Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:46:21
|
|
|
|
Bibilib
|
Jutro i od mene... ME jel mi mozes reci kako se ono otvaraju nove teme...zaboravila sam a znam da ti znas
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:49:15
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Jutro! Gde li je big mum da nas osvezi nekom macho fotografijom? Može li ovaj I nemojte me više zvati odo da se igram sa djetetom,jadnik oblijeće oko mene a vi pohotnice bi samo gledale frajere
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:58:19
|
|
|
|
Bibilib
|
Vauu sto ima srculenca...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 11:01:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahaaaaaah posteljina je prava a i srculenca ! Odoh staviti kafu.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 11:04:07
|
|
|
|
Bibilib
|
ME sigurno nisi videla sto sam te pitala ,kako se otvaraju nove teme?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 13:51:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib ME sigurno nisi videla sto sam te pitala ,kako se otvaraju nove teme? Kada udjes u neki podforum imas u uglu link NOVA TEMA pa kliknes i otovri se prozor.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 14:28:16
|
|
|
|
emicaa
|
Jel neko za kafu,ja odoh sebi napravit,nešto mi se strašno pije,i jede mi se slatko,stalno nešto žvaćem
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 14:38:00
|
|
|
|
Modessty
|
čekam kraj smorila sam se
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 14:41:41
|
|
|
|
Peace*
|
Jaoooooooooo što mi se spava
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 17:05:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sto ste svi smoreni ? Ja odgledala seriju pa odmaram od peglanja ... Bibilib , odgovoreno ti je. Udjes na neki od celina-foruma, recimo beba pa u uglu imas novu temu.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 17:07:40
|
|
|
|
soni
|
Ja da virnem ovde...Nisam imala pojma o cemu se radi..Vidim sad d aje caskanje :)
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 21:11:07
|
|
|
|
Olga75
|
vece ima li koga ? dete mi zaspalo bez temperature pa da procakulam koju ako je neko raspolozen
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:04:21
|
|
|
|
isidora88
|
olga sta je sa zvercicom? i meni mateja ima temperaturu, kaslje naravno, poludeh vise, svaka 2 meseca isto nadam se da ce mu biti bolje sutra, imam da kucam neki rad i da ucim nesto, izludeh.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:09:56
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja nikako da uđem u ovu temu i onda me dočeka ovaj gore dingospo A ja se čudim što svi ovdje pišu Veče svima :-)
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:12:41
|
|
|
|
Olga75
|
ma imala je temperaturu tri - cetiri dana i to i do 39,5 a mos joj je jos uvek pun . Bas se namucila jadnica
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:13:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR vece ima li koga ? dete mi zaspalo bez temperature pa da procakulam koju ako je neko raspolozen Olga eve me. Ili sto bi moja D rekla Eneeee...ona ko da ju je Klarita rodila dole iz Srbiju. I jos kad mi kaze Ene mamooo! Drago mi je da ti je cerkica bolje. I ja svratila na brzaka da vidim kake ste
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:14:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
MOja ćerka se propametila danas: hocu da budem na televiziji, da glumim.... ali ne znam kako da se vratim kući
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:35:22
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam bila jutros al ti si izgleda zaspala MILJ Ivo , nasla je razlog za brigu Choopa , pa kafana bez dobrih animatora ne radi kako treba
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 23:38:31
|
|
|
|
mati
|
Lili,lili BM gde ga nadje... Vidi mu gacke samo... Dobro vece u centar, al dok ja dodjem uglavnom svi pospavaju...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 23:53:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Olgaaaa , drago mi je da je dobro ! Sad ce jadnica samo da spava ... Mi gledamo neki domaci film pa svratih ovde malo...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 7:12:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja sam bila jutros al ti si izgleda zaspala MILJ JA? JA zaspala? heheeheh...nisam bre Olga zaspala vec ova moja evo vec koje jutro ustaje u 6, jutros sam pre nje ustala ali juce nisam pa se nisam ni javljala. Nalije se tecnosti uvece i onda je ujutru probudi osecaj da treba da piski. Al nece da nastavi. Dobro jutro mame. Evo
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 7:48:52
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 8:24:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 8:44:24
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobro jutro zene...kako ste,jel ste se naspavale?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 8:44:31
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Olga RR vece ima li koga ? dete mi zaspalo bez temperature pa da procakulam koju ako je neko raspolozen Olga eve me. Ili sto bi moja D rekla Eneeee...ona ko da ju je Klarita rodila dole iz Srbiju. I jos kad mi kaze Ene mamooo! Drago mi je da ti je cerkica bolje. I ja svratila na brzaka da vidim kake ste Dobro jutro
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?