Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 11:23:49
|
|
|
|
emicaa
|
Još samo da nije više izdepiliran nego ja
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 11:38:54
|
|
|
|
Modessty
|
bm nisi dobra
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 12:21:28
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Zamislite da je ovakav deka na onom okupljanju, al’ bi mame posedale u krilo da se slikUju da znas
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 12:57:05
|
|
|
|
milicicak
|
Ahoj u kafanu ja sam odlucila da danas budem lenja i eto od jutros nista pametno za posao nisam uradila sta ima kod vas?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 12:57:42
|
|
|
|
Kata90
|
big mum nesto si u elementu ovih dana ,oces da me srcka strefi posto si videla deda mraza da nosi paketic,mozda i zaluta i na moju stranu primicu ga drage volje
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 12:58:04
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena Zamislite da je ovakav deka na onom okupljanju, al’ bi mame posedale u krilo da se slikUju da znas IZVORNA PORUKA: Kata90 big mum nesto si u elementu ovih dana ,oces da me srcka strefi posto si videla deda mraza da nosi paketic,mozda i zaluta i na moju stranu primicu ga drage volje Dobila sam inspiraciju ...i kažite mu jeste li bile dobre,ako niste da vas kazni a vi njemu otpjevajte pjesmicu klik
< Poruku je uredio big mum -- 28.11.2014 13:00:00 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 13:02:51
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ahoj u kafanu ja sam odlucila da danas budem lenja i eto od jutros nista pametno za posao nisam uradila sta ima kod vas? i ja isto kao ti! IZVORNA PORUKA: big mum Dobila sam inspiraciju ...i kažite mu jeste li bile dobre,ako niste da vas kazni a vi njemu otpjevajte pjesmicu klik
< Poruku je uredio Modessty RR -- 28.11.2014 13:05:17 >
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 13:06:47
|
|
|
|
milicicak
|
ja sam juce zavrsila neki veliki posao pa sam sebi dala dan odmora od ponedeljka ponovo u radne pobede a danas cu posle posla da odem da kupim sastojke za gingerbread pa da isprobam recepte dok mi ne stignu modle iz Nemacke
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 16:52:47
|
|
|
|
emicaa
|
neko za kaFucino
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 17:46:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Milicicak , modle iz Nemacke ? kakve su i koliko skupe?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 28.11.2014 23:49:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni bi prijao jedan topči čaj..
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 6:20:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro....ja sada ispratila tatu na voz,deca spavaju pa reko da iskoristim malo mir i tišinu.Izvolite na prvu jutarnju kafu
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 10:07:40
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutrooo
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 13:22:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobar dan! Ko je za muceni nes?
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:13:14
|
|
|
|
branki*
|
meni moze nes,moze kafa,moze bilo sta,ne nalazim mane nesto utajio centar ovih dana
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:19:00
|
|
|
|
Olga75
|
nek mucka ko je najmladji bogame , meni moze obicna spremam se na kafu u grad a tacno mi se ne ide no i gore stvari sam prevalila preko usta i ovu cu ako me pita a inace sam posizela na ovog Dobricu , ladno je iskopao kilu cicoke i sta ja sad sa njom da radim , volim ja al gde cu da pojedem celu kilu odjednom tacno cu da ga vezem na neki kanap ko dzukelu dok se ne opameti da ne pricam sto mi je na prag dovukao kojecega, svako jutro se iznanadim
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:20:27
|
|
|
|
branki*
|
olga,ides na kafu sa zenom onog sumnjivog,senf kecap?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:23:16
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao zene napokon da vam se javim... Vodila sam dete kod doktora kaslje daleko bilo i uklj.mu inhalaciju dva puta dnevno za vikend i sada spava pa rekoh da iskoristim malo...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:23:50
|
|
|
|
Olga75
|
ma da , meni ona skroz odgovara , nismo sad sto kazu ko gooza i gace ali sa njom mozes o svemu ako ja budem glasnik bas ce mi biti krivo ali ja realno ne znam da li se nesto desava , nisam videla ali gde ima dima ima vatre i takoto narodne umotvorine videcu , mislim da cu umesto kafe da narucim odamh duplu votku
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:25:30
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR videcu , mislim da cu umesto kafe da narucim odamh duplu votku naruci njoj jednu duplu ! bibilib,da brzo ozdravi!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:25:54
|
|
|
|
Trcosava
|
Sine Mitre kakva slika u prvom postu stranice, odmah dobijem želju za sexom A da odgovorim ovde, da ne bidnem OT tamo u tremi IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Alo bre vi, dosta o snegu!!! trco,pusti nas jos malo Branki, ću te pustim, što da neću i onda kad napada ovde do struka tebe ću zovem da ga čistiš
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 15:29:13
|
|
|
|
branki*
|
ima da odmah dopremim aninu grtalcu iz kanade
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 18:22:59
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja dosla da se upisem u temu posle 100 godina, pred kraj meseca i ima sta da me saceka... Hvata vas ova eufirja pred praznike, a, pa postale bahate...?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 18:39:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja već spremam tj. pravim polako čestitke
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 29.11.2014 22:31:37
|
|
|
|
emicaa
|
Juhuuuu gdje ste se razbježale
|
Anketa
Koje je lepse ime?SeherezadaKoje ime da dam cerki Mirjana ili Mia?Mirjana (
25%)
Mia (
75%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!