RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 11:06:59)

Ma nisam, i vi biste zene isto da ste blize. [sm=smiley31.gif] Javi mi gde, please. Za 13 idem na posao, ako mogu negde da ih dobacim? Ako ne, sutra? Gde?
Znam da si samo olaksala dusu i to je ok. Ovo je kap u moru, ali ce ti bar popraviti raspolozenje. Ljubim ja tebe divna majko.

Adriana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 12:06:49)

Torbice draga,ja ti nisam nikako ni blizu a kamoli usput,ja sam u Temerinu. Mm jeste u gradu ali je u kasarni i ne moze da izadje.Tebi hvala do neba sto si ponudila,znam vec da si divna osoba ,sad si samo ponovo to dokazala. Lakse mi je kad se izjadam,kad vec nista drugo ne mogu.

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 12:11:48)

Dobro, kad radi, mogu mu do kasarne odneti?
Jel ti je aktivan onaj stari 063, taj nadjoh?

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 12:16:40)

Javi mi za sutra, odoh na posao.

Adriana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 12:19:16)

On je na poslu do 13 sigurno,ali ne moze da izadje.I da,jos imam taj 063.

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 13:07:25)

Ok,onda cu doneti u 13h ispred kasarne sutra.

nata11 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 13:33:21)

Adriana koliko su stara decica?

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 13:36:06)

Nato, ima Adriana ticker...

Adriana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 13:54:25)

Upravo me je posetio post expres,ako sam dobro videla sta pise na kombiju. Kaze poslala ga njegova sestra. Bubulence,zeno,hvala ti! Ne znam ni sta da kazem,A se zabrinula zasto placem a ja ne mogu ni da joj objasnim. [sm=smiley31.gif] Sve ste vi stvarno divne zene i zaista ste me dirnule,nemam reci da opisem Htela sam samo da olaksam dusu i pozalim se a sad ce moje devojke imati cemu da se raduju [sm=darilo.gif] .Sad me je i Dunja zvala,pa zene stvarno ste posebne [sm=smiley31.gif] Ostala sam bez reci [sm=smiley27.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 13:59:15)

Bravo za nase drugarke. [sm=bravo.gif]

degu -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 14:01:29)

[sm=bravo.gif]
Divneeee, samo nek se dečica raduju [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 14:13:38)

Adriana [sm=smiley31.gif] ovo je najbolje vreme za širenje radosti! Ljubi dečicu!

bubulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 16:49:53)

IZVORNA PORUKA: Adriana83

Upravo me je posetio post expres,ako sam dobro videla sta pise na kombiju. Kaze poslala ga njegova sestra. Bubulence,zeno,hvala ti! Ne znam ni sta da kazem,A se zabrinula zasto placem a ja ne mogu ni da joj objasnim. [sm=smiley31.gif] Sve ste vi stvarno divne zene i zaista ste me dirnule,nemam reci da opisem Htela sam samo da olaksam dusu i pozalim se a sad ce moje devojke imati cemu da se raduju [sm=darilo.gif] .Sad me je i Dunja zvala,pa zene stvarno ste posebne [sm=smiley31.gif] Ostala sam bez reci [sm=smiley27.gif]

Aks[sm=smiley1.gif] .
Draga, uzivajte. Toliko sam mogla ovog puta... Nadam se da sam bar malo pomogla. Grli decicu [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 17:32:58)

Divne zenice, suze mi krenuse, Adriana samo nek se deca raduju [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 19:10:17)

Dođoh da se iskukam još malo, ali neću širim negativu u ovakvoj pozitivi. Bravu dRRugarke [sm=bravo.gif]

p.s. jel se meničini ili mi beše imamo neku temu ++širenje pozitivne enegrije++?

jess021 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 20:04:57)

Bravo zene!!
Adriana[sm=smiley31.gif]

eca89 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 20:11:59)

Kapa do poda, bubulence nasa divna!
Lijepo je procitati da ima jos dobrih ljudi!

Adriana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 21:07:50)

Stvarno ste mi ulepsale danasnji dan! Sutra ujutru pravac da deci uzmem nesto da ih obradujem. Divne ste zene,stvarno! Odavno nisam bila ovoliko tuzna i srecna u isto vreme.Tuzna jer sam se nasla u takvoj situaciji a srecna,presrecna jer ima toliko divnih zena,pruzile ste mi neverovatnu pomoc i podrsku [sm=smiley31.gif] Definitivno ste mojoj deci i meni ulepsale ove sive dane [sm=smiley27.gif] Nikako ne smem da izostavim Dunju RR i Torbicu,zene velikog srca.I sve vas ostale koje ste mi pruzile reci utehe i ohrabrenja.Ma nemam reci [sm=smiley31.gif][sm=9nebesa.gif]

emicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 21:39:30)

Torbice,Bubi,dunja vi ste zlatne zene,da vam se vrati svaka dobra misao a ne samo dobro djelo.
Adriana drago mi je da su ti uljepsale dan.
Da sam blize rado bih pomogla.

