lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (21.11.2014 13:19:12)
|
Bar dan, žene. Evo mene, opet nismo imali net. Baš smo neki baksuzi, ovaj put su zeznuli neke uplate, pomešali nas i još nekog Nerića i tako sam Bog zna šta je ko platio i šta je ko dužan, a oni umesto da nam jave da ima nekih grešaka, oni nas isključili. I tako... Eto, Trca i Sanjalica su vam sve napisale. Ništa još ne znam. Juče sam bila. Zakazali su mi prijem za 22.12., CR ako odobre mi rade valjda 23.12. Sve me žena redovno pripremila kao da idem na CR, s tim da je stalno ponavljala, "ali ništa nije sigurno do komisije", i onda je uzela nalaz moj od ortopeda i rekla "Bože, mi nikad nismo videli ovako nešto. Nisam ja sigurna da će oni to Vama odobriti." Ruku na srce, dr je na nalazu napisao samo kakvo je stanje i da ne može da mi radi rtg i da je indikovan CR. A ja ću njima sve da objasnim da je čovek lepo rekao da ne smemo da rizikujemo baš iz tog razloga što ne zna šta je. Ja samo znam da ja nema šanse da ću moći da raširim i podignem noge. Bila sam na kontroli kod moje dr, ne može nni vaginalni pregled da mi radi. Vaginalete ne mogu da stavljam, a imam pojačan sekret. Rekla mi ej dr da stavljam Kanesten kremu as aplikatorom, to je jedini način da nešto "uguram" u khm, khm. I to ej agonija kad stavljam, stavlja mi mm, legnem na leđa, on mi savije noge u kolenima, i tek tek malo raširim noge, da me baš ne boli jako i onda mi on to aplikuje. Inače, mm mi je rekao da se ne jedim oko tog njenog "nije sigurna da će mi odobriti", da će on da se postara da mi CR bude osiguran. Pa, eto nadam se da će uspeti. Nekad pomislim, a boli me uvo kako ću se poroditi samo da izađe beba i da bude dobro i da završim s tim, nek se mučim, šta sad. Ali onda mi bude krivo, ne bih da provedem prve Sofijine dane u bolnici ili na rehabilitaciji ili ne daj Bože nešto da se iskomplikuje pa da imam posledice. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|