Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:46:21
|
|
|
|
Bibilib
|
Jutro i od mene... ME jel mi mozes reci kako se ono otvaraju nove teme...zaboravila sam a znam da ti znas
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:49:15
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Jutro! Gde li je big mum da nas osvezi nekom macho fotografijom? Može li ovaj I nemojte me više zvati odo da se igram sa djetetom,jadnik oblijeće oko mene a vi pohotnice bi samo gledale frajere
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:58:19
|
|
|
|
Bibilib
|
Vauu sto ima srculenca...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 11:01:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahaaaaaah posteljina je prava a i srculenca ! Odoh staviti kafu.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 11:04:07
|
|
|
|
Bibilib
|
ME sigurno nisi videla sto sam te pitala ,kako se otvaraju nove teme?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 13:51:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib ME sigurno nisi videla sto sam te pitala ,kako se otvaraju nove teme? Kada udjes u neki podforum imas u uglu link NOVA TEMA pa kliknes i otovri se prozor.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 14:28:16
|
|
|
|
emicaa
|
Jel neko za kafu,ja odoh sebi napravit,nešto mi se strašno pije,i jede mi se slatko,stalno nešto žvaćem
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 14:38:00
|
|
|
|
Modessty
|
čekam kraj smorila sam se
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 14:41:41
|
|
|
|
Peace*
|
Jaoooooooooo što mi se spava
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 17:05:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sto ste svi smoreni ? Ja odgledala seriju pa odmaram od peglanja ... Bibilib , odgovoreno ti je. Udjes na neki od celina-foruma, recimo beba pa u uglu imas novu temu.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 17:07:40
|
|
|
|
soni
|
Ja da virnem ovde...Nisam imala pojma o cemu se radi..Vidim sad d aje caskanje :)
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 21:11:07
|
|
|
|
Olga75
|
vece ima li koga ? dete mi zaspalo bez temperature pa da procakulam koju ako je neko raspolozen
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:04:21
|
|
|
|
isidora88
|
olga sta je sa zvercicom? i meni mateja ima temperaturu, kaslje naravno, poludeh vise, svaka 2 meseca isto nadam se da ce mu biti bolje sutra, imam da kucam neki rad i da ucim nesto, izludeh.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:09:56
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja nikako da uđem u ovu temu i onda me dočeka ovaj gore dingospo A ja se čudim što svi ovdje pišu Veče svima :-)
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:12:41
|
|
|
|
Olga75
|
ma imala je temperaturu tri - cetiri dana i to i do 39,5 a mos joj je jos uvek pun . Bas se namucila jadnica
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:13:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR vece ima li koga ? dete mi zaspalo bez temperature pa da procakulam koju ako je neko raspolozen Olga eve me. Ili sto bi moja D rekla Eneeee...ona ko da ju je Klarita rodila dole iz Srbiju. I jos kad mi kaze Ene mamooo! Drago mi je da ti je cerkica bolje. I ja svratila na brzaka da vidim kake ste
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:14:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
MOja ćerka se propametila danas: hocu da budem na televiziji, da glumim.... ali ne znam kako da se vratim kući
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 22:35:22
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam bila jutros al ti si izgleda zaspala MILJ Ivo , nasla je razlog za brigu Choopa , pa kafana bez dobrih animatora ne radi kako treba
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 23:38:31
|
|
|
|
mati
|
Lili,lili BM gde ga nadje... Vidi mu gacke samo... Dobro vece u centar, al dok ja dodjem uglavnom svi pospavaju...
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 23:53:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Olgaaaa , drago mi je da je dobro ! Sad ce jadnica samo da spava ... Mi gledamo neki domaci film pa svratih ovde malo...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 7:12:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja sam bila jutros al ti si izgleda zaspala MILJ JA? JA zaspala? heheeheh...nisam bre Olga zaspala vec ova moja evo vec koje jutro ustaje u 6, jutros sam pre nje ustala ali juce nisam pa se nisam ni javljala. Nalije se tecnosti uvece i onda je ujutru probudi osecaj da treba da piski. Al nece da nastavi. Dobro jutro mame. Evo
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 7:48:52
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 8:24:52
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 8:44:24
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobro jutro zene...kako ste,jel ste se naspavale?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 26.11.2014 8:44:31
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Olga RR vece ima li koga ? dete mi zaspalo bez temperature pa da procakulam koju ako je neko raspolozen Olga eve me. Ili sto bi moja D rekla Eneeee...ona ko da ju je Klarita rodila dole iz Srbiju. I jos kad mi kaze Ene mamooo! Drago mi je da ti je cerkica bolje. I ja svratila na brzaka da vidim kake ste Dobro jutro
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Са бебом по лошем времену.пеперутка16Зими, колико времена ваша беба проводи напољу током дана?Не излазимо. (
0%)
Пола сата, сат. (
67%)
Неколико сати. (
33%)
Више од три сата. (
0%)
Ukupan broj glasova: 3Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!