lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (7.11.2014 9:27:25)
|
Jutro i od mene. Danas sam onako. Loše spavala opet, ukomirala sam se pa sam u jednom momentu podigla jednu nogu i raširila noge, vrisnula sam u snu od bola, a taj zvuk kao da se lome kosti...uf...povraća mi se od njega. Hvala žene [sm=smiley31.gif] Glukice, kaže mm da sad imam ono najvažnije, papir na kom piše da imam indikaciju za cr, pa da oni ne mogu protiv toga. Što se tiče te kilaže moja dr je relativno potrefila za Dariu, ali je recimo mojoj sestri omašila pošteno. Rekla joj je da je beba prešla 3kg, a on imao jedva 2,5kg na porođaju. [sm=zmeden.gif] Kato, ne znam za to...malo mi je strašno, mislim sigurno ima nekih slučajeva da bebe umru u snu, ali baš da zaborave da dišu, malo mi je to glupavo...imaju one dobar instinkt za preživlajvanje, mislim da je to nemoguće. Ne znam, ne mogu da tvrdim. Joj, još uvek se mučim oko tog poklona za Dariinu drugaricu, a što je najgore za sve moram da čekam mm da ide sa mnom, jer ne mogu sama da idem do prodavnice. Sad ću da skuvam sebi kapućino, nisam ga pila nekoliko dana, nešto su nas boleli stomaci svo troje, možda je protrčao neki stomačni virus. Krenula sam juče da se informišem o cr, i prvo na šta sam naišla je neki članak gde je neka dr iz BGDa toliko ocrnila carski da mi se slošilo, čak je spomenula da i ebolu možeš dobiti ako se nešto iskomplikuje...Bože....[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|