RE: Novembarski sabiRRni centar :) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Klarita -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 12:12:33)

Nisam se bas mnogo smejala [sm=smiley24.gif] ali mi je premedena ona mala koja kaze da nema veze, da ce sledeci put uzeti/nabaviti vise[sm=smiley1.gif] a uzasnuta sam histerijom male koja baca stvari od besa i stolicu[sm=smiley13.gif] da je moja kako bih je izbobetala po dupencetu[sm=hudicek1.gif]

QueenJ -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 12:15:54)

Isto sam rekla... Meni su uglavnom simpatični... Mukice male. Stvarno me reakcija neke dece odusevila.

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 12:21:38)

Super poučno! Moje dete nije najgore kad se razbesni! [sm=smiley36.gif]

Ja se pošteno ismejah ovome: Biseri iz hitne pomoći

"Ide i napred i nazad

– Znate, neću puno da vas zadržavam. Ja sam stara beogradska dama. Hoću samo da vas pitam. Imam strašan enterokotlet (enterokolitis), a popila sam onaj lek za ispišavanje, pa sad mi ide i napred i nazad, a ja ne znam šta je od čega?"
[img]http://yoursmiles.org/msmile/fun/m0105.gif[/img]

"Vagina pektoris

– Ja imam onu vaginu (anginu) pektoris, a sad me boli stomak. Gde me boli? Pa ovde u Mirijevu!"

QueenJ -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 13:49:00)

Čitala sam pre neki dan... Da se čovek zapita sa kim vazduh deli. [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:09:11)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Nisam se bas mnogo smejala [sm=smiley24.gif] ali mi je premedena ona mala koja kaze da nema veze, da ce sledeci put uzeti/nabaviti vise[sm=smiley1.gif] a uzasnuta sam histerijom male koja baca stvari od besa i stolicu[sm=smiley13.gif] da je moja kako bih je izbobetala po dupencetu[sm=hudicek1.gif]

samo njenom histerijom? pa svi oni histerični bi dobili batine od mene

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:18:55)

žene meni još malo pa počinje vikend
možda ga počenm i ranije nego što je predviđeno [sm=smiley36.gif] razmišljam da šmugnem pošto nema nigde niki [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:28:46)

Dobar dan, kuva li ko kafu , nisam je pila danas?

nata11 -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:32:52)

Ja neradim sutra ali mi je vikend prepun obaveza. [sm=smiley13.gif] Ja pijem ovaj novi Doncafe nugat, super je. Pa ko voli nek izvoli

Bibilib -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:33:31)

Ovaj vikend je dobar za nas,sobzirom da se ne radi odnosno deca ne idu u skolicu u utorak,dozvoljeno nam je da spojim i ponedeljak....

branki* -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:34:32)

ej,zenske,da mahnem malo u centar[sm=smiley36.gif]
nato,jeste sredili prozore i stolariju?

Modessty -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:36:36)

Žene lep vam vikend! Ciao! [img]http://yoursmiles.org/csmile/goodbye/c0217.gif[/img]

Bibilib -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 14:59:22)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Super poučno! Moje dete nije najgore kad se razbesni! [sm=smiley36.gif]

Ja se pošteno ismejah ovome: Biseri iz hitne pomoći

"Ide i napred i nazad

– Znate, neću puno da vas zadržavam. Ja sam stara beogradska dama. Hoću samo da vas pitam. Imam strašan enterokotlet (enterokolitis), a popila sam onaj lek za ispišavanje, pa sad mi ide i napred i nazad, a ja ne znam šta je od čega?"
[img]http://yoursmiles.org/msmile/fun/m0105.gif[/img]

"Vagina pektoris

– Ja imam onu vaginu (anginu) pektoris, a sad me boli stomak. Gde me boli? Pa ovde u Mirijevu!"

Mene je ovo nasmejalo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

„Poštena žena“

– U strašnoj sam dilemi. Ja sam jedna poštena žena, a sramota me što vas ovo pitam. Ali moram, pa kud puklo da puklo. Dobila sam petu grupu sekreta od dečka, pa me interesuje da li ja to mogu da prenesem mužu?

vikiveki -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 15:09:24)

Ovde je od jutros baš zanimljivo...ima svega ...da se nasmeješ do suza i da se lepo naručkaš bureka njam,njam.Ja došla sa posla pre pola sata i odmah se dala u brzinu[sm=zz_running.gif] spremam pasulj za ručak ,usput uključila mašinu,peglam i ispitujem ćeru šta su danas radili u školi.ja i ona tako svaki dan kada ona dođe iz škole a ja sa posla sređujemo utiske[sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 15:28:35)

U bre Vikii,ti kao da dolaziš sa odmora a ne sa posla.Svaka ti čast!
Nek sam svratila,nasmijala sam se do suza! Samo nek je veselo u kafani [sm=smiley36.gif]

jance -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 16:11:24)

dobar dan. citao i meni mm preksinoc te bisere iz hitne pomoci, slozili smo se da moramo da kupimo tu knjigu obavezno
a sad me malo pardonirajte, pricacu malo sama sa sobom, al moram ovo daizbacim iz glave (ko u Hary Poteru, ono sito za misli, dobro bi mi sad doslo)

