big mum -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (30.11.2014 19:42:26)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Gde ste zene na sve spremne[sm=smiley36.gif]? Ljubim vas sve...cekam neke goste, ne neke, nego rodjena baba ce dodje da vidi prvi put N, crkla da Bog da...ne bih je ni primila nego znam da ce ispasti haos u familiji, pa ajd' izdrzacu...no, juce bila vo Bulgaria u soping mmmmmmmm kupila sam sijaset sitnica u Jumbo za K rodjendan[sm=smiley1.gif] postavljacu slike kad otpratim "goste"[sm=hudicek1.gif] Ja bih ovo streljala,pa kako mogu gdje će im duša[sm=smiley13.gif] pa to je njihova krv.Kako mogu biti tako drveni.Kad vidim kakvih baki i djedova ima pa odhrane unuče.Dijete provede više vremena sa njima nego sa roditeljima.A ovi uhhh[sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif] Znači shoping je pao,jes šacovala neki tipovi tamo[sm=smiley16.gif] Nama bili neki gosti,uvjek se osjećam nelagodno kad oni dođu.To su naši drugovi momak i djevojka.Ali malo stariji oboje imaju brak iza sebe.Ona želi da se udake i djecu on ne.Svaki put kad se vidimo ona kao iz zeze nagovara Strahinju da on nju zove mama,igra se sa njim mazi ga.Zove ga kod sebe na spavanje.Radi sa djecom i poznaje metode kako da ih privoli. Imam osjećaj kao da priprema teren kako da ga ukrade[sm=smiley13.gif] Sa Sofijom ne,ona je već velika i zna dosta toga ali on je mali.Ne znam možda se varam ali imam tako neki ružan osjećaj[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|