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 22:03:50)

Ja sad dosla sa posla. Sutra sam u 13h ispred kasarne. Znala sam da ce nas biti vise [sm=smiley31.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 22:29:14)

Drugari divni ste, zaista imate divno srce[sm=smiley31.gif]
Suze mi krenuse, zaista bi volela pomoci ako ikako mogu. Sada razmisljam boze koliko decice ima da nisu primili paketice za praznike, a neka deca pa prvo moja toliko poklona i slatkisa[sm=smiley19.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (30.12.2016 22:33:58)

Dijana, bas sam to pre neki dan pisala u jednoj temi. Nasa deca imaju i previse. A neka deca nemaju barem jednom godisnje neki pokloncic. [sm=smiley19.gif] Ni to mi nije toliko strasno koliko to da ima dece koja su bez roditeljskog staranja. Ne oset_e nikad roditeljski zagrljaj. Rastuzih se za cas.

vocicana -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (31.12.2016 9:54:53)

Adriana pa sada sam se zaplakala, Torbice, Dunjic, Bubulence [sm=smiley31.gif]
Adriana uzivaj sa svojim andjelima u prznicima. Uvek smo tu, nisam znala sta ste organizovale, uvek me pozovite, zelim koliko mogu svima da pomognem.

IvanaSK RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.1.2017 10:29:02)

21:15h. Beba zaspala, sin vecerao, obukao pidzamu, gleda crtani. Uzimam povodac i izvodim kuce. Napolju hladnooo, ponegde i led, pa pocinje opet koleno da boli. Gledam kuce i nerviram se, opet mora kod veterinara, ne zna se ko sporije ide od nas dvoje. Prsnucu mu Oktanisept, a ja, pa mogla bih napraviti neki lep sendvic i casu vina, pa tuširanje i mazanje kolena...
Vucemo se uz stepenice, otvaram vrata od stana, sin stoji i priguseno place. Drzi desnom ruku levu, a u njoj krv. Uzimam krpu i grlim ga, smirujem ga. Kaze "a kud Bog stvori nozeve i skolu" da li da se smejem ili placem... Jos uvek ne znam koliko je duboka rana i da li cemo na usivanje... Shvatim da je kuce ostalo u hodniku, nisam mu oprala sape. Na brzinu ga perem, trcim i gledam da li se beba probudila, dobro je, nije. Koleno opet ubija...
Dajem sinu sirup i kazem da ce ga manje boleti. Uzeo je ukrasni noz koji stoji u futroli na polici vec dve godine i vrhom se isekao. Ispiram ranu, hvala Bogu, nije strasno, ne mora usivanje, ali sad imam ranjenika u kuci, tako je sam sebe nazvao. Kaze da sad razume zašto mu stalno pricamo da ne dira nozeve, upaljace... Nadam se da je stvarno razumeo.. Trazim hanzaplast, sterilnu gazu iiii evo je beba, gospodjica se naspavala. Stavljam je u stolicu za hranjenje, zavrsavam ispiranje rane, stavljamo gazu... Prebacujem ih u krevet, sa druge strane stavljam jastuke i govorim sinu da je pazi dok operem zube, presvucem se i spremim mleko. Mislim da me je pet puta zvao da dodjem. Izbljuckala se na posteljinu, nemam snage da menjam, povucem samo i stavim jorgan ispod. Shvatim da se i ukakila. Presvlaci, peri guzu. Tu negde mazem i koleno. Pije mleko, shvatim da se i ona Izbljuckala i da se užasno oseca. Presvlaci opet. Oci joj kao u sove. Stavim je pored nas da se uspava. Muz kaze ne zna ni da li da dolazi kuci u toku noci kad nam je krevet pun. Gledam i razmišljam da bacim telefon.
Sin tone u san, a pre toga jos koji put spomenuo kako je ranjenik, smanjujem svetlo u nadi da ce se i beba uspavati. Nemam snage da se pomerim, sendvic, vino, drugi dan. A tusiranje... Ma, ko kaze da mame treba da se tusiraju...

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo (6.1.2017 10:45:22)

Joj Ivančice [sm=smiley13.gif] to je ono kada isplaniraš veče...i sve se preokrene. Je l nam drugar dobro, ne boli ga ruka? Sve vole da pipaju...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>