Misha i Ljisha -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (27.11.2014 21:20:56)
|
[sm=smiley36.gif] dodjoh i ugledah sebe ijuuu sta ja radim ovde??? eheheh...E moja Mod kad bih ja vako izgledala ne bih ja nosila sikiricu u ruci[sm=smiley36.gif], ja kad idem da lozim vise mi se cini kao neka scena iz horor filmova. Npr pre tri godine, ja se natruntala, zima, sneg zavejao, mm na poslu, a ja jos u nekim cizmama sacuvaj me Boze (uggsice ali neke vec izrondjane za po ranč) sa sve kapuljacom na glavi i sikirom u ruci a moj verni Žuća pored mene i staje ti neko kolima na nasu ćupriju i pale se reflektori po salasu, Žuća laje kao po*izdeo ja ga drzim da ne raskomada jadnu zenu koja kad je videla nas dvoje stala i krenula iz daleka da mi dovikuje kako su joj se kola pokvarila[sm=smiley36.gif]. Jos kapiram kad je videla sikiricu u ruci, zena se garant presekla i mislila da sad komadam neko mrtvo telo u svom dvoristu. Nije smela da pridje ahahahah.... Tako da ja daleko izgledam od ove smizle koja polugola sece drva.[sm=smiley36.gif] Jos u poslednje vreme navlacim na sebe mmovo radno odelo sa sve onom debelom postavom unutra, pa garant jos izgledam kao da imam 150kg [sm=jezicek.gif]. Ce se uslikam jednom iz fazona da me vidite ahahahah... Jaoooo ja se ovde zezam a opet treba da izadjem napolje da lozim. Duca naravno vec odavno spava a taja nam je u BG. ko zna kad ce doci[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|