RE: Novembarski sabiRRni centar :) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 9:06:13)

Dobro jutro zene.Pijem kafu i budim se uz Rr[sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 9:07:53)

Dobro jutro i od mene, moze [sm=kava.gif] ???

mali_mis -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 10:18:08)

Odoh da se sisam, i malo u setnju.

QueenJ -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 11:06:43)

[sm=smiley4.gif] Konačno sam oprala kosu. Zavila je u peškir. Rekoh, hajde da stavim i masku na lice, nisam dugo. I tako se ja pretvorih u štrumfa (plava maska). Ooo koliko mi se dete rasplakalo... Dok se nisam nasmejala i progovorila. Poklonila mi je čini mi se najslađi osmeh do sada. [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 12:15:50)

Eto me, vratili se i uspavljujem ovo malo cudovistance.
Uhvatila ga je zuta minuta nakon sto ga je frizerka osisala, i drao se, bacao, mislim da cu tu zgradu u narednih mesec dana da zaobilazim od sramote.

serpica -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 12:30:51)

Ja samo da vidim ima li je Klarita negde?[sm=smiley36.gif]
P.S. Klarita draga,prvo nisam nasla SportVision nigde u Nisu predjoh celu Kalcu ovako troma,znaci cekam te sa spremnom licitacijom znas vec za sta,ne odbijaj trudnicu,da ti na lepom licu ne izdjem cmicak [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 12:33:12)

Hello my women[sm=smiley1.gif]
Ko kuva kafu?

Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 12:39:37)

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja samo da vidim ima li je Klarita negde?[sm=smiley36.gif]
P.S. Klarita draga,prvo nisam nasla SportVision nigde u Nisu predjoh celu Kalcu ovako troma,znaci cekam te sa spremnom licitacijom znas vec za sta,ne odbijaj trudnicu,da ti na lepom licu ne izdjem cmicak [sm=smiley36.gif]

Kako mori nesi nasla sportvision[sm=zz_eek.png]
I cu ti tamo kude si troma[sm=hudicek1.gif] najubava si nam[sm=smiley1.gif]

U prizemlju Kalce, sa spoljasnje strane, mango je nekad bio tu[sm=zmeden.gif] kako god, imas sigurno u Forumu u prizemlju, pored Njujorkera ili women sikreta, tu pored, kad udjes sa leve strane drugi treci lokal bese[sm=zmeden.gif] jaooooooooo a sad sam se setila za koje ce ti...dobivas na RR deku od mene[sm=smiley2.gif] a ako da Bog da se vidimo ranije onda i ranije[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 12:45:23)

Klari draga [sm=smiley36.gif] kad sledeci put budem isla u centar grada bice verovatno zima i sneg te se vise ne majem [sm=smiley36.gif] inace ostadose ova moja deca bez majke [sm=smiley36.gif] ma samo ti nama dodji ostalo nije bitno,nego sam ja zaljubljenik u te stvari i mogla bih cini mi se svaki dan da ih menjam a u tvoj sam se zaljubila [sm=smiley1.gif] mnogooo ko kad sam imala 15 godina[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 12:47:35)

Ahahahahaha, cuti more, ce pomisle zene svasta...dobivas[sm=smiley36.gif] taman se i meni namestila akcija tamo gde sam se ja zaljubila, pa ce budemo zadovoljne obe[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:05:53)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ahahahahaha, cuti more, ce pomisle zene svasta...dobivas[sm=smiley36.gif] taman se i meni namestila akcija tamo gde sam se ja zaljubila, pa ce budemo zadovoljne obe[sm=smiley36.gif]

Zene verovatno misle na tvog muza ali ovaj put nije to [sm=smiley36.gif]
samo nam dodji a ja cu se oduzim vec nekako [sm=smiley31.gif]

Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:09:27)

Nista ne brini, cim se ja podnovim, ovaj ti prosledjujem da te sluzi u zdravlju i veselju i uvek da bude pun[sm=smiley2.gif] a, ce se oduzis tako sto ce si pijemo kafe i ogovaramo snajke jedan dan[sm=smiley31.gif] dok nam muzevi igrav sah u parkic[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:10:40)

Mora da je u pitanju neki modni detalj, nije mi poznato da se u sport vision prodaju muskarci [sm=jezicek.gif]
Odo da smuljam kafu.

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:12:42)

E od tu vašu rabotu ništa nema ako ja ne budem zaprška! samo da si znaete! [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:14:39)

Mod, reko li ti ja de sti uvek sas nas podrazumevas[sm=smiley36.gif]

Misu, modni detalj, jeste[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:15:46)

Nista ne brini, cim se ja podnovim, ovaj ti prosledjujem da te sluzi u zdravlju i veselju i uvek da bude pun[sm=smiley2.gif] a, ce se oduzis tako sto ce si pijemo kafe i ogovaramo snajke jedan dan[sm=smiley31.gif] dok nam muzevi igrav sah u parkic[sm=smiley36.gif]

Moze,dogovoreno,[sm=smiley36.gif]
Mod ovaj put nece moz zaprska da znas [sm=smiley36.gif]

Sosa Mena -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:16:25)

Sabirni centar, a ja se oduzela. Sto nisam musko samo daljinski da drzim. [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:18:33)

Oh mali misu! [sm=smiley1.gif] a ti ovako ko Queen stavi plavu masku da ne zaobilazis zgradu [sm=smiley36.gif]
Nece te prepoznaJU!
Mi bili u setnji , sunce ali u hladovini bas bude sveze !

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:37:04)

Da budete dobre da ne budete modre! [sm=jezicek.gif] Meni kupite čokoladu i ja ću da budem srećna [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:39:01)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Sabirni centar, a ja se oduzela. Sto nisam musko samo daljinski da drzim. [sm=smiley36.gif]

soso dođi da se sabiramo zajedno [sm=smiley36.gif] a mož i popu da mi pošalješ malo na druženje. Treba mi neko da mi prebaje od uroci[sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:43:20)

Mod , ja rekoh da oces da se ispovedis [sm=smiley36.gif]
bar dan [sm=smiley1.gif]
meni tu svekrva ponovo i dalje , muva se pa ja mogu da lelemu**m po netu koliko hocu [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:45:22)

A Sosa prijavila li se za deku? Ja ne znam kad ona planira da dodje[sm=zmeden.gif] nesmo se videle odvnacke[sm=smiley13.gif] Mod, dobivas cokoladu, tuj vrstu bajanje ne radim[sm=smiley36.gif]

Mora ve napustam, N se probudio, stize mi i devojka mog brata, ce da pravimo mafini i imam si svasta plus da rabotim[sm=smiley29.gif]

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:45:42)

[sm=smiley36.gif] Olga naravno da ću i da se ispovedim! [sm=smiley36.gif] Možda mi i krene na bolje!

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:47:08)

A Sosa prijavila li se za deku? Ja ne znam kad ona planira da dodje[sm=zmeden.gif] nesmo se videle odvnacke[sm=smiley13.gif] Mod, dobivas cokoladu, tuj vrstu bajanje ne radim[sm=smiley36.gif]

Mora ve napustam, N se probudio, stize mi i devojka mog brata, ce da pravimo mafini i imam si svasta plus da rabotim[sm=smiley29.gif]

Stvarno bre Soso što ne dođeš u Niš na dedu? Lele kao ga napisa! Ne mislim da se popneš na dedu, već da dovedeš dete da primi paketić [sm=smiley36.gif]
upetlja se načisto!

Sosa Mena -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (4.11.2014 13:47:34)

Mod saljem ti ga ali pazi. Od njegovo bajanje Serpica ostade trudna.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>