Mariya -> RE: Razgovori mama 11/14 [chat] (26.11.2014 16:54:51)
|
Ćao mame! Čitam vas svako veče a nikako da se upišem! Nije me bilo odavno, otkad je Lucija porasla, tako da većinu mama ne poznajem... Mi smo isto svi bolesni, muž i ja smo već bolje ali devojčice još šmrckaju i kašlju. Mm radi ceo dan, poslala Lu kod babe popodne, pa H i ja odmaramo. neverovatno, dete mi spava od 3 sata!! Vidim pisale ste o spavanju sa bebama/decom, ja sam protiv toga NOĆU, lu je spavala sa nama 2 ili 3 puta i to samo kad je bila bolesna. Uvek je volela da spava u krevecu, a sad u svom krevetu. kad je mm bolestan spava u dnevnoj, a ja molim Lu da dodje kod mene a ona dođe, leži malo i vraća se u svoj krevet[sm=smiley1.gif] A H uredno vraćam u krevetac posle podoja. A preko dana, obožavam da spavam sa njima, namestim se izmađu njih 2 i slušam kako dišu. Mene ništa na svetu ne može da umiri kao zvuk njihovog disanja[sm=smiley27.gif] Srna, ja posle prvog porođaja nisam dobila ciklus 11,5 meseci, nadam se da će i sad tako... Joj, ni ja ne volim nenajavljene goste, ili one koji ne mogu da shvate da deca i bebe imaju neki svoj ritam i navike pa komentarišu kako im neće biti nšta ako se ne okupaju/večeraju/legnu u vreme kad to rade[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|