Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (12.11.2014 9:47:51)
|
Jutrooooooooo! Von, sta reci, samokriticna sam sta cu[sm=smiley36.gif] priznajem sve[sm=smiley36.gif] Jao, ne spominjite mi sredjivanje, dodje mi glavom o zid da udaram...imam utisak sto vise radim, to vise ima za cistiti i sredjivati...zato cu sli lepo zavalim guzicu u krevet i ovde "se poigram"[sm=smiley36.gif] dok cekam jajca za mancmelou kolac. A, sutra popodne cu da imam goste. Dolazi prijateljica moje majke (moja majka joj je kuma i dosta su bliske) sa cerkom(moje godiste, udala se sa 16g [sm=smiley13.gif]) i decom...jos posle 18h...ma rekoh suuuuupeeeer, bas ce da vam bude ugodno kod mene....a, ono kod mene od 19 do 20h kao da su mi spricana deca i ja ne mogu da ih podnesem[sm=jezicek.gif] moracu i majku da pozovem u goste da spasava situaciju. odlozila bih im ja bez pardona, ali kad vide da je "gusto" ranije ce otici...a, dolaze na povojnicu...nema teme za razgovor, nemam iste poglede na svet, ne razmisljamo ni priblizno isto...bice to mucenje za mene i mm jadnog. No, izdrzacu...
|
|
|
|