19:27:54   
ishler
Kako ste trudnicice drage,Branki,Bubulence leti vreme.....Ja nikako da se javim od porodjaja me ove dve smizle unazadise.....Vidim da je ovde veselo puno novih i starih.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1979
27.11.2014 19:53:21   
bubulence
heeej ishler, kako ste? kako se snalazite?
choopa blago tebi za spavanje. meni ceo dan dusa spava, E je vec u krevetu, mm istusiran i spreman, sada nesto cita, verovatno ce se komirati za sat vremena, a i ja cu biti uskoro...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1980
27.11.2014 20:00:33   
branki*
ishler,draga,nema te 100 godinauser posted image kako se snalazis sa njih dve,uspevas li?javljaj se kad mozes..
sanjalice,bas dosta ranije rade carski,tako mora?
bubi,ja bih se strpala u krevet i ne bih se vadila dva dana iz njega...dok smo otisli,dosli,jeli,raspremili se,prodje celo popodne...covece,guzva u saobracaju,ne znas da li je gore da ides svojim autom ili prevozom...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1981
27.11.2014 20:01:20   
Maslacak15
Znam Mod da svega ima, narocito u filmovimauser posted image Ipak mislim da je mala sansa da se desi takav scenario. Sacekace Dacina devojcica termin. A i ako se kojim cudom desi onda to samo znaci da bi se porodila lako prirodno sto i nije neka drama. Znam da ona zeli carski, ali je razlog sto ne zeli da rizikuje moguce komplikacije. Ako beba isposluje da izadje sama u roku od sat vremena pre nego sto se neko smisli da uradi carski boze moj. Ima i gorih stvari. I meni da je neko potpisao da cu da se porodim za sat vremena isla bi na prirodniuser posted image . Ali nece se to desiti, sigurna sam. Samo mirno Dacika, nema panike u poslednjim metrima.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1982
27.11.2014 20:06:17   
bubulence
e kada smo kod brzih porodjaja i m@rty se oba puta porodila za manje od dva sata, cini mi se...
branki a jeste li ti i B sami ili je i tm sa vama?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1983
27.11.2014 20:08:54   
glukica
Maslacak samo da te user posted image vidim da si tu.. uskoro cu da te davim na pp malo pred porodjaj da me savetujes..kako ovde kod nas u nemackoj,sta kako..da me posavetujes user posted image za sad sve super,napredujemo beba i ja sve je super.. puno pozdrava i poljubaca

Direktna veza do poruke: 1984
27.11.2014 20:12:46   
branki*
bubi i mm je sa nama,vraca se u nedelju,pa smo od ponedeljka sami,tj kod mog brata.

branki

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1985
27.11.2014 20:25:29   
Maslacak15
tu sam glukiceuser posted image Samo opusteno i nemaj da pbrines. Sve cu da te uputim. U Nemackoj je sve lako i jednostavno, stvarno sam bas zadovoljna kako tretiraju porodilje. I sve moze, i ti sve odlucujes. Njihovo je da ti budu na usluziuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1986
27.11.2014 20:26:59   
soni
bas super kod vas maslacak

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 1987
27.11.2014 20:27:06   
Trcosava
AHhahahaha Čupo nemoj molim te hahaha more kad mu podviknem, neće na glavi da dubi, ima na trepavicama da dubi!!!!

Inače ova dr kao nešto pominjala vežbe za okretanje, a njima će ja mislim mm najviše da se obraduje user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 1988
27.11.2014 20:29:44   
soni
kakve vezbe za okretanje??

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1989
27.11.2014 20:30:30   
serpica
Evo da vam kazem najnovije vesti,cula sam se telefonom sa dr kod koje sam trebala da idem na EUZ za dve nedelje,kaze da ponovim dabl sutra i da kad idem odnesem oba rezultata,ali da opet uradim u istoj lab cisto da proverimo,a da kod nje idem 8 ili 9.decembra na euz i da cemo onda da vidimo sta i kako. Eto..ne znam koliko je dobro da radim opet ali uradicu//

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1990
27.11.2014 20:33:59   
soni
ne znam da je neko tako ponavljao...a sto ne bi bilo dobro da ponovis?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1991
27.11.2014 20:35:04   
branki*
pa,da serpi,ionako se tu samo daje krv.ako sam shvatila dobro,da ponovis dable test iliuser posted image

branki

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1992
27.11.2014 20:36:52   
choopa choops
Trco ako, tako i treba neka i tata malo pripomogne user posted image

ja sam imala relativo brze porođaje, ali nema šanse da se ne stigne uradit CR. Što reče Malsačak to je u filmovima tako, ali ti daco ako osjetiš prve kontrakcije ideš odmah u porodilište. Onaj ko ne mora na CR, kad osjeti prve kontrakcije ili čeka kući, ili od panike ode u poroilište pa tamo čeka. I opet imaš vremena. Pa šta ti je, kod nas nije ni bilo porodilište u gradu, nego su žene išle po 45km da se porode i opet tamo čekale. E jedino ne znam da li to ima veze ako si VTO trudnica, u to se ne razumijem, ali u principu stižeš na CR i nemoj da te to brine user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1993
27.11.2014 20:40:00   
jovicaa
ne znam sto bi dva puta radila dabl?
sto se tice samog vadjenja krvi, nece ti nista biti.. ali zasto dva puta? meni smrducka na uzimanje parauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1994
27.11.2014 20:40:22   
choopa choops
šerpice koliko je prošlo od tog UZV-a? Koliko ja znam krv mora biti izvađena isti ili maksimum sa jednim danom razlike od UZV-a? Bar su meni tako rekli jer kad sam sa ćerkom radila, kod nas nije bila lab koja to radi, pa su slali nalaze u drugi grad, a ja nisam znala da treba odmah, pa mi je to rečeno? jedino ako nije mislila da ponoviš i UZV? Nemam pojma, možda lupetam...ajde pitaj tamo na temi za svaki slučaj...

Direktna veza do poruke: 1995
27.11.2014 20:44:32   
ishler
Nista me ne pitajte,starija nije ljubomorna ali bi stalno da cacka beku,pa je non stop budi,beka 2,5meseca krenuli zubi da je muce,luda kuca:spremite veliko strpljenje.....Inace ucim Norveski planiramo da odemo odavde ako uspemo,ovde nema zivota,tako da sa dvoje male dece i jos ucenje...ali dobro...Vidim da ste vi super,jos malo,brzo prodje....mislim na vas.Svim trudnicama saljem poljubac uzivajte

Direktna veza do poruke: 1996
27.11.2014 20:53:48   
jovicaa
dabl mora da se radi neposredno nakon uza-a zato sto se uzimaju parametri sa uz-a i oni se porede sa nivoom hormona, tako se dobija statistika. znaci mora uz pre dabla, najvise dan ranije.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1997
27.11.2014 21:08:20   
soni
Ishler sta ste po struci?? gde ucis jezik??

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1998
27.11.2014 21:13:34   
ishler
Soni ja medicinska sestra i fizioterapeut a muz inzenjer,imamo privatnog profesora, on je vec na b2 nivou lepo mu ide,a ja tek A1,ali trudim se.Jel se i ti spremas isto da ides?

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1999
27.11.2014 21:16:25   
Sanjalica1980
Serpi i meni su rekli da se vadi na dan euz a najkasnije sutra. Verovatno dr zna zasto to trazi.

Branki,dr ce gurati dokle god ja budem mogla i dok to ne bude ugrozavalo bebe i mene. Smatra da zbog svih komplikacija do sada i ove jetre. Koja pravi problen da necu uspeti da izguram duze. Dobila sam i lekove za te povisene zucne kiseline. Pojevio se i protein u urinu ali po njima jos nizak i pritisak porastao.

Ja bas ziva smorila sa mojim glupostima. Kao neka kilava baba user posted image

Sada cutim i guram. Sledeca objaba mora biti neka super user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here