mm mi jutros, onako odma posle zvona saopstio da je polomio displej na mobilnom sinoc (seo je na telefon) tako da cu danas morati to da sredim nekako ja, a da se ne cujem sa njim. to mi je nocna mora, posto on UVEK ima neku zamerku na sta god ja uradim, pa sam vremenom naucila da mu iznesem plan, saslusam, gundjanje pa nastavim, cisto da bude obavesten. sad, to uglavnom znaci da cu ja da izigravam sekretaricu. odmah ujutru mi se prvo ucinilo da je Kika malko toplija i nervoznija nego obicno, ali nisam uspela da joj cestito izmerim temp pa sam odustala, kontam, da ima bilo kako povisenu temp, pokazao bi toplomer bilo sta. ovako je bilo 34.7 [sm=zmeden.gif]. rekla sam ovima u vrticu, i pravo da vam kazem ocekivala sam poziv, ali hvala Bogu nista. onda sam pokusala da inhaliram Ogija da se ne probudi, ali dzabe. nocu, dok je mrak, mi to i uspeva, ujutru izgleda ne. po naredjenju sam se onda dogovarala sa deverom da dodje da pomogne mm da odnesu neki krevet danas ( da kazem da je bilo bas mucno, mm nemoze sam, a svima vec muka da mu pomazu), dogovorila sam se okvirno, treba da ga nazove mm kad dodje. onda sam zvala prijatelja koji radi sa telefonima da vidim u koji servis da nosim i koliko ce nas to zadovoljstvo kostati. no, bice oko 60ojra, i prvo je bila frka sto nisu mogli naci deo, pa su onda nasli, ali ja vise nisam isla u grad, pa cu verovatno tek uvece odneti. onda je na red dosla ves masina. crknuta je vec mesec dana, pokusavali smo da nadjemo deo bezuspesno. zadnje se mm dogovorio da ce uzeti deo od onog coveka od kog smo kupili masinu (polovna masina marke koja u Srbiji nema svoje zastupnistvo), da bi ja nazvala juce, na taj broj koji nam je covek ostavio se javila neka bakica, koja blagoreceno pojma nema o cemu ja sad pricam. jedva sam joj objasnila o cemu se radi pa mi je rekla da nazovem danas. da samo kazem da je taj covek rekao da ima taj deo i da kosta 25ojra, samo da se javimo da se dogovorimo oko preuzimanja. nazovem ja danas, ponovo ona bakica, opet sve moram iz pocetka da objasnjavam, da bi mi na kraju rekla da tog dela nema, njeni su svi "preko" (verovatno u nemackoj) i nece ga biti jedno vreme, ona nezna kad ni koliko [sm=zmeden.gif]. i tako sam odustala od pokusavanja. nazovem jos jednog coveka, kod kog smo bili culi da mozda ima deo, on kaze da ima tu masinu, ali mora da uporedi taj deo, i da donesem. ja skontam da je taj deo vec mesec dana kod majstora koji je razmontirao masinu, da ga nije vratio! zovem tog majstora ceo dan, nedostpan je naravno. a pored svega toga inhaliram Ogija na 6 sati, posto ga je preksinoc gusilo, stalno ga slusam kako dise, gledam u grudni kos, kaslje opet, iskasljava slajm, pojma nemam dali je to dobro, znam da mora da izbaci slajm, ali nije dobro ni kad puno kaslje..... i sad cekam mm da se javi da odem po njega kolima, kako ce se javiti pojma nemam....

big mum -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 20:13:28)

Samo da vam mahnem,slabo stižem da kuckam.Skontala sam da ništa ne mogu stići,ako sam ovde na RR onda je ili kuća u haosu ili moji bez ručka.Ako izvodim djecu napolje ostajem po 3-4h ,dođem kući hvatam se posla i ne stižem da se javim.
A baš mi falite[sm=smiley19.gif]
Kod mene ništa novo.
Uspjela sam da upratim da ima puno rođendana što dječijih što od odraslih i ovim putem im svima ČESTITAM [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a122.gif[/img]

big mum -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 20:36:46)

Pročitajte kako provodim dane sve će vam biti jasno KLIK[sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 22:35:53)

Ovde vedre teme a ja sam daleko od vedrog . Odoh da ne kvarim idilu, maloj merim T i jedva cekam da ova agonija prodje [sm=smiley19.gif]

mati -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (7.11.2014 23:52:17)

Jer se sabralo posleponocno drustvance?[sm=smiley36.gif] pije li se nesto?

jess021 -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (8.11.2014 0:17:07)

Nema nikog u kafani, a petak vece...ccc[sm=smiley36.gif]
Sad cu da dovrsim ovu casu vina i odoh i ja u krevet, laku noc!!

Azra_ -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (8.11.2014 0:33:14)

Mati, tu smo. Ja noću ne pijem. Samo jedem![sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (8.11.2014 0:46:15)

Kako bre nema... Tu smo.
Azra dobrodosla u ove teme. Slabije pises po chat temama.[sm=smiley36.gif]
A naso i ko ce da ti kaze. Ja preko dana slabo. ali nocu kad ih sve uspavam sam tu.[sm=smiley1.gif]
I ja omandala parce torte onako s nogu.

Azra_ -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (8.11.2014 1:01:56)

Ma ne stižem... Ja samo ovo konkretno gde imam neto ˝pametno˝da izjavim![sm=smiley1.gif] A i uveče kada sednem, dok isčitam sve, prođe vreme... Tortaaa!!![sm=smiley4.gif]

vikiveki -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (8.11.2014 1:09:55)

Evo i mene malo u kafanu da navratim...svi spavaju pa ja došla do mojih pet minuta[sm=smiley36.gif] i sve će biti super dok glava ne počne da mi udara u tastaturu.Ja bih jednu kafu da me malo razbudi[sm=kava.gif]

Azra_ -> RE: Novembarski sabiRRni centar :) (8.11.2014 1:12:16)

Ja moju popila, ali ne pomaže... Mislim da eurokrem uvek razbuđuje bolje od kafe! :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>