Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 8:41:14
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro i od mene
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 8:54:34
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro ,evo nešto umjesto kafe da se malo razbudite
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 11:04:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro, jaaao mene usinula ledja , sva sam kao baba A od jutros sama pa sve da odradim , dve masine vesa rasirila, jednu opeglala, stavila rucak, ocistila Akvarijum, oribala i Tek sad sela da doruckujem
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 11:06:38
|
|
|
|
Modessty
|
ahoj i od mene! BM nemoj bre golišave mladiće od ranog jutra! Oćeš da mi srčka stane! ja treba da radim a mrzi me. Evo kunjam uz komp. Baš me mrzi da se pokrenem
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 12:41:58
|
|
|
|
Klarita
|
A, bre, umesto ponedeljnicki ovdeka da ni je najvise, ono nigde nikog...
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 13:55:42
|
|
|
|
emicaa
|
Eve mene,vratile se iz šetnje,pravim puš pauzu pa dati Dori ručak,sunce sija,milina.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 13:59:20
|
|
|
|
Bibilib
|
I kod nas je sunce ali kako kazu zubato
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 14:03:42
|
|
|
|
Modessty
|
ja se nešto smrzoh danas načisto!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 16:14:36
|
|
|
|
bubulence
|
ne mogu da nadjem temu za deda mraza a ni poruke u kojima nam je Lesica prosledila ZR. ajde neka mi neko posalje da uplatim
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 17:58:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi cekamo na red jos uvek Isli smo sa prosetamo i skratimo vreme... nije puno hladno.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 18:01:18
|
|
|
|
Torbica
|
Mm hrani klince a ja virim! Pozdrav svima!
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 23:37:17
|
|
|
|
mati
|
Ima li koga u ovaj centar? od mene u komsiluk uzivo muzika, milina... Ni slave nisu ko sto su bile.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 24.11.2014 23:43:34
|
|
|
|
Klarita
|
Na TV-u na Prvoj-Lepa sela lepo ghore. 19.put gledam
< Poruku je uredio Klarita -- 24.11.2014 23:44:03 >
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 6:03:18
|
|
|
|
Olga75
|
jutro kod mene pada kisa neka noc nam je prosla mirno i tako
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 6:23:13
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro i od mene! Jel ima nekog za jednu jaku . Olga kod nes je samo jakooooo hladno smrzla sam se dok nisam stigla na posao. Brrrrrrr
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 7:00:08
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 7:43:13
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro drage moje,hvala na kafi a sadE ajmo na razgibavanje lenje bube jen,dva,jen dva
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 8:29:51
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 8:44:06
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! BM jel mogu ja ovako da vežbam?
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 8:46:16
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Dobro jutro! BM jel mogu ja ovako da vežbam? Dobro jutro i tebi Naravno da možeš,ali sa hamburger u zubima
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 9:02:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...ovde se od ranog jutra vežba....ja ću malo ovde da vežbam pa onda idem na posao sa decom da vežbam u međuvremenu nešto malo ću da pojedem. A sada vidim da juče BM postavila baš lepu sliku za buđenje
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 9:05:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar jutar, sabraste li se u sabirrni ili se radi Mrzi me da se spremam... Moj zavet cutanja je jos na snazi, videcu sta ce mi dr reci u petak.
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 9:11:44
|
|
|
|
Klarita
|
Jutrooooooo...meni se tako spava pijuckam kafu i dremuckam...N se uspavao. Sinoc nam dosli gosti oko 20h, eeeeeeeeeeeej oko 20h si dosli taman sam bila okupala K i usla u kupatilo sa N...deca su poludela, K se uspavala oko 22h, ali ovaj mali tek oko 23i30...pa se budio 100 puta nocas, evo sad spava, a ja slogirana
|
|
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:19:06
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja samo da mahnem preko mob-a. U nekom menjanju paketa interneta smo, pa me zato nema. Nedostajete.
|
|
RE: Novembarski sabiRRni centar :) 25.11.2014 10:40:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Gde li je big mum da nas osvezi nekom macho fotografijom?
|
|
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: